Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2010 در این پروژه، برنامه نویسی یه چراغ راهنمایی، بدون حالت دستی آورده شده است. عملکرد مدار به این صورت است که در ابتدا راه اندازی هر دو طرف در وضعیت قرمز هستند. پس از آن چراغ شماره 1 سبز و چراغ 2 قرمز می شود. و پس از طی زمان های تعریف شده، وضعیت تغییر میکند. زمان تنظیم شده برای حالت سبز 60 ثانیه و برای حالت زرد 4 ثانیه در نظر گرفته شده است. این برنامه و شماتیک مدار رو به صورت PDF میتونید از لینک زیر دانلود کنید: تهیه کننده: حامد مظاهری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8
edison 12 ارسال شده در 19 شهریور، 2010 سلام من مدار داخلی چراغ راهنمایی را برای یک پروژه مدار منطقی می خواهم .اما موفق به دانلود آن نشدم .لطفا در صورت امکان آن را برای من بفرستید. با تشکر 2
hosseinassar 501 ارسال شده در 19 شهریور، 2010 فکر کنم این عکس و لینک ها کمک تون کنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
ssaye 11 ارسال شده در 2 مهر، 2012 سلام میشه یه لینک مستقیم بذارید ؟ با 4share نمیشه دانلود کرد ! یا به میلم بفرستین ممنون
Mehdi.Aref 26783 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2012 سلام میشه یه لینک مستقیم بذارید ؟با 4share نمیشه دانلود کرد ! یا به میلم بفرستین ممنون http://www.noandishaan.com/up/uploads/13412614431.pdf 2
سمندون 19437 ارسال شده در 3 مهر، 2012 روژه کامل چراغ راهنمایی (trafic _ light) تحت کدویژن این پروژه چراغ راهنمایی برای سر چهار راه ها می باشد که نحوه عملکرد چراغ های راهنمایی سر یک چهار راه چطور کنترل و مدریت میشوند حتما این پروژه را دانلود کنید . در ضمن این پروژه به زبان codevision است . و فایلی که برای دانلود اماده شده شامل : سورس برنامه به زبان Codevision + شماتیک + فایل پروتئوس برای دانلود فایل ها از لینک زیر استفاده کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
ssaye 11 ارسال شده در 3 مهر، 2012 سلام واسه دو تا چراغ راهنما باید به زبان verilog کد بنویسم میتونید در این زمینه کمکم کنید شکل سخت افزاری و گیت هایش را هم می خواهم ممنون میشم 1
nzn91 10 ارسال شده در 24 اسفند، 2012 سلام ببخشید من مدار داخلی چراغ راهنمایی رو می خوام با گیت هاش لینک ها همه نمای شماتیک بود اگر کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم
ارسال های توصیه شده