رفتن به مطلب

یک ...دو...سه...

spow

ارسال های توصیه شده

یک

موشه تو سوراخ نمیرفت به دمبش جارو میبست حالا این حکایت شده اوضاع واحوال بعضیا

یارو تو حل مشکل شخصیش مونده برای عالم وادم تز صادر میکنه!

شخص ایکس برای اینکه مشکلاتش از دید عمومی پنهان بشه به جای عمل مبتنی بر فکر واراده جمعی مشکلات رو شیفت میده به شخص دیگه یا جای دیگه

دو

سال 77 همین اشتها وحتی بیشترش رو داشتم!موقعی که مثلا به دلیل ضیق وقت یا هردلیل دیگه ای مجبور میشدم غذای کنسروی بگیرم

کاملا یک وعده غذایی رو کامل میکرد ومیتونستی انرژیی که لازم داشتی رو دردسترس داشته باشی

الان میبینی همون بسته بندی رو میدن به ادم ولی وزنش کم شده یا به جای مخلفاتی که باید توش باشه روغن وبیشتر اب داخلش قاطی میکنن

قوطی های خامه رو تازگیا دیدین؟نسبت به سال پیش ونه حتی 13 سال پیش نصف شدن با همون قیمت!!

ایا اونا دزدن؟اصلا واژه دزدی واژه بسیار بیرحمانه وعجولانه وحاوی بی انصافی است

ایا ملت خوابند یا بیخیال یا اصلا براشون اهمیتی نداره؟

درهرصورت عادت به بدبختی از خود بدبختی بدتره!

افکار از اون چیزی که میبینیم ومیشنویم وحس میکنیم فیدبک های لازم رو میگیرن ووقتی تمام ابزارهای حسی ما به کوچک شدن ها مون عادت کنن کوچک ماندنمون یک مسئله محتمل وعادی میشه برا هممون

چگونه ما هنر کوچک ماندن را به دست اورده ایم؟

سه

نمیدونم دوستان یادشونه یا نه قضیه اون هجده میلیاردی که ترکیه هاپولی کرد ونخست وزیرش چجوری جلوی دوربین شکر میکرد بابت اون هدیه باداورده

حالا سه میلیارد دلار از این جیب رفته به اون جیب واین همه الم شنگه که میبریم ومیدوزیم واز اینا!

تولید شغل درمملکتی که هفتاددرصد ترکیب جمعیتیش زیر سی سال هست وبالاخره اینا نون میخوان اب میخوان جا میخوان زن میخوان شوهر میخوان صاحب بچه میشن درکنار تولید رفاه وتولید ثروت (نه فروش نفت!)مسایللی هستند که اصلا اهمیتی ندارن

مهم اینه هرروز تو دانشگاه تو پیاده روها تو پارک ها ما به اصل مشکلات توجه کنیم که مبادا فردا پس فردا زلزله دوباره بیاد وهممون بریم رو ویبره

ایین نامه جدید پوشش اسلامی وحجاب وحفظ ظاهر وقس علیهذا...

مشکل جوونای ما که مدل مو ونحوه لباس پوشیدنشون نیست این مشکل زلزله وبلایای طبیعی هست که حرف ادمیزاد حالیشون نمیشه

چهار

چیزی که خانم مرغه از ماتحت مبارکشون زمین میندازن تقریبا دوبرابر گوشت خوشمزه ران وسینه مبارکشون شده!

یاد جوکی افتادم که قبل از اجرای برنامه یارانه ها اومده بود ومیگفت:

مرغه به خروسه میگه بهم گفتن رونتو بخوریم...خروسه میگه نگران نباش یارانه ها که اجرا بشه ....م نمیتونن بخورن!!

خب شکر خدا که دعای خروس هم مستجاب شد وحتی بقال سرمحل رییس جمهور محترممان تخم مرغ را کیلویی 4500 تومان میفروشد واز این لحاظ هیچ فرقی با بقیه ندارد

انگار اپیدمی بدبختی به این مملکت نازل شده

پنج

چندسال پیش که تب عدالت محوری واصول وگفتمان مهدویت یه سری از دوستامو از خود بیخود کرده بود هرچی بهشون میگفتیم ومدرک میزاشتیم وامار میدادیم که بابا اینجوری نیست واونجوریه میگفتن شما دچار مشکلید ونمیتونید وچشم ندارید انفجار انقلابی وپیشرفت رو ببینید

بابا والله بالله ماهم دوست داریم تو همین مملکت زیر همین پرچم با همین مردمی که شب تا روز تلاش میکنند تا بدبختیاشون رو چاره کنن زندگی خوب وخوشی داشته باشیم ولی عزیز من هرکاری راهی ونکته مکانی دارد

به قول اون مفسر فوتبال با بزن زیرشو روشهای علی اصغری مدل پروینی نمیشه موفق شد

دنیا دنیای تلاش وهمت جمعی ونتیجه گرایی وخردورزی هست

با خرافات نمیشه زندگی رو ساخت واداره کرد چه برسه به جامعه

شش

ببین کار به کجا رسیده که تو جمع همکاران صحبت از دزدی واینا شد یکی برگشت گفت شنیدی فلانی رییس فلان بانک ششصد میلیون اختلاس کرده ودررفته؟(اخه یه سری از بچه ها تو همون شعبه حساب بانکی وطبق معمول وام وقرض وکوفت ومرض دارن!!)

فوری یکی برگشت گفت برو بابا ابروی اختلاس رو هم بردن اینا

اصلا وقتی واحد اختلاس میلیارد نیست مزه ای نداره درموردش حرفی بزنی

اوووف

• Like 15
لینک به دیدگاه

بلاژویچ در فراکسیون اصولگرایان مجلس

بلاژویچ که یادتان است؟ همان چیروی خودمان و داستان کشک بادمجان در شب قبل از بازی با بحرین و باخت سه بر یک و حذف از جام و جهانی و ...

حالا این بلاژویچ که پس از ده سال به ایران بازگشته و همراه با تیم مس کرمان در ته جدول لیگ ایران سیر آفاق و انفس می کند در اولین گفتگوی اختصاصی خود نشان داده است که حسابی رگ خواب مسئولان فوتبال ایران را پیدا کرده است و با اظهاراتی که درباره احمدی نژاد و صفایی فراهانی کرده است بعید نیست که برای انتخابات آینده مجلس نهم روی او حساب باز کرده باشند.

چیرو یا همان بلاژویچ (Miroslav Blažević) در بخشی از گفتگوی ۵ ساعته خود در پاسخ به این پرسش که پس از ده سال فوتبال ایران را چه گونه می بیند با اشاره به آن که «در این سال‌ها همیشه دلتنگ‌ وطن دومم‌ بودم» در اظهاراتی به سبک احمدی نژاد گفته است: «می‌دانید ایرانیان صاحب برترین‌ها هستند در تمام دنیا. چه ایرانیانی که در ایران ‌هستند و چه آن‌هایی که از خاک‌ ایران دور هستند.‌ جوان ایرانی و جامعه ایرانی به خاطر تعصب‌اش صاحب قدرت در دنیاست. آمریکایی‌ها از همین خصلت ایرانی‌ها می‌ترسند.»

جالب این جاست که پس از این اظهارات خبرنگار "ماهنامه تماشاگر" بلافاصله به بلاژویچ می گوید: «مثل آقای احمدی‌نژاد صحبت می‌کنید؟»

و بلاژویچ هم پاسخ می دهد: «بله؛ این‌طوری است دیگر. احمدی‌نژاد درست می‌گوید که دنیا را باید ایرانیان مدیریت کنند. آن روز فرا خواهد رسید.»

اما نکته جالب در صحبت های بلاژویچ مربوط به پاسخ او به سوال خبرنگار ماهنامه تماشاگر است که از او پرسیده است آیا از سرنوشت رئیس فدراسیون فوتبال ایران در زمان مربیگری او (صفایی فراهانی) مطلع است؟ که بلاژویچ هم می گوید: «با ایشان بهترین خاطرات را داشتم و او باعث شد تا من با مردم شگفت‌انگیز ایران آشنا شوم. فکر می‌کنم او هم مانند هر انسان دیگری دچار اشتباهاتی شده است!»

گفتنی است مهندس صفایی فراهانی پس از انتخابات جنجالی خرداد ۸۸ بازداشت شد و از سوی دادگاه به شش سال زندان محکوم گشت و هم اکنون در زندان اوین به سر می برد.

از وی به عنوان یکی از بهترین مدیران سیاسی ورزش ایران یاد می شود.

• Like 10
لینک به دیدگاه

یه نکته انحرافی! من تا تونجایی که یادمه,پولی که رئیس جمهور ترکیه جلو تلویزیون به خاطرش بشکن می زد,8 میلیارد بود,فکر نکنم 18 میلیارد بوده...

اما در مورد تاپیک,فکر می کنم همه درک می کنن تو چه وضعی هستن,اما چاره چیه؟ این همه اعتصاب و تحسن تو کارخونه ها و مراکز صنعتی اتفاق می افته,اما آیا کسی حقوق معوقشو بدست می آره؟ یا کار از دست دادشو پس می گیره؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
یه نکته انحرافی! من تا تونجایی که یادمه,پولی که رئیس جمهور ترکیه جلو تلویزیون به خاطرش بشکن می زد,8 میلیارد بود,فکر نکنم 18 میلیارد بوده...

اما در مورد تاپیک,فکر می کنم همه درک می کنن تو چه وضعی هستن,اما چاره چیه؟ این همه اعتصاب و تحسن تو کارخونه ها و مراکز صنعتی اتفاق می افته,اما آیا کسی حقوق معوقشو بدست می آره؟ یا کار از دست دادشو پس می گیره؟

ممنون از یاداوریتون

ارزش معادل کل محموله هجده میلیارد دلار به ارزش پول اون زمان بود

شش میلیارد دلار ویورو نقد و12 میلیارد دلار مسکوکات طلا!

اما درمورد گفته هاتون

اشتیاق به شما امکان می دهد تا ساعت ها بدون خستگی کار کنید "ناپلئون هیل"
:a030:

عادت به بدبختی از خود بدبختی بدتره!

چگونه ما هنر کوچک ماندن را به دست اورده ایم؟
  • Like 5
لینک به دیدگاه

این ماجرای اختلاس میلیاردی و فرار رئیس بانک ملی ایران به کانادا انقدر ساده و شیک و بدون درد و خونریزی انجام شد که حالا خیلی‌ها را وسوسه کرده است که در این هاگیر واگیر یک وامی از ایران بگیرند و بپیچند به بازی!

این خانم نادیژدا یرماکووا رئیس بانک ملی بلاروس یکی از همان خیلی‌ها است که هفته گذسته اعلام کرد: «مسأله دریافت وام از ایران به میزان ۴۰۰ میلیون دلار در دست بررسی است و موافقت اصولی ایران در این رابطه کسب شده است.»

جالب است که رئیس بانک ملی روسیه ضامن رئیس بانک ملی بلاروس برای اخذ وام از بانک ملی ایران است و قرار است به زودی برای رایزنی با مقامات کشورمان درخصوص دریافت کمک‌های مالی برای بلاروس به ایران سفر کند.

رئیس بانک ملی ما هم که الان دو هفته است از شر خبرنگار بی بی سی که بست نشسته است درب منزلش، نتوانسته حتی برای گذاشتن آشغال، درب خانه اش در تورنتو را باز کند!

خلاصه آب که سر بالا برود بلاروس هم ابوعطا می‌خواند...

:whistle:

• Like 5
لینک به دیدگاه

خداحافظ آقای شرافت..

چهارشنبه‌ای که گذشت دکتر مهرداد مشايخی، از تحليلگران سياسی و اجتماعی، استاد جامعه شناسی دانشگاه جرج تاون در شهر واشنگتن درگذشت. او از حدود دو سال پیش به سرطان لوزالمعده مبتلا بود.

از دکتر مهرداد مشایخی نوشته‌های بسیاری در مورد مسائل مربوط به توسعه‌ اجتماعی و سیاسی ایران پس از انقلاب منتشر شده است. کتاب «فرهنگ سیاسی در جمهوری اسلامی ایران» و مجموعه مقالاتی در کتاب «به سوی دموکراسی و جمهوری در ایران" (۱۳۸۶/ ۲۰۰۷) در آمریکا از دکتر مشایخی منتشر شد. وی همچنين کتاب» جنبش اجتماعی و سياست مجادله‌آميز در ايران پس از انقلاب» را نوشته است.

مهرداد مشايخی در ۱۶ مردادماه سال ۱۳۳۲ به‌دنيا آمد. در سه سالگی همراه پدر و مادرش به پاريس رفت و دوران کودکستان را تا پنج‌سالگی در آن‌جا گذراند. دوران دبستان خود را در مدرسه ميس‌مری به پايان برد و سپس در دبيرستان انديشه تهران تحصيل کرد.

مشايخی در آمريکا به تحصيل اقتصاد در دانشگاه وسترن ريزرو در ايالت اوهايو پرداخت و ليسانس خود را از آن دانشگاه گرفت و سپس تحت تأثير دايی‌اش، دکتر امير‌حسين آريان‌پور، رشته اقتصاد سياسی و جامعه شناسی را انتخاب کرد و دکترای جامعه شناسی و فوق ليسانس اقتصاد را با نمرات بالا از دانشگاه آمريکن در واشنگتن به‌دست آورد.

وی به‌عنوان استاديار در گروه جامعه‌شناسی دانشگاه جرج تاون واشنگتن دی‌سی به تدريس مشغول بود.

روحش شاد و یادش گرامی باد...

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلام ممنون داش سجاد تاپیکی که زدی جمع بندی از بدبختیای اخیریه که سر ملت ایران آوردن....

مملکتی که حافظان ناموس خود روی کارن دم از دین و دنیانت میزنن اختلاسی که اگه بین تمام مردم ایران تقسیم بشه میشه نفر 4 میلیون به هر ایرانی میرسه و رهبری که فتوا میده و 1000 نفر واسش نعره میزنن و خودشونو پاره میکنن

از ما چه توقعی میره....

ناموساً اگه این تاپیک و هرکی دیگه زده بود 10 بار حذف میشد تو کار مدیریت خودمونم موندم داداش:viannen_38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام ممنون داش سجاد تاپیکی که زدی جمع بندی از بدبختیای اخیریه که سر ملت ایران آوردن....

مملکتی که حافظان ناموس خود روی کارن دم از دین و دنیانت میزنن اختلاسی که اگه بین تمام مردم ایران تقسیم بشه میشه نفر 4 میلیون به هر ایرانی میرسه و رهبری که فتوا میده و 1000 نفر واسش نعره میزنن و خودشونو پاره میکنن

از ما چه توقعی میره....

ناموساً اگه این تاپیک و هرکی دیگه زده بود 10 بار حذف میشد تو کار مدیریت خودمونم موندم داداش:viannen_38:

ناموسا مدیرای تالار ازاد نیومدن از موقع استارت تاپیک

اگه به نظرشون مشکل داشت خب اینم پاک میشه وگزارش منم رد میشه ویه اخطار خوشگل دیگه میگیرم

چرا فک میکنی من اخطار نمیگیرم یا اخراج نخواهم شد؟دی:

بعدشم مرد مومن مگه من کاری به کار کسی داشتم یه سری چیزایی رو که دیده بودم گام به گام نوشتم دکتر مشایخی رو هم خیلی دوست داشتم خبرشو اینجا نوشتم چون تو تالار جامعه شناسی جای مناسبی برای مطرح کردنش نبود

بلاروس هم درخواست رسمی داده خب

بلازویچ جونمون هم مصاحبش با نظر وزارت ارشاد چاپ شده

حالال ببینم میتونی کاری کنی منم اخراج کنن:icon_pf (44):

• Like 3
لینک به دیدگاه
ناموسا مدیرای تالار ازاد نیومدن از موقع استارت تاپیک

اگه به نظرشون مشکل داشت خب اینم پاک میشه وگزارش منم رد میشه ویه اخطار خوشگل دیگه میگیرم

چرا فک میکنی من اخطار نمیگیرم یا اخراج نخواهم شد؟دی:

بعدشم مرد مومن مگه من کاری به کار کسی داشتم یه سری چیزایی رو که دیده بودم گام به گام نوشتم دکتر مشایخی رو هم خیلی دوست داشتم خبرشو اینجا نوشتم چون تو تالار جامعه شناسی جای مناسبی برای مطرح کردنش نبود

بلاروس هم درخواست رسمی داده خب

بلازویچ جونمون هم مصاحبش با نظر وزارت ارشاد چاپ شده

حالال ببینم میتونی کاری کنی منم اخراج کنن:icon_pf (44):

من چاکر خواتم دادا میدونی خیلی میخوامت....

باشد که شاید با حرفات کمی به خودمون بیاییم و ببینیم چه کلاه گشادی رو سرمونه:icon_razz:

• Like 2
لینک به دیدگاه

مقامات ایراني این هفته هشدار دادند که توسعه شبکه هاي اجتماعي به جامعه آسیب مي رساند و اعلام کردند که 17 میلیون عضو ایراني فیس بوک، تهدیدي براي ارزش هاي اسلامي کشور هستند. مهدي جعفري، رئیس بخش تکنولوژ و اطلاعات بسیج در جمعي از معلمان در آمل اعلام کرد که نباید تاثیرشبکه هاي اجتماعي را در جامعه ایراني نادیده گرفت. او گفت که سیصد هزار وب سایت ایراني با هدف زیر سووال بردن کشور و اعتقادات اسلامي در ایران، فعالیت مي کنند.

ماکه بالاخره دوزاریمون نیافتاد ارتباطات اجتماعی وتوسعه مناسبتهای اجتماعی خوبه یا بد؟

از اونطرف هم با عنایت به حضور حماسه سازانه 17 میلیون کاربر ایرانی درسایتی که فیلتـر هست وبسته بودن پورت های vpn وهکذا حرام بودن استفاده از فلفل شکن چرا هنوز دوعدد شاخ روی سرما نروییده خودم هم متعجبم!!

• Like 4
لینک به دیدگاه

یک

اپیدمی گدا دوباره داره شدت میگیره...حالا این مسئله درمنطقه ما که زیاد این مسئله مثل خیلی از شهرهای ایران نهادینه نشده خیلی تو چشم میاد!

عصری بیرون بودم یه خانم مسنی نشسته بود تو پیاده رو وداشت گدایی میکرد:no:

خانومه میگفت خدا بهتون عوض بده ... خدا ازبلاها دورتون نگهداره ...ابوالفضل کمکتون کنه و...

عکس العمل مردمی که داشتن رد میشدن برام جالب بود!!

پسری میگفت خدا دیگه میخواد چه بلایی سرمن بیاره اخه؟:JC_thinking:

دختری گفت : خب برو از ابوالفضل کمک بگیر اگه قراره بخاطر کمک به تو اون به ما کمک کنه

مردی هم گفت بیا این قرضا ودفترچه های منو بگیر من جات بشینم گدایی کنم

موندم کی حق داره این وسط

یادش بخیر کی دوباره مثل قدیما نیروی انتظامی گدایان میلیاردر رو بیاره تو جعبه جادو...بهزیستی هم که خودش نیاز به کمک داره!

دو

تخم مرغ شانه ای نه هزار تومن...تخم مرغهای ترکی هم نتونسته ارزش ماتحت مرغ ها رو از ذهن ها پاک کنه! از فردا قراره به جای سکه طلا از واحد تخم مرغ برای مهریه دخترا استفاده بشه!

• Like 4
لینک به دیدگاه
مقامات ایراني این هفته هشدار دادند که توسعه شبکه هاي اجتماعي به جامعه آسیب مي رساند و اعلام کردند که 17 میلیون عضو ایراني فیس بوک، تهدیدي براي ارزش هاي اسلامي کشور هستند. مهدي جعفري، رئیس بخش تکنولوژ و اطلاعات بسیج در جمعي از معلمان در آمل اعلام کرد که نباید تاثیرشبکه هاي اجتماعي را در جامعه ایراني نادیده گرفت. او گفت که سیصد هزار وب سایت ایراني با هدف زیر سووال بردن کشور و اعتقادات اسلامي در ایران، فعالیت مي کنند.

ماکه بالاخره دوزاریمون نیافتاد ارتباطات اجتماعی وتوسعه مناسبتهای اجتماعی خوبه یا بد؟

از اونطرف هم با عنایت به حضور حماسه سازانه 17 میلیون کاربر ایرانی درسایتی که فیلتـر هست وبسته بودن پورت های vpn وهکذا حرام بودن استفاده از فلفل شکن چرا هنوز دوعدد شاخ روی سرما نروییده خودم هم متعجبم!!

تو خاورمیانه ای که کلا کاربران فیسش 16 میلیونه

چطور 17 میلیونش تو ایرانه:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه
تو خاورمیانه ای که کلا کاربران فیسش 16 میلیونه

چطور 17 میلیونش تو ایرانه:whistle:

نمیدونم تو خروجی همه اخبار این عدد اومده بود

حتما منبع موثقی دارن وگرنه گاف هم گاف های قدیم!

امار 16 میلیون منبعش کجاست؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...