shahrsazbanoo 49 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مهر، ۱۳۹۰ سلام دوست جونا.استاد تفسیر عکسای ماهواره مون گفته بای برای جلسه ی بعد پروازی زا طراحی کنیم و تعداد عکسای آن را مشخص کنیم ،منطقه 20khدر10kh و مقیاس 1.10000من نمیدونم چیکار کنم اگه میتونید راهنماییم کنید و اگه اطلاعاتی راجع به این درس دارید بهم بدید. 2 لینک به دیدگاه
0 بهاررادصادقی نیا 621 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مهر، ۱۳۹۰ shahrsazbanoo گفته است: سلام دوست جونا.استاد تفسیر عکسای ماهواره مون گفته بای برای جلسه ی بعد پروازی زا طراحی کنیم و تعداد عکسای آن را مشخص کنیم ،منطقه 20khدر10kh و مقیاس 1.10000من نمیدونم چیکار کنم اگه میتونید راهنماییم کنید و اگه اطلاعاتی راجع به این درس دارید بهم بدید. خانم خیلی تنبلی.:jawdrop: حداقل یک روز روش فکر میکردی. خیلی سادس.:texc5lhcbtrocnmvtp8 خودم جوابشو پیدا می کنم تنهایی به استاد میدم. بیییییییییییییییی معرفت.:vahidrk: لینک به دیدگاه
0 shahrsazbanoo 49 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ مهر، ۱۳۹۰ بهاررادصادقی نیا گفته است: خانم خیلی تنبلی.:jawdrop:حداقل یک روز روش فکر میکردی. خیلی سادس.:texc5lhcbtrocnmvtp8 خودم جوابشو پیدا می کنم تنهایی به استاد میدم. بیییییییییییییییی معرفت.:vahidrk: بهار ....مثل اینکه نمیشه تورو از تو انجمن جمع کرد.حالا خودشو نمیگه که میاد درخواست موضوع برای مقاله تفسیر میده.آخه موضوع هم کاری داره!:icon_pf (34)::biggrin:بعدشم مثل اینکه من متاهلما ،وقتم ندارم که فکر کنم .بی معرفت تو که بلدی لااقل یه راهنمایی بکن 1 لینک به دیدگاه
0 بهاررادصادقی نیا 621 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ مهر، ۱۳۹۰ shahrsazbanoo گفته است: بهار ....مثل اینکه نمیشه تورو از تو انجمن جمع کرد.حالا خودشو نمیگه که میاد درخواست موضوع برای مقاله تفسیر میده.آخه موضوع هم کاری داره!:icon_pf (34)::biggrin:بعدشم مثل اینکه من متاهلما ،وقتم ندارم که فکر کنم .بی معرفت تو که بلدی لااقل یه راهنمایی بکن بازم به ما که خودمون موضومونو پیدا و ترجمه کردیم.:2eaoapgxehimkak1y7e هیچکسی به ما اطلاعاتی نداد. لینک به دیدگاه
سوال
shahrsazbanoo 49
سلام دوست جونا.استاد تفسیر عکسای ماهواره مون گفته بای برای جلسه ی بعد پروازی زا طراحی کنیم و تعداد عکسای آن را مشخص کنیم ،منطقه 20khدر10kh و مقیاس 1.10000من نمیدونم چیکار کنم
لینک به دیدگاه
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده