رفتن به مطلب

خانوما از امروز بیسکویت و کیک نخورید !


afa

ارسال های توصیه شده

دانشمندان متوجه شدند مصرف مداوم بیسکویت و کیک به‌طور قابل توجهی خطر ابتلا به سرطان رحم را افزایش می‌دهد. دانشمندان معتقدند، شکر زیادی که در این خوراکی‌ها به کار رفته به چند طریق ممکن است باعث ابتلا به سرطان شود.

 

 

در مرحله اول، وارد شدن مقادیر زیاد شکر به بدن باعث افزایش ترشح هورمون انسولینمی‌شود. این هورمون باعث تحریک رشد سلول‌ها در رحم شده و فرد را در معرض ابتلا به سرطان قرار می‌دهد.

 

 

از سوی دیگر شکر اضافه، ترشح هورمون استروژن را هم افزایش می‌دهد که این عامل هم در رشد هورمون‌های سرطانی نقش زیادی دارد. زنانی که ۲ یا ۳بار در هفته بیسکویت می‌خورند با احتمال ۳۳ درصد بیشتر از دیگران ممکن است به سرطان رحم دچار شوند. اگر فردی بیش از ۳ بار در هفته از این خوراکی‌ها استفاده کند این خطر تا ۴۲ درصد هم افزایش پیدا می‌کند.

 

 

به اعتقاد دانشمندان داشتن وزن متعادل و ورزش کردن بهترین راه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان رحم است. متاسفانه امروزه خانواده‌ها محصولات شیرین و شکر زیادی را در رژیم غذایی خود گنجانده‌اند که این موضوع عواقب زیادی برای سلامت آن‌ها به همراه دارد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...