rozbeh60 37 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ فک کنم 10sx خوب باشه دارای 10 ورودی و خروجی با قابلیت اضافه شدن تا 230 ورودی/خروجی دو ورودی آنالوگ و 2 خروجیآنالوگ سه عدد پالسرت چی هست؟؟ جهت اندازه گیری هست به ازای هر0.04ملمتر یک پالس ارائه میشود لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ سلام بچع ها میخاستم بدونم چجوری میشه بایه انکودر ویه 14ss2 طول یه ورق فلزی رو به اندازه های دلخواه محاصبه و برش زد؟ 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ سلام بچع ها میخاستم بدونم چجوری میشه بایه انکودر ویه 14ss2 طول یه ورق فلزی رو به اندازه های دلخواه محاصبه و برش زد؟ سلام... اول باید بدونی انکدرت چند پالس بعد باید ببینی به ازای هر دور انکدر ورقت چه مقدار میاد جلو....که اینو خود ماشین ساز بهت میگه(چون بستگی داره انکدر رو کجا وصل کنه) بعد اینکه مشخص شد چه مقدار میره جلو،حساب میکنی که به ازای فلان تعداد پالس این مقدار میره جلو.......بعد میای توی برنامت از کانتر های اسپید استفاده میکنی و برنامتو متناسب با چیزی که میخوای مینویسیش 4 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ سلام... اول باید بدونی انکدرت چند پالس بعد باید ببینی به ازای هر دور انکدر ورقت چه مقدار میاد جلو....که اینو خود ماشین ساز بهت میگه(چون بستگی داره انکدر رو کجا وصل کنه) بعد اینکه مشخص شد چه مقدار میره جلو،حساب میکنی که به ازای فلان تعداد پالس این مقدار میره جلو.......بعد میای توی برنامت از کانتر های اسپید استفاده میکنی و برنامتو متناسب با چیزی که میخوای مینویسیش میشه با 14ss2 بدون ماژول مخصوصش اینکارو کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ سلام اقا مهدی گل . میگم چه طوری میشه پشت صفحه hmi دلتا عکس گذاشت. امروز هرچی ور رفتم پیدا نکردم. :icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ میشه با 14ss2 بدون ماژول مخصوصش اینکارو کرد؟ بله میشه....اگه اشتباه نکنم 4 تا خروجی سرعت بالا با فرکانس 20khz داره ماژول مخصوصش چیه؟ 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ سلام اقا مهدی گل . میگم چه طوری میشه پشت صفحه hmi دلتا عکس گذاشت. امروز هرچی ور رفتم پیدا نکردم.:icon_gol::icon_gol: سلام آقا رسول میری تو قسمت screen بعدش گزینه import رو میزنی و عکستو انتخاب میکنی 3 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ بله میشه....اگه اشتباه نکنم 4 تا خروجی سرعت بالا با فرکانس 20khz داره ماژول مخصوصش چیه؟ ینی به ماژول های اسپید کانتر نیاز هست یانه ؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ ینی به ماژول های اسپید کانتر نیاز هست یانه ؟ نه نیازی نیست... تو همه مدلای دلتا x0 و x1 صد در صد های اسپید هستن 3 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ مهدی جان مشه یه برنامه کوتاه بنویسی که یه انکودر اتونیکس 5000 پالس تو 20000 پالس 50 سانت ورق و فید کنه ؟ امیدوارم منظورمو درست گفته باشم لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ مهدی جان مشه یه برنامه کوتاه بنویسی که یه انکودر اتونیکس 5000 پالس تو 20000 پالس 50 سانت ورق و فید کنه ؟ امیدوارم منظورمو درست گفته باشم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چون من نمیدونم برنامه کاملت چیه اینجوری نوشتمش که صد در صد باید تغییر کنه ولی در کل اگه فقط بخوای همین چیز رو اجرا کنه با اینا میشه به انجام رسوندش.....که فقط باید یه سری چیزا رو بهش اضافه کنی و بعد برنامه رو براش دانلود کنی اونm میتونه به y تغییر کنه و یه شیر برق رو بیاره یا موتورتو ریست کنه و رو 20000 پالس که رسید موتور توقف کنه 6 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلا اقا مهدی واسه وصل کردن hmi به plc کدوم یکی از پین های پورت کام باید وصل بشه به rs485 و اینکه ترتیبش فرقی داره یا نه؟ :w139: 3 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چون من نمیدونم برنامه کاملت چیه اینجوری نوشتمش که صد در صد باید تغییر کنه ولی در کل اگه فقط بخوای همین چیز رو اجرا کنه با اینا میشه به انجام رسوندش.....که فقط باید یه سری چیزا رو بهش اضافه کنی و بعد برنامه رو براش دانلود کنی اونm میتونه به y تغییر کنه و یه شیر برق رو بیاره یا موتورتو ریست کنه و رو 20000 پالس که رسید موتور توقف کنه فک کنم خیلی خلاصش کردی میتونی یه توضیحی در موردش بدی 2 لینک به دیدگاه
hamid791949 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ برای اتصال buffer ID1 به data1 کلید تاییدی نیست که بریم سراغ bufferID2به data2 .. اگه مراحل data logging را توضیح بدین ممنون میشم .اگهdocument بدرد بخوری هست معرفی کنید . 3 لینک به دیدگاه
hamid791949 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ در مورد پست قبل میخاستم ذخیره سازی داده رو انجام بدم در history buffer setupداده ها رو تعریف کردم ودر history data table می خام نمایش بده 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلا اقا مهدی واسه وصل کردن hmi به plc کدوم یکی از پین های پورت کام باید وصل بشه به rs485 و اینکه ترتیبش فرقی داره یا نه؟ :w139: سلام... اگه اشتباه نکن....مثبت به پین شماره1........منفی به پین شمااره6........زمینم به پین شماره5 یتی ورودی اتکودر چی میشه؟ اینجارو نگاه کن اگه جوابتو نگرفتی همونجا بپرس [h=3]براي اينکه يه انکدر رو به دلتا وصل کنم بايد چيکار کنم؟[/h] 4 لینک به دیدگاه
hamid791949 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ هیچکسی نیست یه راهنمایی بکنه مشکل hmi ما هم حل شه 1 لینک به دیدگاه
ALI TAROMCHI 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان یکی ما در مورد لودسل ها راهنمایی بده 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان یکی ما در مورد لودسل ها راهنمایی بده مشکلتون چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده