رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

به غیر از اینکه بید کارت جدید به برنامه معرفی کرد ، تنظیمات خاص دیگه ای نداره؟

منظورم اینکه میشه این برنامه ای که نوشتی تو خودwpl soft شبیه سازش کرد؟

تنظیمات خاص دیگه ای نداره ن....

اگه یه ترموکوپل داشته باشی و به plc وصلش کنی میتونی شبیه سازی کنی در غیر این صورت نمیتونی

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام مهندس میشه ماراهم راهنمایی بدید چندتا سوال کردم ولی پاسخی دریافت نکردم اونم اینه که چطور hmiروبا plc delta ارتباط بدم برنامه چپگرد و راستگرد رو نوشتم خب تو hmiهم می خوام از طریق شستی ها و خروجیهای گرافیکی کنترل کنم ؟لطفا راهنماییم کنید متشکرم

با کابل rs485 وصلشون میکنی

از گزینه momentory استفاده میکنی و شستی رو به اندازه ای که دوست داری در میاری و بعدش آدرس مورد نظرت که تو plc نوشتی رو تو hmi معرفی میکنی

:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چاکر اقامهدی گل

میگم که یه کارت انالوگ و یه ترموکوپل ساده چند در میاد؟

و ترموکوپل باید چی باشه؟

مخلصم...

والا قیمت دقیق ندارم ولی حدودا 150 اینا باید دربیاد

معمولا از نوع j و k استفاده میشه که تفاوتشون تو مقدار اندازه گیری دماس.....نوع j از -180تا 750 درجه اندازه میگیره و نوع k از -200 تا 1350 درجه اندازه میگیره.....

میخوای بخری؟؟

(رسول جان ازم نقل قول بگیر تا متوجه بشم زودتر جواب بدم):a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
مخلصم...

والا قیمت دقیق ندارم ولی حدودا 150 اینا باید دربیاد

معمولا از نوع j و k استفاده میشه که تفاوتشون تو مقدار اندازه گیری دماس.....نوع j از -180تا 750 درجه اندازه میگیره و نوع k از -200 تا 1350 درجه اندازه میگیره.....

میخوای بخری؟؟

(رسول جان ازم نقل قول بگیر تا متوجه بشم زودتر جواب بدم):a030:

من یه دلتا دارم مدل dvp_14ss که دست دوم از یه بنده خدا گرفنم که روش تمرین کنم البته ورودیهاش خرابه و باید 30،40 بار تحیکش کرد تا کار کنه یخاطر هم من مفتی از اون بده خدا گرفتم و لی فقط خود سی پی یو ش هست و پرتای خودش که دیجیتاله میخواسم اگه بشه یه کارت انالوگ هم جور کنم که باهاش تمرین کنم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
من یه دلتا دارم مدل dvp_14ss که دست دوم از یه بنده خدا گرفنم که روش تمرین کنم البته ورودیهاش خرابه و باید 30،40 بار تحیکش کرد تا کار کنه یخاطر هم من مفتی از اون بده خدا گرفتم و لی فقط خود سی پی یو ش هست و پرتای خودش که دیجیتاله میخواسم اگه بشه یه کارت انالوگ هم جور کنم که باهاش تمرین کنم.

خیلی خوبه اینجوری بهتر یاد میگیری

--------------------------------------------------

دارای 14 ورودی و خروجی و قابلیت اضافه کردن 236 تا ورودی و خروجیه

با اسکی و آرتی یو هم سازگاری داره

mjngnddn5weg5jzo9mdh.jpeg

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

دستورات نگه دارنده SET/RESET:

فرض کنید میخواهید یک دستگاه به صورت دائم در مدار قرار گیرد یا به عبارتی در کنترل یه ماشین لازم که فقط یه لحظه کلیدی فشرده شود تا ماشین شروع به کار کند.در این حالت از یه تیغه باز کنتاکتور که به تیغه نگهدارنده معروف است استفاده میشه.یکی از دلایلی که موجب افزایش حجم سیم کشی تو تابلوهای فرمان میشه استفاده از همین تیغه کمکی کنتاکتور.زمانی که کنترل یه دستگاه برعهده plc باشه دیگه نیازی به استفاده از تیغه نگهدارنده و یا هر تیغه کمکی نمی باشد.در plc جهت کنترل دائم فرایند از دستورات SET و RESET یا همان فیلیپ فلاپ استفاده میشه....

در واقع دستور SET رو میتونیم به عنوان تیغه خود نگهدار در مدار فرمان داشته باشیم....

دستور SET:

هرگاه نتیجه عملیات منطقی قبل از این دستور یک شد این دستور،خروجی مورد نظر رو که یک بیت است رو فعال خواهد کرد.باید توجه داشته باشیم که بعد از فعال شدن خروجی مورد نظر،پالسهای متوالی به این دستور هیچ تغییری را در خروجی بوجود نمی آورد....

rz1n9b6h0p3l6i02drhy.jpg

زمانی که x0 را میزنیم خروجی y0 ما set میشود....حال اگر ما x0 را هم قطع کنیم باز خروجی y0 ما set خواهد بود......برای خاموش کردنش باید از reset استفاده کنیم......مثل شکل زیر:

tj06srvhxvhp9xjf8r.jpg

• Like 5
لینک به دیدگاه
دستورات نگه دارنده SET/RESET:

فرض کنید میخواهید یک دستگاه به صورت دائم در مدار قرار گیرد یا به عبارتی در کنترل یه ماشین لازم که فقط یه لحظه کلیدی فشرده شود تا ماشین شروع به کار کند.در این حالت از یه تیغه باز کنتاکتور که به تیغه نگهدارنده معروف است استفاده میشه.یکی از دلایلی که موجب افزایش حجم سیم کشی تو تابلوهای فرمان میشه استفاده از همین تیغه کمکی کنتاکتور.زمانی که کنترل یه دستگاه برعهده plc باشه دیگه نیازی به استفاده از تیغه نگهدارنده و یا هر تیغه کمکی نمی باشد.در plc جهت کنترل دائم فرایند از دستورات SET و RESET یا همان فیلیپ فلاپ استفاده میشه....

در واقع دستور SET رو میتونیم به عنوان تیغه خود نگهدار در مدار فرمان داشته باشیم....

دستور SET:

هرگاه نتیجه عملیات منطقی قبل از این دستور یک شد این دستور،خروجی مورد نظر رو که یک بیت است رو فعال خواهد کرد.باید توجه داشته باشیم که بعد از فعال شدن خروجی مورد نظر،پالسهای متوالی به این دستور هیچ تغییری را در خروجی بوجود نمی آورد....

rz1n9b6h0p3l6i02drhy.jpg

زمانی که x0 را میزنیم خروجی y0 ما set میشود....حال اگر ما x0 را هم قطع کنیم باز خروجی y0 ما set خواهد بود......برای خاموش کردنش باید از reset استفاده کنیم......مثل شکل زیر:

tj06srvhxvhp9xjf8r.jpg

سلام اقا مهدی گل . اقا دمت گرم اموزش خودت شروع کن و اگه میشه یه کمی هم سطح اموزش ببر بالا.

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام اقا مهدی گل . اقا دمت گرم اموزش خودت شروع کن و اگه میشه یه کمی هم سطح اموزش ببر بالا.

سلام داداش...

چشم...فقط این چند روز سرم یه مقدار شلوغه...اییشالا چند روز دیگه که خلوت شد مفصل تر میشینم پای آموزش:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام خدمت مهندسین عزیز من میخوام مقادیر آنالوگ را از یه فاصله ای 5 کیلومتری بخونم و در plc اصلی نمایش بدم کسی اطلاعی داره که 2 تا plc چطوری شبکه میشن . برنامه rs485 تنظیمات بشکل mov h86 d1120 و

mov h81 d1120 هستش اینجا 81 و 86 چه فرقی دارن . plc اصلی با سرباز چطوری جدا سازی میشن.ممنون میشم کمکم کنین خیلی گیرم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

مهندس جان فکر نمیکنم کابل شبکه ای باشه که بتونه 5 کیلومترو ساپورت کنه.

• Like 1
لینک به دیدگاه
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی

یک plc دلتا با خروجی ترانزیستوری دارم با ورودی 24 لت dc و برنامه رو با کمک شما دانلودکردم روی plc ولی روی plc نمی تونم برنامه رو اجرا کنم 24 ولت رو زدم به ورودی s/s و سیم منفی رو زدم به c0در خروجی لطفا راهنماییم کنید متشکرم

اگه بخای plc رو source راه اندازی کنی باید منفی رو بدی به s\s مثبت میدی به ورودی. c0 رو هم منفی میدی plc ران بشه کار میکنه

• Like 1
لینک به دیدگاه
اگه بخای plc رو source راه اندازی کنی باید منفی رو بدی به s\s مثبت میدی به ورودی. c0 رو هم منفی میدی plc ران بشه کار میکنه

درود...

چرا c0 رو منفی میدی؟؟من دوست دارم مثبت بدم چه اتفاقی میوفته؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
درود...

چرا c0 رو منفی میدی؟؟من دوست دارم مثبت بدم چه اتفاقی میوفته؟؟

مهندس سخت نگیر دیگه میخای منو تست کنی ؟ من اطلاعات تئوریم ضعیفه میفهمی ضعیف :4564:

اگه خروجی plc ترانزیستوری باشه و به c0 یا همون کام صفر منفی بدی خروجی npn یا sink میشه

اگه مثبت بدی هم هیچ اتفاقی نمیوفته فقط خروجیت pnp میشه :ws3:

:hapydancsmil:

درست گفتم؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهندس سخت نگیر دیگه میخای منو تست کنی ؟ من اطلاعات تئوریم ضعیفه میفهمی ضعیف :4564:

اگه خروجی plc ترانزیستوری باشه و به c0 یا همون کام صفر منفی بدی خروجی npn یا sink میشه

اگه مثبت بدی هم هیچ اتفاقی نمیوفته فقط خروجیت pnp میشه :ws3:

:hapydancsmil:

درست گفتم؟

نفرمایید شما خودت استادی....

تو ایران در مورد محصولات دلتا باید مشترک خروجیشو حتما منفی بدی چون npn......ینی من تا حالا ندیدم که برعکس این اتفاق بیوفته....چون قبلا پرسیدم دلیلشو گفتن که ایران نوع pnp وارد نمیکنه

• Like 4
لینک به دیدگاه
نفرمایید شما خودت استادی....

تو ایران در مورد محصولات دلتا باید مشترک خروجیشو حتما منفی بدی چون npn......ینی من تا حالا ندیدم که برعکس این اتفاق بیوفته....چون قبلا پرسیدم دلیلشو گفتن که ایران نوع pnp وارد نمیکنه

من شاگردم تا استادی خیلی فاصله دارم

بالاخره منم دوست دارم وقتی کسی سوالی میپرسه ج بدم بلکه مشکلش حل بشه

همونطور که وقتی من سوالی میپرسم اساتیدی مثل مشکلمو حل میکنن

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام اولا تاپیک بسیار خوبیه از همه دوستان تشکر میکنم

1-من می خوام لودسل وصل کنم به کارت dvp-1LC-slاگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم یه نمونه برنامه بزارین.3تا کارت عین هم دارم (3لودسل)

2-در مورد وصل کردن HMI به PLC آیا با کابل برنامه نویسی plc میشه این دوتا رو وصل کرد یا حتما RS485 نیازه اگه امکانش هست در مورداین پورت rs485 که روی تمام ماژول ها هست توضیح بدین مگه همه اطلاعات رو MPU مجتمع نمیشن من قبلا با siemens ,Lg ..کار کردم بنظرم یه مقدار دنگ وفنگش زیاده

3-برا وصل شدن به hmi dop b07E515 می خوام از usbاستفاده کنم که پیام میده fail to open usb port.دوتا usb روی دستگاه هست یه خیراندیش پیدا بشه راجع به پورت ها رو hmi delta توضیح بده ایا رو خود hmi نباید تنظیمی صورت بگیره

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام اولا تاپیک بسیار خوبیه از همه دوستان تشکر میکنم

1-من می خوام لودسل وصل کنم به کارت dvp-1LC-slاگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم یه نمونه برنامه بزارین.3تا کارت عین هم دارم (3لودسل)

2-در مورد وصل کردن HMI به PLC آیا با کابل برنامه نویسی plc میشه این دوتا رو وصل کرد یا حتما RS485 نیازه اگه امکانش هست در مورداین پورت rs485 که روی تمام ماژول ها هست توضیح بدین مگه همه اطلاعات رو MPU مجتمع نمیشن من قبلا با siemens ,Lg ..کار کردم بنظرم یه مقدار دنگ وفنگش زیاده

3-برا وصل شدن به hmi dop b07E515 می خوام از usbاستفاده کنم که پیام میده fail to open usb port.دوتا usb روی دستگاه هست یه خیراندیش پیدا بشه راجع به پورت ها رو hmi delta توضیح بده ایا رو خود hmi نباید تنظیمی صورت بگیره

plc که با کابل rs232 وصل میشه.hmi رو هم که با کابل rs485 ارتباط میگیری....

ینی چی میخوام ازusb استفاده کنم؟؟:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه
برای نوشتن برنامه اولیه روی hmiمی خواستم از usb استفاده کنم

میشه رو شکل توضیح بدی؟؟؟واقعا نمیدونم چیه usb تا حالا ندیدم....اگه ممکن یه عکس بنداز بزار اینجا:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...