afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ مواد لازم : ماهي شير يا قزلآلا به قطر 2 سانت: 600 گرم گشنيز تازه خرد شده: يكچهارم فنجان نمك و فلفل: بهميزان لازم كره آب شده: يك قاشق غذاخوري پوست ليموترش رنده شده: يك قاشق مرباخوري روغن: به ميزان لازم آبليمو: يك قاشق غذاخوري روش تهیه : ماهي را بشوييد، خشك كنيد و روي آن نمك و فلفل بپاشيد. 4 تا 5 دقيقه در روغن خيلي كم با فاصله 10 تا 15 سانت از شعله بالاي فر سرخ كنيد تا پخته و نرم شود. اگر چنگال در گوشت ماهي فرو رفت و ماهي با چنگال ورقه شد، آماده است. گشنيز را با كره آب شده، پوست ليمو و آبليمو مخلوط كنيد، روي ماهي بريزيد و سرو كنيد. (4 نفر) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده