رفتن به مطلب

چقدر انگیزه دارید در ایران بمانید؟

آیا در ایران میمانید؟  

79 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا در ایران میمانید؟

• 38
    • 24
    • 17

ارسال های توصیه شده

اگر شرایطش را داشته باشید که از ایران بروید انگیزه تان برای ماندن در ایران چقدر است؟

الف) در ایران می مانم

ب) در ایران نمی مانم

ج) نمیدانم

(لطفا پس از شرکت در نظرسنجی چرائیش را بنویسید. چرائیش برام مهمتره تا اطلاع از جامعه آماری.)

• Like 34
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 88
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اگر شرایطش را داشته باشید که از ایران بروید انگیزه تان برای ماندن در ایران چقدر است؟

از ایران میرم....

چون دلیلی واسه موندن نیست...وقتی حساب میکنی میبنی هزینه تحصیل تو یه کشور اروپایی کمتر از ایران میشه....

اعصابت راحتتر هست....و بهتر میتونی به برنامه ریزی که واسه زندگین انجام دادی برسی..چرا آدم بمونه؟

بمونی پشت سد کنکور؟یا بیکار بمونی؟نمیگم اونجا کار واسه آدم ریخته...اما دیگه واسه سر کار رفتنت پارتی به اون شکل معنا نداره....

وقتی میخوای بری سرکار نمیرن از همسایه ها بپرسن ایشون نماز جماعت رفته یا نه....

وقت مصاحبه شغلی........!!!!!!!ازت سوالای....نمیپرسن....

.

حداقل از لحاظ اقتصادی اگر کارت رو شروع کنی یه اطمینان به خودت داری....و منتظر یر آّ زنی نیستی که یه نفر واسه پیشرفت خودش تو رو پائین بکشه...

همه چیز بر اساس توانایی خودت پیش میره...تلاش و همت خود آدم باعث پیشرفتش و یا پسرفتش میشه....

مجبور نیستی تو خیابون واسه نوع لباس پوشیدنت به یه عده دیگه جواب پس بدی...

مدام استرس چیزهای بیخود رو نداری و انرژیت رو واسه پیشرفتت میذاری...

و خیلی مسائل دیگه....!!

پ.ن:دارم کارام رو انجام میدم تا یه سال آینده برم... :whistle::whistle:

• Like 14
لینک به دیدگاه

اين روزا خيليا دارن بار سفر ميبندن تا از كشور برن رو ديوار فيس بوك نوشته بود " ديگه صحبت از فرار مغزا نيست توهين نباشه حرف از موندنه اسكول هاس" با همين سرعت پيش بره ايران تا چند سال ديگه ميشه مكان و بايد گفت همه جاي ايران مكان من است ..

اما جدي اگه نگاه كنيم خيلي شرايط بد شده خيلي، هركه تخصص و سرمايه اي داشته براي بدست اوردن زندگي بهتر از اينجا رفته و دلايل و انگيزهاي زيادي هم براي رفتن هست از پيشرفت گرفته تا رشد نكردن در يك جامعه مسموم و عقب افتاده فرهنگي متاسفانه

• Like 22
لینک به دیدگاه

اگر منظور از رفتن، مهاجرت دائمی باشه که نه

میمونم بی چون و چرا

ایران بهترین جای کره زمین برای پول دروردن هست. فقط کافیه کمی زرنگ باشی:ws37:

• Like 22
لینک به دیدگاه

منم برا همشه نمیرم، دوس دارم یه مدت بمونم کشور خارج، هر وقت هم دلم خواست بیام .

آخه کی دلش میاد کشور به این خوبی رو ول کنه بره اونور؟ نمونه کامل عدل وعدالت ، آزادی فکر و بیان و عمل و ... فقط تو همین ایران عزیز خودمان هست . :ws37:

• Like 12
لینک به دیدگاه

به احتمال خیلی زیاد ایران نمیمونم

من از اونایی بودم که میگفتم امکان نداره از ایران برم ....هرچیم باشه کشور خودمه

ولی الان دیگه این انگیزه رو از دست دادم

هر روز داریم تو کوچه خیابونا ،لای دعوای مردم تو مترو،تو خیابونای شلوغ،بی نظمیه اداره ها،پارتی بازی و له شدن زیر پای اونایی که زورشون بیشتره تحلیل میریم

همشم با وقاحت تو روت میزنن که ببین....کیف میکنی هیچ کاری از دستت بر نمیاد ؟...

من واقعا یه روزایی با همه وجود احساس افسردگی میکنم

• Like 19
لینک به دیدگاه

بحث بیکاری تو اروپا باعث شده که خیلی از فارق التحصیل های ایرانی اونجا بیکار بمونن.

چندتا از دوستای من که پی اچ دی دارند مدرکشون رو برای محل کارشون رو نکردند تا بتونن با قیمت کمتر کار پیدا کنند.

از طرفی اینجا کلا کار که نیست هیچ، گرونی بیداد میکنه ... تخم مرغ شونه ای 8500 شده، مردم در فقر به سر می برند و جامعه حسابی قاراشمیشه...

• Like 18
لینک به دیدگاه

راستش همه چیز اینجا داره کلافم می کنه..بی نظمیش ، هر کی هرکی بودنش...فرهنگ پایین مردم (که روز به روز داره سطحش پایین تر هم میاد!!):icon_pf (34): احساس ناامنی و ترس دائمی وقتی تو خیابون قدم می زنم !! :icon_razz:

اما با همه اینا ، منم دوست ندارم دائمی مهاجرت کنم.یعنی ترجیح میدم دائمی نرم.فقط به خاطر دلتنگی شدیدی که می دونم میاد سراغم ...وگرنه در حال حاضر ، تو کشور خودم چیزی منو به موندن ترغیب نمی کنه ! :no:

ترجیحا دوست دارم رفت و آمد داشته باشم.یه مدت ایران ، یه مدت اونور .رفتن به امید اینکه چندماه بعد برمی گردی، اصلا مشکلی نداره...ولی رفتن دائمیicon_pf%20(34).gif

• Like 14
لینک به دیدگاه

وطن ادمی جایی هست که روح وذهنش ازاد باشه

هروقت احساس کردم اینجا وطن منه باید بمونم الان حس مستراح وزندان وازاین چیزا زیاد میاد سراغ ادم ولی باید خیلی چیزا واقعا اوکی بشه بری اونور!

همینجوری اونور رفتن هم بدبختی مضاعفه

بعدشم اونور که یه جای مشخص که نیست همون ینگه دنیاش بیست تا موقعیت کاملا متفاوت داره برات که هرکدومش میتونه باعث سقوط یا صعود هرادمی بشه

فعلا که مجبوریم بمونیم وبسازیم ولی اگه همه چی اوکی شد اصلا قیدی وجود نداره که بتونه یه ثانیه هم منو اینجا نگهداره

• Like 22
لینک به دیدگاه

منکه تقریبا رفتم... دلیلشم اینه که اهدافم اینجا تحقق پیدا نمیکنه هرچی‌ می‌خوام اینجا نیست نه اینکه بگم جاهای دیگه بهشتن ولی‌ من(افکارم عقایدم اخلاقم روحیاتم اهدافم علایقم) اینجا جایی‌ برام نیست هرجا خوبی‌ و بدی خودشو داره مهاجرت هم ریسک بزرگیه ولی‌ وقتی‌ جایی‌ اینجا برات نیست راهی‌ جز رفتن نیست:sigh:

• Like 10
لینک به دیدگاه
اگر منظور از رفتن، مهاجرت دائمی باشه که نه

میمونم بی چون و چرا

ایران بهترین جای کره زمین برای پول دروردن هست. فقط کافیه کمی زرنگ باشی:ws37:

پول در بیاری بعد باهاش چیکار کنی‌؟؟؟؟ اینجا میشه پول خرج کرد؟؟ یا شاید منظورت این بود اینجا پول در بیاری بیرون از اینجا خرج کنی‌؟ همه جای دنیا اگه زرنگ باشی‌ میشه پول در آورد ولی‌ اینجا و کلا خاورمیانه اگه بلا نسبت شما آدم نباشی‌ و بی‌ وجدان راحت تر میشه پول در آورد..
  • Like 9
لینک به دیدگاه

ادم عاقل کسی می تونه باشه که اگه شرایطشو بره....

درست اینجا پول دار اوردن راحته اگه یه کمی زرنگ باشی ولی همه چی پول نیست آرامش و راحتی و...که اون طرف داری اینجا صد سال دیگه پیدا نمی کنی...

البته به آدمش هم ربط داره به نظرم رفتن به درد کسایی که وابستگی,دلبستگی و... دارن و ادمای احساسی هستن نمی خوره,نرن بهتره ... کم میارن:ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه

من اگه شرایطش رو داشته باشین رو ندیدم برا همین زدم نمی دانم

البته ابران یه خوبی داره که همه ی اهنگا و برنامه ها مجانی ان:دی

• Like 7
لینک به دیدگاه

واقعا نمیدونم.

از فرهنگ و شعور اجتماعی فوق العاده پایین ایرانی ها حرص میخورم،اما خانواده و دوستان و یک عده آدم ارزشمند هم برام مهم هستن.

بر سر دو راهیم،بسته به اون لحظه داره،احتمالش دقیقا 50-50 است.

• Like 9
لینک به دیدگاه

منم برای همیشه نمیتونم ایرانو ترک کنم icon_pf%20%2834%29.gif

ولی اگه شرایط پیشرفت رو جایی بهتر از اینجا داشته باشم حاضرم برم اما نه برای همیشه

میتونم برم تجربه های جدید رو کسب کنم و بازم برگردم :JC_thinking:فرار از مشکلات که همیشه راه حل خوبی نیس آخه:JC_thinking:

البته در صورتی که بتونم دلبستگیامو با خودم ببرم میتونم مدت بیشتری رو تحمل کنم وبرای دیدار یا مسافرت و ...بیام ایران ودرصورتی که باز شرایط بهتر از اونجا بود باز برای همیشه برگردم ایجا........

کلا باید دید کجا بهتر میشه زندگی کرد نه اینکه فخط کار کرد یا شادیای زودگذر داشت ........

• Like 8
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...