rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام http://www.noandishaan.com/upload/images/rfrjbcsrtqn2ad4yg98b.png این برنامه plc ولی برنامهhmi چه طوری بزارم؟ یه سوال دیگه : ایا plc ها حافظه ای مثل حافظه eprom میکرو کنترلر ها دارن یا نه؟ 2 لینک به دیدگاه
reza_12345 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام مهندس من چطوری یه انکودرو به پی ال سی وصل کنم دور یه موتورو ببینم لطفا در صورت امکان برنامشو بنویسید بعد یه ماژول دما رو هم توضیح بدین ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
mostafa 66 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من بار اول هست از plc delta استفاده می کنم، یک PLC DVP28SV11t دارم خروجی هایی که داره به دوصورت می شود استفاده کرد relay و Transitor برای تست با خروجی Y1 می خوام یک رله DC کنترل کنم طبق کاتالوگش برای حالت رله سیم بندی انجام دادم (شکل 2) اما هنوز PLC run نشده برنامه اجرانشده خروجی فعال هست و رله فعال میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من به C0 +24v متصل کردم و y1 به رله متصل شده کلا سیم بندی کارت output digital امکانش هست بگیید 1 لینک به دیدگاه
reza_12345 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من بار اول هست از plc delta استفاده می کنم، یک PLC DVP28SV11t دارم خروجی هایی که داره به دوصورت می شود استفاده کرد relay و Transitor برای تست با خروجی Y1 می خوام یک رله DC کنترل کنم طبق کاتالوگش برای حالت رله سیم بندی انجام دادم (شکل 2) اما هنوز PLC run نشده برنامه اجرانشده خروجی فعال هست و رله فعال میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من به C0 +24v متصل کردم و y1 به رله متصل شده کلا سیم بندی کارت output digital امکانش هست بگیید سلام دوست عزیز تا آنجا که من میدونم اگه سیم بندی رو درست انجام داده باشی یعنی انطور که خود گفتی مثبت 24 رو به cبدی و منفی رو به پایه منفی رله بدی خروجی y1 رو به مثبت رله بدی اگه از نظر نرم افزاری درست عمل کرده باشی باس کار کنه واما از نظر نرم افزاری باید یه شستی مجازی به نام m0 ایجاد کنی و با یه ست کننده y1 رو ست کنی و دوباره برا ریستش یه شستی مجازی به نام m1ایجاد کنی وبه یه ریست کننده بدی و y1 /ریست کنی بعد این کار ها باس برنامه رو به پی ال سی دانلود کنی و بعد گزینه run رو بزنی وبعد روی m0کلیک راس کرده و گزینه on رو انخاب کنی اول اینو گفته باشم اگه برنامه رو درست دانلود کرده باشی و بعد از زدن گزینه run باید چراغ run روی پی ال سی روشن شود حالا اگرm0رو onکردی ورنگش سبز شد و رنگ ست کنندهy1 سبز شد باید رله روشن شود 4 لینک به دیدگاه
mostafa 66 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من مشکل برنامه و اتصال به plc نداشتم، زنگ زدم به جایی که خریدم گفت به جای +24 منفی شو باید وصل کنی منم وصل کردم مشکل حل شدش، من با تابع dplsy دارم پاس تولید می کنم می خوام تو ورودی تعداد شو بخونم می شه راهنمایی کنید 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ سلامhttp://www.noandishaan.com/upload/images/rfrjbcsrtqn2ad4yg98b.png این برنامه plc ولی برنامهhmi چه طوری بزارم؟ یه سوال دیگه : ایا plc ها حافظه ای مثل حافظه eprom میکرو کنترلر ها دارن یا نه؟ هر دو تا فایلتو به صورت rar آپ کن سلام مهندس من چطوری یه انکودرو به پی ال سی وصل کنم دور یه موتورو ببینم لطفا در صورت امکان برنامشو بنویسید بعد یه ماژول دما رو هم توضیح بدین ممنون میشم درود... به این تاپیک سر بزنید و اگه متوجه نشدید سوالتونو همونجا بپرسیدبراي اينکه يه انکدر رو به دلتا وصل کنم بايد چيکار کنم؟ 3 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ هر دو تا فایلتو به صورت rar آپ کن درود... به این تاپیک سر بزنید و اگه متوجه نشدید سوالتونو همونجا بپرسیدبراي اينکه يه انکدر رو به دلتا وصل کنم بايد چيکار کنم؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اقا مهدی فکر کنم مشکل من اینکه واسه دکمه های hmi ماکرو تعریف نمیکنم . حالا خودت یه نگاه بنداز ببین مشکل کجاست 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اقا مهدی فکر کنم مشکل من اینکه واسه دکمه های hmi ماکرو تعریف نمیکنم . حالا خودت یه نگاه بنداز ببین مشکل کجاست رسول جان نگاه کردم ولی ایرادی ندیدم....درست به نظر میومد..... ربطی به ماکرو نویسی نداره میخوای تو wplsoft جای x0 بزارm0.....بعد تو hmi هم اون دکمه رو m0 تعریف کن ببین اینجوری درست میشه 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ سلاممن مشکل برنامه و اتصال به plc نداشتم، زنگ زدم به جایی که خریدم گفت به جای +24 منفی شو باید وصل کنی منم وصل کردم مشکل حل شدش، من با تابع dplsy دارم پاس تولید می کنم می خوام تو ورودی تعداد شو بخونم می شه راهنمایی کنید درود... میخوای چی رو کنترل کنی که با dplsy مینویسی؟؟ ینی چی تو ورودی تعدادشو بخونم؟ 1 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ رسول جان نگاه کردم ولی ایرادی ندیدم....درست به نظر میومد..... ربطی به ماکرو نویسی نداره میخوای تو wplsoft جای x0 بزارm0.....بعد تو hmi هم اون دکمه رو m0 تعریف کن ببین اینجوری درست میشه سلام اقا مهدی X به M تبدیل کردم درست شد:hapydancsmil: ولی اخه چرا با X مشکل داره؟ حتی X های دیگه هم امتحان کردم نشد. چند تا سوال دیگه هم داشتم: 1 میشه در مورد ماکرو یه کم توضیح بدی که چیه و به چه درد میخوره؟ 2 من یه 10SX دارم اگه بخوام با ورودی و خروجی انالوگ خود CPU کار کنم باید با دستورات FROM و TO استفاده کنم؟ شماره ماژولش باید 0 بدم؟ 3 برای اندازه گیری دما حتما باید کارت دما باشه یا میشه مستقیم سنسور به ورودی انالوگ وصل کرد؟ 4اگه ممکنه یه فایل اموزشی واسه شبکه مد باس محصولات دلتا بزار تشکر 1 لینک به دیدگاه
reza_12345 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ سلام رسول جان مرسی از این سوالاتت اینا دقیقا سول های منم هستن گفتی چرا xها را قبول نمیکنه تا آنجا که من میدونم xها وردی ایکسترنال هستن و بصورت مجازی کار نمیکنن 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ سلام اقا مهدی X به M تبدیل کردم درست شد:hapydancsmil:ولی اخه چرا با X مشکل داره؟ حتی X های دیگه هم امتحان کردم نشد. چند تا سوال دیگه هم داشتم: 1 میشه در مورد ماکرو یه کم توضیح بدی که چیه و به چه درد میخوره؟ 2 من یه 10SX دارم اگه بخوام با ورودی و خروجی انالوگ خود CPU کار کنم باید با دستورات FROM و TO استفاده کنم؟ شماره ماژولش باید 0 بدم؟ 3 برای اندازه گیری دما حتما باید کارت دما باشه یا میشه مستقیم سنسور به ورودی انالوگ وصل کرد؟ 4اگه ممکنه یه فایل اموزشی واسه شبکه مد باس محصولات دلتا بزار تشکر خداروشکر.... والا نمیدونم....تا حالا بهش توجه نکرده بودم که چرا با x نمیشه....چون همیشه بر این کار من یا از m استفاده میکنم یا از set/reset:icon_redface: 1-ماکرو یه مبحث خیلی گسترده هست که من مسلط بهش نیستم اما در کل ماکرو یجور ساده سازیِ.....از طریق ماکرو میتونی خیلی راحت تر از توابع استفاده کنی و دیگه محدودیتهایی که تو نرم افزاری یا سخت افزاری وجود داره،دیگه اینجا وجود نداره 2-بله درسته 3-نه نیازی به کارت آنالوگ نیست 4-اون فایلم باید بگردم پیداش کردم میزارمش اینجا 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ سلام رسول جان مرسی از این سوالاتت اینا دقیقا سول های منم هستن گفتی چرا xها را قبول نمیکنه تا آنجا که من میدونم xها وردی ایکسترنال هستن و بصورت مجازی کار نمیکنن اگه کار نمیکنن پس چرا گذاشتنشون؟ 3 لینک به دیدگاه
reza_12345 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اگه کار نمیکنن پس چرا گذاشتنشون؟ سلام مهندس تو حالت سیمولیشن کار میکنن ولی تو حالت آنلاین با پی ال سی کار نمیکنه باید ورودی رو از رو پی ال سی فعال کنی فکر کنم بخاطر امنیت کارییه که به اشتباه فعال نشه 3 لینک به دیدگاه
mostafa 66 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سلام تابع تبدیل عدد اعشاری (floating point) به عدد صحیح رو می خواستم. لطفا راهنمایی کنید 1 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ خداروشکر....والا نمیدونم....تا حالا بهش توجه نکرده بودم که چرا با x نمیشه....چون همیشه بر این کار من یا از m استفاده میکنم یا از set/reset:icon_redface: 1-ماکرو یه مبحث خیلی گسترده هست که من مسلط بهش نیستم اما در کل ماکرو یجور ساده سازیِ.....از طریق ماکرو میتونی خیلی راحت تر از توابع استفاده کنی و دیگه محدودیتهایی که تو نرم افزاری یا سخت افزاری وجود داره،دیگه اینجا وجود نداره 2-بله درسته 3-نه نیازی به کارت آنالوگ نیست 4-اون فایلم باید بگردم پیداش کردم میزارمش اینجا سلام اقا مهدی فایل یادت نره بذاری. و یک سوال من وقتی station addres پی ال سی تغیر میدم یعنی چیزی غیر از 1 باشه برنامه پروگرام نمیشه . مشکل چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ سلامتابع تبدیل عدد اعشاری (floating point) به عدد صحیح رو می خواستم. لطفا راهنمایی کنید درود... از دستور int میتونید استفاده کنید سلام اقا مهدی فایل یادت نره بذاری.و یک سوال من وقتی station addres پی ال سی تغیر میدم یعنی چیزی غیر از 1 باشه برنامه پروگرام نمیشه . مشکل چیه؟ بجز plc چیز دیگه ای داری که میخوای استیشنو تغییر بدی؟؟ اینم فایل در مورد مد باس...یه فایل 16 صفحه ای ووردِ که امیدوارم مفید باشه delta plc modbus protocol برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
reza_12345 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ درود... از دستور int میتونید استفاده کنید بجز plc چیز دیگه ای داری که میخوای استیشنو تغییر بدی؟؟ اینم فایل در مورد مد باس...یه فایل 16 صفحه ای ووردِ که امیدوارم مفید باشه delta plc modbus protocol سلام مهندس فایلی که گذاشتی یه چیز دیگه هست در مورد نیروگاه است 1 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ درود... بجز plc چیز دیگه ای داری که میخوای استیشنو تغییر بدی؟؟ اینم فایل در مورد مد باس...یه فایل 16 صفحه ای ووردِ که امیدوارم مفید باشه delta plc modbus protocol سلام :w139: اقا مهدی من دو تا plc دارم و یک hmi که میخوام یه اینورتر هم از یکی دوستان قرض بگیرم که دیگه کامل شبکه مدباس دلتا کار کنم . ولی هر کار کردم که استیشن عوض کنم و پروگرام کنم نشد. یه مشکل دیگه هم اینکه نتونستم با قسمت انالوگ کار کنم. 3 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی منوال فارسی انورتر tele atv21 رو داره یا مدلای دیگه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده