تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ سلام به تمامی دوستان گلم یه مدتی میشه که توجه کردم دیدم افرادی که با همسرانشون قبل ازدواج دوست میشن و برای ازدواج به خانواده فشار میارن تا اکیو بدن بعد ازدواج اکثرا به مشکل برمیخورن.چون بنظرم پدر مادری که به زور راضی به ازدواج فرزندشون شدن اون عروس یا دامادو بعد ازدواج هم قبول ندارن و این باعث میشه فامیل هم خواه ناخواه دید دیگری نسبت به اون فرد تازه وارد پیدا کنن و همین باعث اختلاف بین زوجین میشه. نظر شما چیه؟ بنظر شما پذیرفتن و راضی بودن پدر مادرها چقد در زندگی زوج جوون اثر داره؟ 16 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ سلام به تمامی دوستان گلمیه مدتی میشه که توجه کردم دیدم افرادی که با همسرانشون قبل ازدواج دوست میشن و برای ازدواج به خانواده فشار میارن تا اکیو بدن بعد ازدواج اکثرا به مشکل برمیخورن.چون بنظرم پدر مادری که به زور راضی به ازدواج فرزندشون شدن اون عروس یا دامادو بعد ازدواج هم قبول ندارن و این باعث میشه فامیل هم خواه ناخواه دید دیگری نسبت به اون فرد تازه وارد پیدا کنن و همین باعث اختلاف بین زوجین میشه. نظر شما چیه؟ بنظر شما پذیرفتن و راضی بودن پدر مادرها چقد در زندگی زوج جوون اثر داره؟ به نطر من حدود 50/. (خانواده نقش داره چون در این بعد از ازدواج ها دخالت های خانواده ها در زندگی دوتا جوان شوع میشه) و 50/. سیاست و عشق بعد از ازدواج زوجین دز این امر نقش داره که چه طور با مشکلاتشون کنار بیان 6 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ به نطر من حدود 50/. (خانواده نقش داره چون در این بعد از ازدواج ها دخالت های خانواده ها در زندگی دوتا جوان شوع میشه) و 50/. سیاست و عشق بعد از ازدواج زوجین دز این امر نقش داره که چه طور با مشکلاتشون کنار بیان هر چقدرم سیاست بخرج بدن ولی بلاخره اطرافیان انقد تو گوششون میخونن که مشکل پیدا میکنن 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ هر چقدرم سیاست بخرج بدن ولی بلاخره اطرافیان انقد تو گوششون میخونن که مشکل پیدا میکنن درسته بعد از اون مسئله ی گذشت به وجود که در بروز مشکلات کدوم یکی من هستش و کدوم یکی نیم من که 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ درسته بعد از اون مسئله ی گذشت به وجود که در بروز مشکلات کدوم یکی من هستش و کدوم یکی نیم من که هر چقد هم گذشت داشته باشن بلاخره خسته میشن یا مجبورن جدا بشن یا اینکه با خانواده کات کنن که معمولا اقایون نمیتونن 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ هر چقد هم گذشت داشته باشن بلاخره خسته میشن یا مجبورن جدا بشن یا اینکه با خانواده کات کنن که معمولا اقایون نمیتونن حرفت درست ولی یه خانواده تا کی می تونن تو زندگی زوج دخالت کنن؟بیشتر دخالت ها سال اول بعد از ازدواج انجام میشه و در سال های بعد از اون از شدت دخالت ها کاسته میشه:JC_thinking: و به نظر من علت بیشتر این دخالت ها در سال های اول نداشتن شناخت روی روحیات و اخلاقیات و فرهنگ هم هستش 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ حرفت درست ولی یه خانواده تا کی می تونن تو زندگی زوج دخالت کنن؟بیشتر دخالت ها سال اول بعد از ازدواج انجام میشه و در سال های بعد از اون از شدت دخالت ها کاسته میشه:JC_thinking: و به نظر من علت بیشتر این دخالت ها در سال های اول نداشتن شناخت روی روحیات و اخلاقیات و فرهنگ هم هستش من اطرافم زیاد دیدم طرف بعد چند سال باز نتونستن دوام بیارن 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ فك كنم با بعضي مشكلات بايد زندگي كرد تا بشه حل شون كرد شايدم قابل حل نباشن و بايد باشون زندگي كرد فقط. 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ فك كنم با بعضي مشكلات بايد زندگي كرد تا بشه حل شون كرد شايدم قابل حل نباشن و بايد باشون كنار اومد بنظر خود من ادم هر چقدرم که مشکلش حاد باشه ولی بازم میتونه کوتاه بیاد.خیلی از مشکلات زوجای ما سر کوتاه نیومدنو زبون درازیشونه به قول معروف زبان سرخ سر سبز را میدهد بر باد 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ هیچ چیز غیر ممکن نیست بستگی به دو طرف داره بدون پدر و مادر و فک و فامیل هم می شه زندگی کرد... ... زندگی رو نباید اینقدر دیگه سخت گرفت... 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ به نظر من خیلی مهمه که خانواده طرف مقابلت قبولت داشته باشن. حداقلش اینه که مشکلی به مشکلاتت اضافه نمیکنن. 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ به نظر من خیلی مهمه که خانواده طرف مقابلت قبولت داشته باشن. حداقلش اینه که مشکلی به مشکلاتت اضافه نمیکنن. کاملا باهات موافقم 1 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ سلام نیاز به مقبولیت هست اما تا یه حدودی..... یعنی این موافقت به نظرشخصی بنده باید وجود داشته باشه.. و یا حداقل دلیلی منطقی برای مخالفتشون.... مسلما اصرار بی منطق نتیجه ی خوبی نداره... اما اگه درمورد این مشکلات و دخالت ها بخوام بگم...همون حد تعیین شده رو منطقی میدونم...و توجه به اون هم درهمین محدوده لازمه... و دخالت ها نباید بیش از اون باشه ...مگر اینکه مشکلی که هستش به صرف دلسوزی باشه و اونم در قالب یه پیام دوستانه... شادباشید. 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ به نظر من رضایت خانواده خیلی مهمه اما اینکه دو نفر با دخالت اطرافیان زندگیشون خراب بشه و اختلافشون فقط سر این موضوع باشه به نظرم ضعف خود اوناست مسلما دو نفر که با رضایت کمه خانواده ها با هم ازدواج کردن دچار مشکل میشن و این خیلیم طبیعیه مخصوصا که یه ادم بدجنسیم اون وسط پیدا بشه که به اسم دل سوزوندن واسه دخترش یا پسرش سعی کننه این رابطه رو به هم بزنه! فک میکنم اینجور آدما اگه بر خلاف رضایت خانواده هاشون باهم ازدواج کردن بعد از ازدواجشون باید خیلی تحملشوون و ببرن بالا و سیاست به خرج بدن.... مخصوصا اون طرفی که خانوادش مخالفت بیشتری داشته اون باید مدیریت بیشتری داشته باشه 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ با سلام وممنون از استارتر تاپیک اما موضوع بحث ونام تاپیک همخونی نداره اگه نام تاپیک تاثیر رضایت والدین درازدواج میشد بهتر بود هیچ چیز غیر ممکن نیست بستگی به دو طرف داره بدون پدر و مادر و فک و فامیل هم می شه زندگی کرد... ... زندگی رو نباید اینقدر دیگه سخت گرفت... این سخت ترین اشتباهه اونم از جانب یه دختر............ یکی از بهترین تستهای وفاداری اینه که از طرفت بخوای قید خانواده شو بزنه اگه قبول کرد ارزش موندن نداره کسی که به راحتی قید خانواده شو میزنه فردا ازاین راحت تر شما رو هم ترک خواهدکرد.....یه زوج مخصوصادختر نیاز مبرم داره نزدیک خانواده اش باشه ونمیشه یه دفعه یه دختر رو از خانواده اش دور کرد فک میکنم اینجور آدما اگه بر خلاف رضایت خانواده هاشون باهم ازدواج کردن بعد از ازدواجشون باید خیلی تحملشوون و ببرن بالا و سیاست به خرج بدن.... مخصوصا اون طرفی که خانوادش مخالفت بیشتری داشته اون باید مدیریت بیشتری داشته باشه در این زمینه مدیریت ثمربخش نیست چی رو مدیریت کنه؟خلی بعیده نظر منفیه یه خانواده مثبت بشه شاید دیده باشید نمونه هایی که عوض شده اما استثنائات هیچگاه شامل کل نمیشه 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ در این زمینه مدیریت ثمربخش نیست چی رو مدیریت کنه؟خلی بعیده نظر منفیه یه خانواده مثبت بشه شاید دیده باشید نمونه هایی که عوض شده اما استثنائات هیچگاه شامل کل نمیشه مدریت اینکه خودش بازیچه ای نشه تو دست کسایی که مخالف بودن مدیریت اینکه بتونه روابط و جوری شکل بده که بین همسرش و خانوادش بتونه یه تعاملی بر قرار کنه مدیریت اینکه بتونه جنبه های مثبت همسرش و به خانوادش نشون بده از اونجایی که ما ایرانیا عادت کردیم که همه رو سیاه یا سفید ببینیم... بله...خیلی سخته نظر بعضیا رو عوض کنیم ...هرچی هم قدیمی تر و سن بالاتر ....معمولا سخت تر.... 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ مدریت اینکه خودش بازیچه ای نشه تو دست کسایی که مخالف بودن مدیریت اینکه بتونه روابط و جوری شکل بده که بین همسرش و خانوادش بتونه یه تعاملی بر قرار کنه مدیریت اینکه بتونه جنبه های مثبت همسرش و به خانوادش نشون بده از اونجایی که ما ایرانیا عادت کردیم که همه رو سیاه یا سفید ببینیم... بله...خیلی سخته نظر بعضیا رو عوض کنیم ...هرچی هم قدیمی تر و سن بالاتر ....معمولا سخت تر.... این مدیریت که شمامیگی مستلزم یه همکاری همه جانبه ازطرف همسروخودشماست اینکه تحمل شنیدن گوشه کنایه روداشته باشییه مدت بتونی تحمل کنی طعنه کنایه های خانواده مخالف رو..اینکه مثلاخواهرشوهربهتون نیش بزنه وهیچی نگی،ومواردزیادی ازاین دست..خلاصه اش میشه تجربه نشون داده ازدواجی که خانواده مخالف باشه شایددرآینده خوب بشه اماشروع بسیارسختیداره . 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ هیچ چیز غیر ممکن نیست بستگی به دو طرف داره بدون پدر و مادر و فک و فامیل هم می شه زندگی کرد... ... زندگی رو نباید اینقدر دیگه سخت گرفت... مگه میشه :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده