رفتن به مطلب
  • 0

کمک در مورد درس تفسیر عکسهای ماهواره ای

shahrsazbanoo

سوال

سلام دوست جونا.استاد تفسیر عکسای ماهواره مون گفته بای برای جلسه ی بعد پروازی زا طراحی کنیم و تعداد عکسای آن را مشخص کنیم ،منطقه 20khدر10kh و مقیاس 1.10000من نمیدونم چیکار کنم

:no::sad0:اگه میتونید راهنماییم کنید و اگه اطلاعاتی راجع به این درس دارید بهم بدید.

• Like 2
لینک به دیدگاه

3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

• 0
سلام دوست جونا.استاد تفسیر عکسای ماهواره مون گفته بای برای جلسه ی بعد پروازی زا طراحی کنیم و تعداد عکسای آن را مشخص کنیم ،منطقه 20khدر10kh و مقیاس 1.10000من نمیدونم چیکار کنم

:no::sad0:اگه میتونید راهنماییم کنید و اگه اطلاعاتی راجع به این درس دارید بهم بدید.

خانم خیلی تنبلی.:jawdrop:

حداقل یک روز روش فکر میکردی. :whistle:

خیلی سادس.:texc5lhcbtrocnmvtp8

خودم جوابشو پیدا می کنم تنهایی به استاد میدم.

بیییییییییییییییی معرفت.:vahidrk:

لینک به دیدگاه
  • 0
خانم خیلی تنبلی.:jawdrop:

حداقل یک روز روش فکر میکردی. :whistle:

خیلی سادس.:texc5lhcbtrocnmvtp8

خودم جوابشو پیدا می کنم تنهایی به استاد میدم.

بیییییییییییییییی معرفت.:vahidrk:

بهار ....مثل اینکه نمیشه تورو از تو انجمن جمع کرد.حالا خودشو نمیگه که میاد درخواست موضوع برای مقاله تفسیر میده.آخه موضوع هم کاری داره!:icon_pf (34)::biggrin:بعدشم مثل اینکه من متاهلما ،وقتم ندارم که فکر کنم .بی معرفت تو که بلدی لااقل یه راهنمایی بکن

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0
بهار ....مثل اینکه نمیشه تورو از تو انجمن جمع کرد.حالا خودشو نمیگه که میاد درخواست موضوع برای مقاله تفسیر میده.آخه موضوع هم کاری داره!:icon_pf (34)::biggrin:بعدشم مثل اینکه من متاهلما ،وقتم ندارم که فکر کنم .بی معرفت تو که بلدی لااقل یه راهنمایی بکن

بازم به ما که خودمون موضومونو پیدا و ترجمه کردیم.:2eaoapgxehimkak1y7e

هیچکسی به ما اطلاعاتی نداد.

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...