mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان عزيز نوانديش. خارج از مسائل مذهبي كه ممكنه بعضيها معتقد باشن و بعضيها نه خيلي از ما ها مدعی هستیم شیطان دشمن انسان است و قرنها (از زمان خلقت تا کنون) در مقابل هم صف آرایی کرده ایم و تنها به فکر حذف موجودی تخیلی در خارج از وجود خود بوده ایم و تنها راه پرهیز و تقوی (ترس) را سرلوحه مقابله قرار داده ایم و تنها دوری و گریز را بر تحلیل و تحقیق و شناخت دشمن خود ترجیه داده ایم و حتی از پتانسیلهای خود در قبال مقابله با او کاملا آگاهی نداریم ... چه انتظاری به پیروزی است ؟؟؟براي غلبه بر شيطان اگر به ان معتقد باشيم حتما" به شناخت بيشتر نيازه. اصلا" شما به وجود شيطان معتقدين؟و اگه معتقدين شیطان از نظر شخص شما چیست ، کیست ، کجاست ، و..... 19 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ فک نمیکنم شیطان به اون معنا موجودیت داشته باشه همه ادما تمایل به انجام کارای ممنوعه دارن ... یه جور ولع تجربه کردن این ممنوعه ها ، که تو همه ماها هست به نظرم اونه که باعث میشه بعضی کارا رو انجام بدیم....تو بعضیا این ولع بیشتره تو بعضیا کمتره و بیشتر میتونن کنترلش کنن و مسلما هم به خاطر ممنوع بودنش توی اون جمع یا جامعه ای که توش زندگی میکنیم .....یه عواقبی هم بعضی وقتا داره 12 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ خب بنظر منم کسی که سعی کنه به مسائل اخلاقی پایبند باشه دیگه در قید و بند شیطان و اینکه چیه و کیه نمیره. از نظر من ما خودمون میتونیم به حدی از نظر اخلاقی سیر نزولی داشته باشیم که بشیم همون شیطان! و یا بالعکس. نهایتا همه چی رو خودمون تعیین میکنیم و تصمیم میگیریم و اینکه بخوایم اشتباهی رو گردن یه چیز خیالی بندازیم خیلی قابل قبول نیست. 11 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ نظر من اینه که اگه قراره خیر وشررو به عنوان خدا وشیطان تفسیرکنیم من تجلی اونارو درخود انسان میبینم هم خدای خود وهم شیطان خود شاید هم من اشتباه فکر میکنم... 9 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ به نظرم از اونجایی که بهترین دوست آدم خودش می تونه باشه... بزرگترین دشمن هم می تونه شیطان باشه که اون شیطان هم می تونه خود آدم باشه ... :girl_blush2: 5 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ بنده به وجود شيطاني كه در اديان ابراهيمي آمده اعتقادي ندارم ولي تا آنجايي كه بنده توان ذهني ام ياري ام ميدهد طبق اقوال اسلامي ما سه نوع ظلم داريم. ظلم انسان به خدا ظلم انسان به مردم ظلم انسان به خودش. ظلم تعريف گسترده اي دارد ولي ميتوان آن از بين بردن حق توصيف نمود. اگر ظلم انسان به خدا رو فاكت بگيريم با دو نوع ظلم روبرو هستيم يك ظلم انسان به مردم. چنين ظلمي جنگ/دزدي/دروغ/سوظن/خيانت و...را شامل ميشود... دو ظلم انسان به خودش. چنين ظلمي طبق تعاريف اسلامي موارد است مانند نماز نخواندن.روزه نگرفتن.استمنا و... كاري به ظلم انسان نسبت به خودش ندارم. ولي ظلمي كه زير دسته ي ظلم انسان به مردم قرار ميگيرد ميتوان آن را ظلم ارتباطي در نظر گرفت. يعني ظلمي كه "ارتباط اجتماعي" عامل اصلي در بوجود آمدنش مي باشد. شيطان موجودي است كه انسان را به انجام ظلمهاي سه گانه تشويق ميكند و پاداش آن را كه لذت مي باشد يادآوري ميكند. اگر جامعه اي وجود نداشته باشد شيطان وسوسه اي در باب ظلم دوم كه ظلم مورد نظر من است ندارد. در واقع جامعه ميتواند حوزه ي شيطان باشد كه انسان رو به كاري وادارد. زني كه شما رو تحريك ميكند كه شما به او تجاوز كنيد.. آدم ساده اي كه شما رو تحريك ميكند تا سر او كلاه بگذاريد.. مال سر راهي كه شما رو تحريك ميكند تا شما آن رو بدزيد.. و.. شايد بتوان بين عقل و تجزيه و تحليلش از جامعه براي شيطان جايگاهي قرار دارد.. شيطان در واقع در مغز شماست. همانطور كه وجدان هم مغز انسان هست. هميشه تقابل اين دو است كه يكي بر ديگري چيره ميشود. به نظر من كسي يا چيز ماورايي در تحريك انسان به افعال ناپسند وجود ندارد هر چيزي كه باشد در مغز انساني شكل ميگرد.. _____________________________________________________________________________________ يادم مياد توي كتابهاي هوشنگ معين زاده شخصيت شيطان در نهايت عقل انسان بود.. البته خب موضوع چيز ديگري بود. 7 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ تو تعريف ساده اي كه از تاريكي تو ذهنم مونده اينه كه هر جايي كه نور و روشني نباشه تاريكي هست. اگه بتونم تعاليم ديني رو كه تو ذهنم هست ناديده بگيرم شيطان رو هم ميتونم اينجوري تعريف كنم كه هر زمان قلب هر انساني عاري از انسانيت و نيكيها و زيباييها گردد ناخودآگاه بدي و پلشتي و همه چيزهاي بدي كه ما در مجموع آنرا شيطان مي ناميم در آن جاي خواهد گرفت.شيطان من به شكل همان انسان است.ظاهري يكسان و باطني متفاوت.شيطان من آدميست كه ميتواند دروغ و طمع و حرص و بيرحمي و شقاوت و ...را در قلب خود جاي دهد.همه ما به نسبت داشتن هر كدام از اين زشتيها شيطان هستيم. 6 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ بنده به وجود شيطاني كه در اديان ابراهيمي آمده اعتقادي ندارم وليتا آنجايي كه بنده توان ذهني ام ياري ام ميدهد طبق اقوال اسلامي ما سه نوع ظلم داريم. ظلم انسان به خدا ظلم انسان به مردم ظلم انسان به خودش. . . . شايد بتوان بين عقل و تجزيه و تحليلش از جامعه براي شيطان جايگاهي قرار دارد.. شيطان در واقع در مغز شماست. همانطور كه وجدان هم مغز انسان هست. هميشه تقابل اين دو است كه يكي بر ديگري چيره ميشود. به نظر من كسي يا چيز ماورايي در تحريك انسان به افعال ناپسند وجود ندارد هر چيزي كه باشد در مغز انساني شكل ميگرد.. _____________________________________________________________________________________ يادم مياد توي كتابهاي هوشنگ معين زاده شخصيت شيطان در نهايت عقل انسان بود.. البته خب موضوع چيز ديگري بود. ممنون آرخاي عزيز. شما در واقع هم ادعاهاي اديان ابراهيمي در باب وجود شيطان رو رد ميكنين و هم در ادامه از اسلام براي شروع مقدمه بحث استفاده ميكنين. در واقع منم به همين نوع دوگانگي دچارم.(البته اگه مطلب شما رو به درستي گرفته باشم.)از سويي اقيانوسي از آموزه هاي ديني آميخته با سليقه افراد در دورانهاي مختلف در ذهنم و جود داره و در عين حال تعريفي كه ارائه ميكنم متناسب با اون نيست.باورهاي تو ذهنم وجود داره كه انگار زودتر از خود من در من زاده شده اند.... بگذريم.باز هم ممنون. 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ فک نمیکنم شیطان به اون معنا موجودیت داشته باشه همه ادما تمایل به انجام کارای ممنوعه دارن ... یه جور ولع تجربه کردن این ممنوعه ها ، که تو همه ماها هست به نظرم اونه که باعث میشه بعضی کارا رو انجام بدیم....تو بعضیا این ولع بیشتره تو بعضیا کمتره و بیشتر میتونن کنترلش کنن و مسلما هم به خاطر ممنوع بودنش توی اون جمع یا جامعه ای که توش زندگی میکنیم .....یه عواقبی هم بعضی وقتا داره سلام اورامان عزيز. كمي تا قسمتي باهات موافقم.اما مشكل اينجاست كه اين ولع از كجا مياد؟چه چيزي باعث اين كشش ميشه. ميگن موجودي به نام شيطان هست كه باعث ميشه ولع تجربه كردن كارهاي ممنوعه در شما پديدار بشه. 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ خب بنظر منم کسی که سعی کنه به مسائل اخلاقی پایبند باشه دیگه در قید و بند شیطان و اینکه چیه و کیه نمیره.از نظر من ما خودمون میتونیم به حدی از نظر اخلاقی سیر نزولی داشته باشیم که بشیم همون شیطان! و یا بالعکس. نهایتا همه چی رو خودمون تعیین میکنیم و تصمیم میگیریم و اینکه بخوایم اشتباهی رو گردن یه چیز خیالی بندازیم خیلی قابل قبول نیست. مرسي حامد جان. اگه حرفت رو مبني بر اينكه شيطان موجودي خياليه بپذيرم برام سوالي پيش مياد كه چرا همه اديان سعي در عينيت بخشيدن به شيطان دارن؟مشكل كسي كه به دين و مذهب باور داره همينه.خودم به چيزي خلاف باورهام اعتقاد دارم. 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ نظر من اینه که اگه قراره خیر وشررو به عنوان خدا وشیطان تفسیرکنیم من تجلی اونارو درخود انسان میبینمهم خدای خود وهم شیطان خود شاید هم من اشتباه فکر میکنم... مرسي سجاد عزيز. درسته.نظر من هم همينه.........................هر چند مشكل من كماكان پابرجاست. 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ سلام اورامان عزيز.كمي تا قسمتي باهات موافقم.اما مشكل اينجاست كه اين ولع از كجا مياد؟چه چيزي باعث اين كشش ميشه. ميگن موجودي به نام شيطان هست كه باعث ميشه ولع تجربه كردن كارهاي ممنوعه در شما پديدار بشه. سلام :JC_thinking: من فک نمیکنم چیزی به نام شیطان باشه فک میکنم این بخشی از ساختار ذهن ماست شاید یکی از ویژگیهای مغز ما ....نمیدونم... فک میکنم یه چیزی شبیه به این باشه 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ تاپیک زیر خاکی و عالی تاپیک آپ 5 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ امان از این شیطان که کلی رفیق و سرباز داره ..... یکی از این رفیق و شفیقه ..برادر شیطان> بساز بندازی بود که اپارتمان که بهم داد کلا با گچ ساخته شده ..نامرد دریق از یه سیمان و اجر این تاپیکای زیر خاکی اونقدا هم بدک نیستن خواستم یه چندتایی رو بیارم انگیزه وجود نداشت.. هی وای من 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ دوستان خاک بلند کردن! این تاپیک مال سه سال پیشه.اون وقتا این تالار بحثای جالبی داشت.اونقدر کیفیت تاپیکها بالا بود که برای اینکه یه تاپیک بزنی ،مجبور بودی که کلی فکر کنی تا متنش سخیف در نیاد.منم اونقدر برای استارت این تاپیک وسواس به خرج داده بودم که متن پست اولم اون چیزی که میخواستم در نیامد. نزاع خیر وشر از بدو تولد بشریت با انسان همراه بوده.بعدها در بعضی جوامع عناوین دیگه ای به خود گرفت.به شخصه معتقدم هر عنوانی که بخواهیم بین این دو بزاریم ،هر دو در وجود و ذات انسانهاست.غلبه هریک بر دیگری،سبب رفتاری خاص از آدمی میشه..... 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ کارای ممنوعه و جیز هیجان داره شیطون هر کس هم خودشه . به نظر من میل به امتحان کردن و فضولی هر کس باعث شیطنت میشه 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ کارای ممنوعه و جیز هیجان دارهشیطون هر کس هم خودشه . به نظر من میل به امتحان کردن و فضولی هر کس باعث شیطنت میشه باید ببینیم از کجا ضربه میخوریم....چجوری تبدیل میشیم به آدمی که خودمون هم ممکنه راضی نباشیم.حسادت،دروغگویی،ریا،شهوت،چاپلوسی و... در وجود همه ما هست،اگه فکر میکنیم این صفات بدن باید کنترلشون کنیم.هروقت هم که ازشون غافل بشیم، دوباره رشد میکنن. 2 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ باید ببینیم از کجا ضربه میخوریم....چجوری تبدیل میشیم به آدمی که خودمون هم ممکنه راضی نباشیم.حسادت،دروغگویی،ریا،شهوت،چاپلوسی و... در وجود همه ما هست،اگه فکر میکنیم این صفات بدن باید کنترلشون کنیم.هروقت هم که ازشون غافل بشیم، دوباره رشد میکنن. خیلی ها تبدیل به ربات شدن دیگه اهمیتی نمیدن خوب و بد چیه مهم براشون گذرون عمره شاید ماهم جز همونا هستیم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ کارای ممنوعه و جیز هیجان دارهشیطون هر کس هم خودشه . به نظر من میل به امتحان کردن و فضولی هر کس باعث شیطنت میشه متاسفانه واقعیت تلخیه کلا میوه ممنوعه خوشمزه تره 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ متاسفانه واقعیت تلخیهکلا میوه ممنوعه خوشمزه تره درسته شقایق. اما نمیشه که دونسته در چاه افتاد؟ البته شاید بعضی از قوانین عرفی جامعه ما به اشتباه جزئی از زندگی ما شدن.حد و مرز کجاست؟متر و مبناش چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده