afa 18,504 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ مواد لازم : مواد لازم: آرد: 200 گرم كره: 100 گرم تخممرغ: 2 عدد شكر: دوسوم ليوان پودر نارگيل: 50 گرم روغن مايع: 4 قاشق سوپخوري بكينگپودر: يك قاشق چايخوري اسانس نارگيل: 6 قطره ماست: 2 قاشق غذاخوري روش تهیه : ابتدا كره، شكر و روغن مايع را با همزن برقي خوب به هم ميزنيم تا پف كنند سپس تخممرغها را يكي يكي اضافه كرده و مواد را آنقدر به هم ميزنيم تا يكدست شوند. در اين مرحله ماست را با مواد مخلوط ميكنيم سپس آرد، بكينگپودر و پودر نارگيل و اسانس نارگيل را در كاسهاي ديگر مخلوط كرده و به مواد اضافه ميكنيم. مواد را داخل قالبهاي گرد به قطر 6 تا 7 سانتيمتر كه حدود يك سانتيمتر ارتفاع دارند تقسيم ميكنيم طوري كه مايه كيك نصف قالب را بپوشاند. روي كيك مقداري كمپوت آناناس يا كمپوت هلو قرار ميدهيم و قالب را داخل فر ميگذاريم. اين كيك روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم شده است به مدت حدود 45دقيقه پخته و طلايي شوند. بعد از پخت روي كيك 2 تا 3 قاشق غذاخوري شربت قند ريخته و روي هركدام را با خامه، كمپوت ميوه و پسته تزئين ميكنيم. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .