هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ سلام اول بگم این سوالا ربطی به اهنگ "غیر معمولی " محسن چاوشی نداره این سوالا : اگه کسی بخواد متفاوت باشه یعنی ادم غیر معمولیه؟ یعنی ما این حقو داریم در موردش قضاوت کنیم؟ مثلا بگیم یارو کم داره ؟ این ضرب المثل که میگه "خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو " چقدر میتونه درست باشه ؟ یا اینکه "خواهی نشوی همرنگ، رسوای جماعت شو"؟ چطور میشه به متفاوت بودن به عنوان یه حق معمولی و عادی نگاه کرد ؟ حقی که قضاوت برانگیز نباشه ... 16 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ هر کس هر جوری دوست داره زندگی کنه و هر جور که میخواد فکر کنه بشرطی که آزاری بکسی نرسونه... واج آرایی داشت... :texc5lhcbtrocnmvtp8 15 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ سلام اول بگم این سوالا ربطی به اهنگ "غیر معمولی " محسن چاوشی نداره این سوالا : اگه کسی بخواد متفاوت باشه یعنی ادم غیر معمولیه؟ یعنی ما این حقو داریم در موردش قضاوت کنیم؟ مثلا بگیم یارو کم داره ؟ این ضرب المثل که میگه "خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو " چقدر میتونه درست باشه ؟ یا اینکه "خواهی نشوی همرنگ، رسوای جماعت شو"؟ چطور میشه به متفاوت بودن به عنوان یه حق معمولی و عادی نگاه کرد ؟ حقی که قضاوت برانگیز نباشه ... 1-بستگی داره از چه لحاظ متفاوت باشه؟این که کسی طور متفاوتی بگرده یا حرف بزنه دلیل بر دیوونگی نیست موقعی به کسی میگن کم داره که رفتارای متعادل نداشته باشه حرفای بیربط بزنه اون موقعه میشه گفت طرف دیوونس البت نباید به کسی توهین کرد یا اونو مسخر کرد 2-این به طرز فکر ادما برمیگرده خیلیا استقلال فکری نداره و سعی میکنن مثه دیگران فک کنن یا رفتار کنن و واسه توجیه خودشون این جمله رو بکار میبرن اما من به شخصه اعتقادی به این جمله ندارم 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ 1-بستگی داره از چه لحاظ متفاوت باشه؟این که کسی طور متفاوتی بگرده یا حرف بزنه دلیل بر دیوونگی نیست موقعی به کسی میگن کم داره که رفتارای متعادل نداشته باشه حرفای بیربط بزنه اون موقعه میشه گفت طرف دیوونس البت نباید به کسی توهین کرد یا اونو مسخر کرد 2-این به طرز فکر ادما برمیگرده خیلیا استقلال فکری نداره و سعی میکنن مثه دیگران فک کنن یا رفتار کنن و واسه توجیه خودشون این جمله رو بکار میبرن اما من به شخصه اعتقادی به این جمله ندارم خيلي از كسايي كه دارن از كشور خارج ميشن بيشتر استدلالشون اينه كه اينجا ازادي متفاوت تجربه كردن رو ندارن يعني چه خيلي خيلي پول داشته باشن، چه يه ادم متوسط باشن از زندگي همون لذتو ميبرن با يكم تفاوت جزيي.. 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ لازم نیس وانمود کنی متفاوتی اگه متفاوت باشی خودبخود اون متفاوت بودن خودشو تو جمع نشون میده مثل استیو جابز 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ لازم نیس وانمود کنی متفاوتی اگه متفاوت باشی خودبخود اون متفاوت بودن خودشو تو جمع نشون میده مثل استیو جابز اصلا لازم نيست وانمود كني چه براي متفاوت بودن و چهبراي هر چيز ديگه در ضمن استيو جابزو دو روز ميشناسم البته در حد يكي دو خطي كه در موردش خوندم ولي اينكه چطور به يك باره تصميم ميگره متفاوت زندگي كنه فكر كنه و تصمصم بگيره حتي غذا بخوره و لباس بپوشه و جامعه و ادمهاي دور برشون با كمال صبر حوصله و اطمينان اين حق ازش نمي گيرن خودش نشوند دهنده اينه كه متفاوت بودن يه حق مسلمه 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ زندگی هر کس به خودش مربوطه من کلا زیاد پیرو هر تصمیم و رفتار و فرهنگ جمع نیستم اصلا مطابق فرهنگ مشهدی ها عمل نمی کنم هر جا می رم می گن اصلا بت نمی خوره مشهدی باشی... ... یا اصلا به ایرانی جماعت ... 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ اصلا لازم نيست وانمود كني چه براي متفاوت بودن و چهبراي هر چيز ديگهدر ضمن استيو جابزو دو روز ميشناسم البته در حد يكي دو خطي كه در موردش خوندم ولي اينكه چطور به يك باره تصميم ميگره متفاوت زندگي كنه فكر كنه و تصمصم بگيره حتي غذا بخوره و لباس بپوشه و جامعه و ادمهاي دور برشون با كمال صبر حوصله و اطمينان اين حق ازش نمي گيرن خودش نشوند دهنده اينه كه متفاوت بودن يه حق مسلمه ولی من این جمله معروف خیلی شنیدم اااااااااااااااا......... منم مثل تو واااااااااااااااااااااااای منم مثل تو دقیقا 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ زندگی هر کس به خودش مربوطه من کلا زیاد پیرو هر تصمیم و رفتار و فرهنگ جمع نیستم اصلا مطابق فرهنگ مشهدی ها عمل نمی کنم هر جا می رم می گن اصلا بت نمی خوره مشهدی باشی... ... یا اصلا به ایرانی جماعت ... اينكه ميگن اشكال نداره ادم متفاوت باشه ولي نبايد جلب توجه كنه چي اينو قبول داري ؟ 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ هرجور دلش ميخواد متفاوت باشه ، فقط به قول پيانيست اسيبي به كسي نرسونه، به نظرم همين كه ادم ترسي از قضاوت ديگران نداشته باشه و هرجور دلش خاص زندگي كنه يه زندگي كاملا متفاوت خيلي حرفه ، خيلي از كسايي كه دارن از كشور خارج ميشن بيشتر استدلالشون اينه كه اينجا ازادي متفاوت تجربه كردن رو ندارن يعني چهخيلي خيلي پول داشته باشن چه يه ادم متوسط باشن از زندگي همون لذتو ميبرن با يكم تفاوت جزيي.. خب به این جور ادما که نمیشه گفت کم دارن اینا همه عقیده یه شخصه که میتونه در رابطه با جایی که زندگی میکنه داشته باشه شما گفتی رفتار معمولی نداشته باشه! 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ خب به این جور ادما که نمیشه گفت کم دارن اینا همه عقیده یه شخصه که میتونه در رابطه با جایی که زندگی میکنه داشته باشه شما گفتی رفتار معمولی نداشته باشه! مثلا اينكه يه پيرمرد 60 ساله لباس اسپورت بپوشه و بره سر كار از ديد خيليا ممكنه غير معمولي باشه و لي از نظر خودش يه نوع متفاوت بودنه شايد بخواد بگه من هنوز احساس شادي و جواني رو تو خودم زنده نگه داشتم ما نبايد به ديد غير معمولي نگاش كنيم ...كه متاسفانه نمي تونيم حتي خودم با همچين موردي برخورد داشتم و بعد كه تو فيس بوك باش اشنا شدم فهميدم اين بابا بزرگ عجب از خودم سرزنده تو خوش فكر تر و جون تره 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ به نظرم هر فردی چه بخواد چه نخواد متفاوت است با دیگران / ولی اگه بخوایم بگیم طرف خیلی تابلو متفاوته دو حالت به ذهنم میرسه و دیدم و شنیدم یکی مث دانشمندا پروفسور هشترودی حسابی نیوتن انیشتین.... که اطرافیانشون پی می بردن اونم به وضوح- البته نیوتن به طرز وحشتناکی متفاوت بود!/ معمولا اطرافیانشون می گفتن اینا یه خورده گیج بودن.... به نظرم اینها صد در صد آگاهانه نمی خواستن متفاوت باشن بلکه شرایط کاریشون تفکر و... باعث تفاوتشون شده و هر کدوم خدمت زیادی کردن... مورد دوم افراد در درجه پایین تر که معمولا در سنین بلوغ یه استاد برا خودشون انتخاب می کنن یا عقاید یک نویسنده مطرح یا روش های دیگه... اینجا درجه آگاهی برای متفاوت شدن بیشتره /تو آشنایان ما هستن چنین افرادی و خدایی پیشرفت هم کردن ولی در یک بعد(الان 5 نفر از اون آشنایان به ذهنم می رسن که همشون پیشرفت کردن منتها فقط درسی / ابعاد دیگه رو نمی دونم) 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ چه جالب اکثر کسایی که اینجا دارن میگن هر کسی آزاد هر جور می خواد زندگی کنه تو تاپیک های دیگه به دخترای سیبیلو و پسرایی که آرایش می کنن و ابرو بر میدارن حیوون عقده ای و ... گفتن چقدر تناقض:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ چه جالب اکثر کسایی که اینجا دارن میگن هر کسی آزاد هر جور می خواد زندگی کنه تو تاپیک های دیگه به دخترای سیبیلو و پسرایی که آرایش می کنن و ابرو بر میدارن حیوون عقده ای و ... گفتن چقدر تناقض:JC_thinking: حداقل یه نقل قول هم بگیر تا خیلی راحت جوابت رو بدم بله مجددا روی حرفم تاکید دارم ولی چیزی راحت بودن به معنای نادیده گرفتن عرف جامعه نیست... 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ چه جالب اکثر کسایی که اینجا دارن میگن هر کسی آزاد هر جور می خواد زندگی کنه تو تاپیک های دیگه به دخترای سیبیلو و پسرایی که آرایش می کنن و ابرو بر میدارن حیوون عقده ای و ... گفتن چقدر تناقض:JC_thinking: من احساس کردم منظورتون به چند نفر بود حداقل یه نقل قول هم بگیر تا خیلی راحت جوابت رو بدمبله مجددا روی حرفم تاکید دارم ولی چیزی راحت بودن به معنای نادیده گرفتن عرف جامعه نیست... کلمه عرف همیشه برام سوال بود... ا 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ بنظر من آدم میتونه متفاوت باشه بشرط اینکه از یک سری خط قرمز ها تجاوز کنه و عرف رو زیر پا نذاره:yes: گاهی برای رسیده به اهداف بالا تر باید متفاوت بود وگرنه زندگی هیچ پیشرفتی نخواهد داشت:yes: لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ ادم هر جور دلش بخواد باید بتونه زندگی کنه ولی معمولا تو هر جامعه ای یه سری محدویت وجود داره مثلا تو ایران نیتونی با شورت بیرون بیای تو خارج هم که با حجاب کامل یه زن بیاد بیرون یه جور دیگه نگاهش میکنن همه جا محدودیت هست و نمیشه 100 در 100 متفاوت بود:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ فکر نمیکنم متفاوت بودن به این راحتیه که دوستان نظر میدن چون همیشه نگاه همه به سمت توئه و خیلی سخته ببینی دارن در موردت قضاوت میکنن گاهی مجبوری همرنگ جماعت بشی اذیت میشی داغون میشی اما آبروت مهم تره اما و باید ها هم تو هر جامعه ای هست مربوط به ایران یا دین نمیشه 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ ادم هر جور دلش بخواد باید بتونه زندگی کنه ولی معمولا تو هر جامعه ای یه سری محدویت وجود داره مثلا تو ایران نیتونی با شورت بیرون بیای تو خارج هم که با حجاب کامل یه زن بیاد بیرون یه جور دیگه نگاهش میکنن همه جا محدودیت هست و نمیشه 100 در 100 متفاوت بود:icon_pf (44): یه سر بیا بابلسر / طرف با شورت می گرده 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ یه سر بیا بابلسر / طرف با شورت می گرده بعضی ها فکر میکنن وقتی میان شمال دیگه راحت راحتن خودم یه بار یکی دیدم پشت فرمون لخت نشسته بود یه کلاه مسخره هم رو سرش گذاشته بود ادعای کلاسش میشد:viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده