رفتن به مطلب

فلفل شکم‌پُر


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

 

  • کدوي حلقه‌شده: 3عدد
  • ماست چکيده: 3قاشق غذاخوري
  • شويد: 3 شاخه
  • کره50گرمي: يک عدد
  • شويد ميکس شده: يک قاشق غذاخوري
  • روغن زيتون: 2قاشق غذاخوري
  • پيازچه حلقه شده: يک عدد
  • نمک و فلفل سياه: به ميزان لازم
  • خلال بادام: به میزان لازم

 

 


طرزتهیه

 

کدوها را تميز شسته، حلقه‌حلقه کرده، کمي نمک و فلفل به آن بزنيد و داخل بخارپز قرار دهيد. پس از 5دقيقه کدوها را بيرون آورده و در ظرف مورد نظر بچينيد و بعد فلفل‌دلمه‌اي‌ها را در آن خالي کرده و در هر کدام يک قاشق ماست چکيده بريزيد. شويد پاک شده را با يک قاشق روغن زيتون، نمک و فلفل در مخلوط‌کن ريخته و با هم ميکس کنيد تا به صورت پوره درآید و بعد روی فلفل‌ها را با قاشق تزئین کنيد. در آخر بادام‌ها را که از قبل خيس کرده‌ايد، با کره تفت داده و با پیازچه‌های حلقه شده جهت تزئين روي غذا بريزيد.

 


فوت آشپزي

 

دقت کنید که کدوها زياد بخارپز نشوند، زيرا لِه مي‌شوند.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...