goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ با کسب اجازه از تمامی مشهدی های محترم!!! 15 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ خیلی جالب بود من که لجه شونوخیلی دوس دارم لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ یادش بخیر، تو دوران کارشناسی یه استاد مشهدی داشتیم، همش میگفت : ma motonim ino dar in zarb mokonim لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ حالم از لهجه مشهدی ها به هم می خوره ... لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ حالم از لهجه مشهدی ها به هم می خوره ... متفاوت بودنو دوست داری یا جدی گفتی؟ من که دوسش دارم ! با نمکه!! لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ متفاوت بودنو دوست داری یا جدی گفتی؟من که دوسش دارم ! با نمکه!! من خودم مشهدی هستم شوما دوری یه چی می گی... بیا تو قلب مشهد ... بعد مثل من می شی... لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ من خودم مشهدی هستم شوما دوری یه چی می گی... بیا تو قلب مشهد ... بعد مثل من می شی... چرا؟ خوبه که! طی ی برنامه دقیق دارم سعی میکنم لهجه همدانی رو یاد بگیرم! بعدش میام سراغ مشدی ها! تدریس میکنی؟ لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ چرا؟خوبه که! طی ی برنامه دقیق دارم سعی میکنم لهجه همدانی رو یاد بگیرم! بعدش میام سراغ مشدی ها! تدریس میکنی؟ یه جورایی کلا فرهنگ لهجه مشهدی ورافتاده کسی دیگه اینجوری حرف نمی زنه من یکی یه ذره خیلی کم بلدم اگه جایی اینجوری حرف بزنی بهت می گن دهاتی... لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ ایول با حال بود... راس میگه ماهرخ خب:biggrin: لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ با کسب اجازه از تمامی مشهدی های محترم!!! جالب بود اما خنده دار نبود ...... من خودم خيلي از اصطلاحات مشهدي رو نميدونم اما متاسفانه در جامعه ما مخصوصا از طريق فيلم و تلويزيون افرادي با لهجه مشهدي صحبت ميكنن كه يا دهاتي هستن با در سطح فرهنگ بسيار پاييني قرار دارن .... لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ جالب بود اما خنده دار نبود ...... من خودم خيلي از اصطلاحات مشهدي رو نميدونم اما متاسفانه در جامعه ما مخصوصا از طريق فيلم و تلويزيون افرادي با لهجه مشهدي صحبت ميكنن كه يا دهاتي هستن با در سطح فرهنگ بسيار پاييني قرار دارن .... من اصلا قصد توهین نداشتم فقط به نظرم خیلی با نمک اومد!! لهجه شونو دوست دارم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده