afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ مواد لازم : کدوي حلقهشده: 3عدد ماست چکيده: 3قاشق غذاخوري شويد: 3 شاخه کره50گرمي: يک عدد شويد ميکس شده: يک قاشق غذاخوري روغن زيتون: 2قاشق غذاخوري پيازچه حلقه شده: يک عدد نمک و فلفل سياه: به ميزان لازم خلال بادام: به میزان لازم طرزتهیه کدوها را تميز شسته، حلقهحلقه کرده، کمي نمک و فلفل به آن بزنيد و داخل بخارپز قرار دهيد. پس از 5دقيقه کدوها را بيرون آورده و در ظرف مورد نظر بچينيد و بعد فلفلدلمهايها را در آن خالي کرده و در هر کدام يک قاشق ماست چکيده بريزيد. شويد پاک شده را با يک قاشق روغن زيتون، نمک و فلفل در مخلوطکن ريخته و با هم ميکس کنيد تا به صورت پوره درآید و بعد روی فلفلها را با قاشق تزئین کنيد. در آخر بادامها را که از قبل خيس کردهايد، با کره تفت داده و با پیازچههای حلقه شده جهت تزئين روي غذا بريزيد. فوت آشپزي دقت کنید که کدوها زياد بخارپز نشوند، زيرا لِه ميشوند. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده