felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ آمدم ای شاه پناهم بده خط امانی ز گناهم بده ای حرمت ملجأ درماندگان دور مران از دَر و راهم بده لایق وصل تو که من نیستم إذن به یک لحظه نگاهم بده لشگر شیطان به کمین من است بی کسم ای شاه پناهم بده در شب اول که به قبرم نهند نور بدان شام سیاهم بده ای که عطابخش همه عالمی جمله حاجات مرا هم بده ولادت با سعادت هشتمین اختر آسمانی را به تمام نواندیشانی های عزیز تبریک می گم این تایپک رو زودتر زدم چون می خوام برم حرم اگه کسی حاجتی یا سلامی داره سفارش کنه من برسونم عید همه تون مبارک :w14: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 10 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ :w70:منم میلاد امام رضا رو به همه بچه های گل نواندیشی تبریک میگم:w70: :hxh5v6h2nsqgyuf5c8yماه رخ جان خوش به سعادتت ، مارو هم دعا کن، سلام منم به امام رضا برسون:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 6 لینک به دیدگاه
ya_ali 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ صلی الله علیک یا ابالحسن صلی الله علی روحک و بدنک صبرت و انت الصادق المصدق قتل الله من قتلک بالایدی و الالسن میلاد با سعادتش پیشاپیش بر دوستداران حضرتش مبارک :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ بیا تا دعا کنیم دلخوشی از راه برسه دلامون رو وا کنیم که این روزها مقدسه هرکی آرزو داره به آرزوشم برسه... 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ هر چی از خدا میخوای برات هدیه بیاره دلای بیقرار ثانیه ها رو میشماره... 6 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ از خدای مهربون شادی بخوایم برای هم.... 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ یا امام رضا مرا نیز بطلب غیبتم داره خیلی زیاد میشه بیش از نیمی از عمر !! تولد امام رضا بر شیعیان مبارک باد 8 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ منم میلاد امام رضا رو تبریک میگم ... ماهرخ جان ... دعا یادت نره ... 6 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ ذیقعــده شد و بهار ایـــران آمد در مشهد و قم دو گنج پنهان آمد در روز یكم كریمه آل رسول در یازدهم شاه خراسان آمد *********** امشب كه ز بند غم رهاییم همه مشمول عنایات خداییم همه گوئید به عاصیان نومید، امشب آیید كه مهمان رضاییم همه *** این زمزمه در عرش برین است امشب پیدایش نور شمس دین است امشـــــــب مـــژده به محمـــد و علی و زهــــرا میلاد امام هشتمیــــن است امشــــــــب 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ روزی برسد گدای گنبد باشم با عشق شما، فراتر از حد باشم در روز ولادت امام هشتــــــم ای كاش شود زائر مشهد باشم آقا من و ما را چه به مینای دعا؟ یك دست پر از گناه و یك دست ادا! از دور همین یك اسِ مـِس هم كافیست این گوشی ما باز كبوتر شده تا.... 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ میلاد مسعود شمس طوس حج فقراء سطان دین، علی ابن موسی الرضا تبریک .... موج کرم به اوج تلاطم رسیده است ناز و نماز و شوق و تبسم رسیده است داوود عاشقی به ترنم رسیده است کعبه کجاست؟؟؟ قبله هشتم رسیده است 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ آنكه پاره برتن پیغمبر پاك خداست اهل ایمان و یقین را نام زیبایش رضاست گفت پیغمبركه مدفون می شود در شهرطوس روزمحشر بهر زوارش بهشت جانفزاست آتش دوزخ برایش می شود آنگه حرام حرمت پاك حریمش دان كاینسان پربهاست زین سبب گفتی امام راحل ما از دلش این كلام نغز را گویی كه بی رنگ و ریاست هر دیاری را بود یك مركزی و بهرما مركز ایران اسلامی خراسان رضاست مدح كن تا میتوانی ای حسن او را كه او هم امام هشتم و هم شافع روز جزاست 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ کس دیگه ای نبود ... :2rqfst4: :qfu28wh4kkweeki7jfi چرا من موندم ماهرخی اون جا یادی از ما بچه ها بکن:girl_blush2: 5 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ در مدح حضرت ثامن الائمه حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) عندلیب طبع من دارد به سر سودای گل نغمه خوان گردیده و هردم شده شیدای گل بر حریفان در گلستان گو غنیمت بشمرند توشه بر گیرند و در حد خود از سیمای گل عارفان گر نکته بشکافته در طرف چمن تا شود روشن برای دوستان معنای گل بوستان آل طه در مه ذیقعده شد از شمیم پور موسی راح روح افزای گل شد منور شرق و غرب عالم و روشن از او دیده موسی ابن جعفر از رخ زیبای گل از رخش والشمس طالع گشته عین الحیات مشتق از نامش شده سرو قدش افشای گل از فروغ اختر هشتم علی موسی الرضا شد فروزان مهر و ماه و طلعت زیبای گل دیده چون بگشود در یثریب خجل شد آفتاب مهر رویش آبرو بخشیده بر سیمای گل خاک ایران از قدومش شد مبارک در جهان قبله ی عشاق گشت و تربتش مینای گل عالم آل محمد نور چشم مصطفی(ص) زاده ی طه و یاسین مایه ی ابقای گل جمله موجودات عالم سرو بستان حقند در لسان عارفین آل نبی معنای گل گلستان من به عالم گلشن آل نبی است نی مرادم آن که باشد بر شجر مبنای گل هم رضا بودش لقب هم گشت راضی بر قضا شد مصمم آن زمان ظالم پی ایذای گل در خراسان ریختش سم جفا اندر جگر تا بشد پژمرده آن سرو قد رعنای گل ای شفیع المذنبین دست رهائی از کرم گیرد و روز جزا خاری بود بر پای گل 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده