رفتن به مطلب

كيك نارگيل با ميوه و خامه


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

 

  • مواد لازم: آرد: 200 گرم

 

  • كره: 100 گرم

 

  • تخم‌مرغ: 2 عدد

 

  • شكر: دوسوم ليوان

 

  • پودر نارگيل: 50 گرم

 

  • روغن مايع: 4 قاشق سوپ‌خوري

 

  • بكينگ‌پودر: يك قاشق چاي‌خوري

 

  • اسانس نارگيل: 6 قطره

 

  • ماست: 2 قاشق غذاخوري

 

 


روش تهیه :

 

ابتدا كره، شكر و روغن مايع را با همزن برقي خوب به هم مي‌زنيم تا پف كنند سپس تخم‌مرغ‌ها را يكي يكي اضافه كرده و مواد را آن‌قدر به هم مي‌زنيم تا يكدست شوند. در اين مرحله ماست را با مواد مخلوط مي‌كنيم سپس آرد، بكينگ‌پودر و پودر نارگيل و اسانس نارگيل را در كاسه‌اي ديگر مخلوط كرده و به مواد اضافه مي‌كنيم. مواد را داخل قالب‌هاي گرد به قطر 6 تا 7 سانتي‌متر كه حدود يك سانتي‌متر ارتفاع دارند تقسيم مي‌كنيم طوري كه مايه كيك نصف قالب را بپوشاند. روي كيك مقداري كمپوت آناناس يا كمپوت هلو قرار مي‌دهيم و قالب را داخل فر مي‌گذاريم. اين كيك روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم شده است به مدت حدود 45دقيقه پخته و طلايي ‌شوند. بعد از پخت روي كيك 2 تا 3 قاشق غذاخوري شربت قند ريخته و روي هركدام را با خامه، كمپوت ميوه و پسته تزئين مي‌كنيم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...