Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ دو گوشی نوکیا C2-05 و نوکیا X2-05کاربری راحتی دارند و مرورگر نوکیا برای دسترسی راحت، سریع و ارزان به اینترنت در اختیار کاربران آنها قرار دارد. دسترسی آسان به سرویس پیامرسانی نوکیا با ایمیل و پیام فوری، پخشکننده موسیقی، رادیو افام با ضبط رادیویی از دیگر امکانات این دو گوشی هستند. Nokia C2-05 نوکیا C2-05 یک گوشی کشویی شیک و رنگی، با صفحهنمایش 2 اینچ با کیفیت QVGA است و میتواند 65 هزار رنگ را نمایش دهد. 64 مگابایت حافظه داخلی که برای این گوشی در نظر گرفته شده با کارت حافظه microSD تا 32 گیگابایت ارتقا مییابد و کاربر میتواند مجموعه بزرگی از موسیقی را همراه خود داشته باشد و با استفاده از پورت 3.5 میلیمتری به قطعات موسیقی مورد علاقه گوش دهد. نوکیا C2-05 تا 4 ساعت مکالمه مداوم و 20 روز استندبای را پشتیبانی میکند. رابط کاربری سری 40 نوکیا و دوربین VGA و رادیو FM نیز امکاناتی هستند که این گوشی از آنها بهرهمند است. Nokia X2-05 نوکیا X2-05 با ظاهری ساده شبیه گوشیهای اخیر سری X نوکیا، از صفحهنمایش 2/2 اینچ QVGA با پشتیبانی از 65 هزار رنگ برخوردار است. قابلیتی که نوکیا X2-05 را از دیگر گوشیها متمایز میکند، بلندگویی با قدرت 106 فون است که صدایی بلند هنگام پخش موسیقی فراهم میکند. نوکیا X2-05 نیز مانند C2-05 از دوربین VGA، حافظه داخلی 64 مگابایت قابل ارتقا تا 32 گیگابایت، پورت 3.5 میلیمتری صوتی و رادیو FM برخوردار است. علاوه بر این، نوکیا X2-05 از رابط کاربری سری 40 پشتیبانی میکند و تا 4 ساعت مکالمه مداوم و 25 روز استندبای فراهم میکند. نوکیا C2-05 در ترکیب رنگهای دودی، آبی و صورتی با مشکی و نوکیا X2-05 در رنگهای مشکی، نقرهای، سفید و قرمز روشن عرضه میشود. هر دو گوشی در سه ماه پایانی سال 2011 به بازار جهان عرضه میشوند. 14 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ x2 رو از نزدیک دیدم مثل اسباب بازی میمونه... :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ طرحهای نوکیا دیگه خسته کننده شده 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ x2 رو از نزدیک دیدم مثل اسباب بازی میمونه... :viannen_38: مهم اینه که نوکیا باشه مگه نه حامد!؟ طرحهای نوکیا دیگه خسته کننده شده اوهوم 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ مهم اینه که نوکیا باشه مگه نه حامد!؟ اوهوم یه خورده سامسونگ میخوام... 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ فقط آیفون و سامسونگ دیگه از نوکیا خسته شدم میخوام Wave 2 بخرم بچه ها یه نظری بدین 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ فقط آیفون و سامسونگ دیگه از نوکیا خسته شدم میخوام Wave 2 بخرم بچه ها یه نظری بدین نظری نداریم!! لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ فقط آیفون و سامسونگ دیگه از نوکیا خسته شدم میخوام Wave 2 بخرم بچه ها یه نظری بدین به نظر من که گوشیه خیلی خوبیه [h=3]بررسی سامسونگ S8530 Wave II[/h] لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده