shahrsazbanoo 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ سلام دوست جونا.استاد تفسیر عکسای ماهواره مون گفته بای برای جلسه ی بعد پروازی زا طراحی کنیم و تعداد عکسای آن را مشخص کنیم ،منطقه 20khدر10kh و مقیاس 1.10000من نمیدونم چیکار کنم اگه میتونید راهنماییم کنید و اگه اطلاعاتی راجع به این درس دارید بهم بدید. 2 لینک به دیدگاه
0 بهاررادصادقی نیا 621 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ سلام دوست جونا.استاد تفسیر عکسای ماهواره مون گفته بای برای جلسه ی بعد پروازی زا طراحی کنیم و تعداد عکسای آن را مشخص کنیم ،منطقه 20khدر10kh و مقیاس 1.10000من نمیدونم چیکار کنم اگه میتونید راهنماییم کنید و اگه اطلاعاتی راجع به این درس دارید بهم بدید. خانم خیلی تنبلی.:jawdrop: حداقل یک روز روش فکر میکردی. خیلی سادس.:texc5lhcbtrocnmvtp8 خودم جوابشو پیدا می کنم تنهایی به استاد میدم. بیییییییییییییییی معرفت.:vahidrk: لینک به دیدگاه
0 shahrsazbanoo 49 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ خانم خیلی تنبلی.:jawdrop:حداقل یک روز روش فکر میکردی. خیلی سادس.:texc5lhcbtrocnmvtp8 خودم جوابشو پیدا می کنم تنهایی به استاد میدم. بیییییییییییییییی معرفت.:vahidrk: بهار ....مثل اینکه نمیشه تورو از تو انجمن جمع کرد.حالا خودشو نمیگه که میاد درخواست موضوع برای مقاله تفسیر میده.آخه موضوع هم کاری داره!:icon_pf (34)::biggrin:بعدشم مثل اینکه من متاهلما ،وقتم ندارم که فکر کنم .بی معرفت تو که بلدی لااقل یه راهنمایی بکن 1 لینک به دیدگاه
0 بهاررادصادقی نیا 621 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ بهار ....مثل اینکه نمیشه تورو از تو انجمن جمع کرد.حالا خودشو نمیگه که میاد درخواست موضوع برای مقاله تفسیر میده.آخه موضوع هم کاری داره!:icon_pf (34)::biggrin:بعدشم مثل اینکه من متاهلما ،وقتم ندارم که فکر کنم .بی معرفت تو که بلدی لااقل یه راهنمایی بکن بازم به ما که خودمون موضومونو پیدا و ترجمه کردیم.:2eaoapgxehimkak1y7e هیچکسی به ما اطلاعاتی نداد. لینک به دیدگاه
سوال
shahrsazbanoo 49
سلام دوست جونا.استاد تفسیر عکسای ماهواره مون گفته بای برای جلسه ی بعد پروازی زا طراحی کنیم و تعداد عکسای آن را مشخص کنیم ،منطقه 20khدر10kh و مقیاس 1.10000من نمیدونم چیکار کنم
لینک به دیدگاه
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده