رفتن به مطلب

فلفل شکم‌پُر


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

 

  • کدوي حلقه‌شده: 3عدد
  • ماست چکيده: 3قاشق غذاخوري
  • شويد: 3 شاخه
  • کره50گرمي: يک عدد
  • شويد ميکس شده: يک قاشق غذاخوري
  • روغن زيتون: 2قاشق غذاخوري
  • پيازچه حلقه شده: يک عدد
  • نمک و فلفل سياه: به ميزان لازم
  • خلال بادام: به میزان لازم

 

 


طرزتهیه

 

کدوها را تميز شسته، حلقه‌حلقه کرده، کمي نمک و فلفل به آن بزنيد و داخل بخارپز قرار دهيد. پس از 5دقيقه کدوها را بيرون آورده و در ظرف مورد نظر بچينيد و بعد فلفل‌دلمه‌اي‌ها را در آن خالي کرده و در هر کدام يک قاشق ماست چکيده بريزيد. شويد پاک شده را با يک قاشق روغن زيتون، نمک و فلفل در مخلوط‌کن ريخته و با هم ميکس کنيد تا به صورت پوره درآید و بعد روی فلفل‌ها را با قاشق تزئین کنيد. در آخر بادام‌ها را که از قبل خيس کرده‌ايد، با کره تفت داده و با پیازچه‌های حلقه شده جهت تزئين روي غذا بريزيد.

 


فوت آشپزي

 

دقت کنید که کدوها زياد بخارپز نشوند، زيرا لِه مي‌شوند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...