phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ اجازههههههههه؟ 3 تا گیاه می شه؟ یا هر سری یه گیاه؟ یکیشو به نیابت از من بفرست! 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ دوستداران [/url]گل و گیاه, فقط 2 روز دیگر برای شرکت در مسابقه فرصت باقیست!مسابقه کشت و کار نواندیشان عزیزانی که برای ارسال مطالبشون نیاز به فرصت بیشتری دارند حتما اطلاع رسانی کنن. لطفا مطالب خود را با پیام خصوصی به hamid takro ارسال کنید! در صورت استفاده از منابع اینترنتی لینک منبع را هم قرار بدهید. 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ چه مسابقه جالب و خوبی. حیف من اسم کاکتوسامو نمیدونم . 4 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ درخت پرتقال هم میشه؟؟؟:w127: 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ درخت پرتقال هم میشه؟؟؟:w127: آره به شرط اینکه تامسون باشه 3 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ سلام خیلی دوس دارم شرکت کنم اما نمیدونم اسم کاکتوسامون چیه. درخت نخل هم داریم درباره اون میشه بنویسم؟ 4 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ آره به شرط اینکه تامسون باشه داش حمید خیلی فیلمی به نظرم برو یه تست کارگردانی بده:ws47: 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ طی ارتباطی که با hamid takro داشتم اعلام کردن: بله میشه مگه درخت دل نداره؟؟؟؟؟ پس زود باشین مطالبتونو بفرستین که فرصت داره تموم میشه هااا 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ من کاکتوسو از دوستم گرفتم و اونم خریده و بنابراین نکاشتیمش!!! 4 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ من کاکتوسو از دوستم گرفتم و اونم خریده و بنابراین نکاشتیمش!!! واقعا خسته نباشی کار خیلی سختی بود نه؟:w127: :ws47::ws47::ws47: 3 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ راستی داش حمید گیاه دارویی هم میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ واقعا خسته نباشی کار خیلی سختی بود نه؟:w127::ws47::ws47::ws47: آره واقعا...البته الانم سختیاش بیشتریده!!!این که هر هفته آب بهشون بدی و هی جاشونو بعوضی که مبادا جاشون بد باشه و اینکه همش استرس داری مبادا خشک شن و .........:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ چه مسابقه جالب و خوبی. حیف من اسم کاکتوسامو نمیدونم . شما بیا و خلاقیت به خرج بده ... خودت یه اسم روش بزار ... متناسب با شکل ظاهرش ... بعد هرچی میدونی درموردش بگو ... خلاصه و مفید! سلام خیلی دوس دارم شرکت کنم اما نمیدونم اسم کاکتوسامون چیه. درخت نخل هم داریم درباره اون میشه بنویسم؟ در مورد درخت نخل هم میشه! سری اول رو ما گذاشتیم گیاه دلخواه خودتون! طی ارتباطی که با hamid takro داشتماعلام کردن: بله میشه مگه درخت دل نداره؟؟؟؟؟ پس زود باشین مطالبتونو بفرستین که فرصت داره تموم میشه هااا :w16::w16: من کاکتوسو از دوستم گرفتم و اونم خریده و بنابراین نکاشتیمش!!! :icon_pf (34): هر چه میخواد دل تنگت بزار! واقعا خسته نباشی کار خیلی سختی بود نه؟:w127::ws47::ws47::ws47: دارم برات :167: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ راستی داش حمید گیاه دارویی هم میشه؟ سوال های بنی اسرائیلی میپرسیدا! اصلا بیاید منو بکارید تموم! بله میشه میشه میشه! اگه خوب مطلب بزاری عالیه! وضعیت تا الان چطوره؟ خوبه خدا رو شکر ... فقط دوستان حجم مطالبشون زیاده! بابا من ارشد دارم فکر ما هم باشید! آره واقعا...البته الانم سختیاش بیشتریده!!!این که هر هفته آب بهشون بدی و هی جاشونو بعوضی که مبادا جاشون بد باشه و اینکه همش استرس داری مبادا خشک شن و .........:4chsmu1: هر هفته به کاکتوس آب نده! یه سر به کلینیک گیاهپزشکی بزن! اون پایین! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ نکته مهم در ارسال مطالب: دوستان خواهش میکنم حجم مطالب رو بیارید پایین از توضیحات اضافه پرهیز کنید ... مفید و مختصر! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ اصلا بیاید منو بکارید تموم! چشم!! اوههه مونده بودم چی بکارم که مطلبشو بفرستم برات... خداروشکر بالاخره پیدا کردم :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ سوال های بنی اسرائیلی میپرسیدا! اصلا بیاید منو بکارید تموم! بله میشه میشه میشه! اگه خوب مطلب بزاری عالیه! خوبه خدا رو شکر ... فقط دوستان حجم مطالبشون زیاده! بابا من ارشد دارم فکر ما هم باشید! هر هفته به کاکتوس آب نده! یه سر به کلینیک گیاهپزشکی بزن! اون پایین! حالا کی خواست مطلب بذاره 2 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ چشم!!اوههه مونده بودم چی بکارم که مطلبشو بفرستم برات... خداروشکر بالاخره پیدا کردم :4chsmu1: الی جون کمک خواستی منم هستم :ws47::ws47: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ الی جون کمک خواستی منم هستم :ws47::ws47: نه فدات شم در این یه موردا طلاعات کافی دارم...لازم بود چشم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده