afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ مواد لازم : کدوي حلقهشده: 3عدد ماست چکيده: 3قاشق غذاخوري شويد: 3 شاخه کره50گرمي: يک عدد شويد ميکس شده: يک قاشق غذاخوري روغن زيتون: 2قاشق غذاخوري پيازچه حلقه شده: يک عدد نمک و فلفل سياه: به ميزان لازم خلال بادام: به میزان لازم طرزتهیه کدوها را تميز شسته، حلقهحلقه کرده، کمي نمک و فلفل به آن بزنيد و داخل بخارپز قرار دهيد. پس از 5دقيقه کدوها را بيرون آورده و در ظرف مورد نظر بچينيد و بعد فلفلدلمهايها را در آن خالي کرده و در هر کدام يک قاشق ماست چکيده بريزيد. شويد پاک شده را با يک قاشق روغن زيتون، نمک و فلفل در مخلوطکن ريخته و با هم ميکس کنيد تا به صورت پوره درآید و بعد روی فلفلها را با قاشق تزئین کنيد. در آخر بادامها را که از قبل خيس کردهايد، با کره تفت داده و با پیازچههای حلقه شده جهت تزئين روي غذا بريزيد. فوت آشپزي دقت کنید که کدوها زياد بخارپز نشوند، زيرا لِه ميشوند. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .