felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ آخییییییییییییییییحیف شد پ فک نکنم دیگه بتونم کاری نجاتت بدم!!!:biggrin: الان به هوش اومدم ... :biggrin: دارم رگمو با تیغ می زنم ... :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ الان به هوش اومدم ... :biggrin: دارم رگمو با تیغ می زنم ... :icon_pf (44): این افکار خشن و از ذهنت دور کن!! جنبه نداری نیا نت گردی...:vahidrk: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ این افکار خشن و از ذهنت دور کن!!جنبه نداری نیا نت گردی...:vahidrk: دیگه دیر شده الان در حالت احتزارم ... :girl_blush2: لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ خب من از اونجايي كه چيني بلد هستم براي دوستان اين متن وصيت رو ترجمه كردم.. البته دست و پا شكسته ولي خب از مضمون والاي اين وصيت كه فرازهاي بسياري داره كم نشده.. متن وصيت بروسلي: بروس ویلس چائو Gai در شهرستان برای اولین بار در سم بود ، نوابغ تمام رفت و برگشت به ضعف در جاده و در نهایت کشته شده است. در حال مرگ، اصل "زبان از سال نیست که" چائو Gai ناگهان بیدار شد ، "تبدیل شده و در اطراف نگاه آهنگ جیانگ،" صادقانه پرسید : "Xiandi مراقبت و اگر چه Zhuode من شات، و سپس او Liangshanpo پروردگار! "این Gai چائو" در بستر مرگ پرسید : "چائو Gai است و عهد است. چائو Gai این آخرین کلمات حس خوب. چائو Gai این "Liangshanpo خداوند" است که چگونه زمانی که؟ ارثی وجود ندارد، انتخاب می شوند، و نه آن مشخص است ، LUN مبارزه لین، همه آغوش. گفت ، "صندلی اول" خود را از لین LUN برنده دست او را فشار می دهد. او شنبه در حال حاضر دوستان ، و همه باید به لین، بازگشت برای بحث بیشتر توسط مردم لین، چگونه می توان آنها را از آن خود، معاملات خصوصی در نظر گرفته؟ لین مبارزه scolded به حال LUN LUN گفت : "این است Liangshanpo خود را؟" البته که نه. بنابراین ما تا به حال برای از دست دادن او سر وانگ LUN، و همچنین قادر به زمانی که Gai چائو اصلی. خوب ، Liangshanpo وانگ LUN، و پوشش آن است؟ بدیهی است که هیچ. Liangshanpo به سادگی به که فرد تعلق ندارد. نه است LUN خود را، نه خود را چائو Gai است. LUN است هنوز قادر به زندگی، به تنهایی ، خود را چائو Gai تقریبا مرده است ، پس چگونه می توانید کنترل کارشناسی ارشد که که اميدوارم كه دوستان اين وصيت رو سرلوحه زندگاني خود قرار بدند.. به نظرم ارزش قرار دادن اين وصيت به عنوان يه واحد براي دانشجويان خيلي ميتونه تاثيرگذار باشه.. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده