DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ بولتن نیوز: این تست هوش خیلی خیلی جالب است. به شرطی که تقلب نکنید. اینجا چهار سوال معمولی و یک سوال جایزهدار وجود دارد. شما باید فوراً به آنها پاسخ دهید. نباید وقت زیادی تلف کنید، به همه سوالات فوراً پاسخ دهید. در پایان ببینید که به چند سوال درست جواب دادید. خواهشا صادقانه برخورد کنید! فقط تقلب ن. کارتون نباشه :vahidrk: ______________________________________________________________________ سوال اول شما در یک مسابقه سرعت شرکت کردهاید. از نفر دوم سبقت میگیرید؟ اکنون در چه جایگاهی قرار دارید؟ :JC_thinking: . . . . . . . . جواب :biggrin: اگر پاسخ شما جایگاه اول بوده، به طور حتم شما دارید اشتباه میکنید! اگر شما از نفر دوم سبقت بگیرید، جایگاه او را به دست خواهید آورد پس دوم میشوید! _____________________________________________________________ سوال دوم . . . . .. . . اگر از نفر آخر سبقت بگیرید، جایگاه شما چندم می شود ؟:JC_thinking: جواب . .. . . .. . . .. . .. . . .. . . . اگر پاسخ شما جایگاه یکی مانده به آخر بوده، دوباره دارید اشتباه میکنید!:biggrin: به من بگو ببینم : تو چطور میتونی از نفر آخر سبقت بگیری؟؟؟ ____________________________________________________________ سوال سوم:viannen_38: یک سوال خیلی ساده ریاضی! توجه : این مسئله فقط باید در کله شما حل شود! از کاغذ و قلم و ماشینحساب استفاده نکنید. ۱۰۰۰ تا بگیر و ۴۰ تا بهش اضافه کن. حالا ۱۰۰۰ تای دیگه بهش اضافه کن. حالا ۳۰ تا اضافه کن. ۱۰۰۰ تای دیگه اضافه کن. حالا ۲۰ تا اضافه کن. حالا ۱۰۰۰ تای دیگه هم اضافه کن. حالا ۱۰ تا بهش اضافه کن. مجموعش چقدر شد؟:JC_thinking: جواب:biggrin: . . .. . . . . . . . . مجموعش شد ۵۰۰۰ تا؟ جواب درست در حقیقت ۴۱۰۰ میباشد! قبول نداری؟ با ماشین حساب دوباره حساب کن! امروز قطعاً روز تو نیست. سعی کن سوال آخر را درست جواب بدی. :biggrin: ________________________________________________________________________________ سوال چهارم پدر مریم پنج تا دختر داره : نانا، نِنِ، نینی، نُنُ، اسم دختر پنجم چیه؟:JC_thinking: جواب . . . . . . . . . نونو؟ نه! البته نه. اسمش مریمه! سوال رو دوباره بخون. خُب، حالا… ____________________________________________________________________________________________________ سوال جایزهدار یه آقای کر و لالی میخواد مسواک بخره. با در آوردن ادای مسواک زدن، میتونه خواستهاش را به دکاندار حالی کنه و موفق به خرید مسواک بشه. سوال ::JC_thinking: حالا اگه یه مرد کوری بخواد عینک آفتابی بخره، چطوری باید منظورش رو به فروشنده حالی کنه؟ :JC_thinking: جواب . . . . . . . . . . . . . اون فقط باید دهنشو باز کنه و اینو از فروشنده بخواد. به همین سادگی ! :biggrin: 18 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ خیلی باهال بود همه رو اشتباه گفتم :ws47: لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ بزنید کنااااااااااااار همه رو درست گفتم لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ سر کار کجا بود به چندتا از سوالا جواب دادی :JC_thinking: لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ من به جز اخری همه رو درست گفتم! خوب ای کیو من چقد میشه؟ لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ خوب ای کیو من چقد میشه؟ قابل نداره مهمون باش لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ سر کار کجا بود به چندتا از سوالا جواب دادی :JC_thinking: به هیش کدوم همش حالمو گرفت :sad0: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ به هیش کدوم همش حالمو گرفت :sad0: اشکال نداره لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ چرا اون اعداد رو بار اول من 5000 تا در اوردم بعدش هر چی حساب میکنم بالای 4100 نمیره :JC_thinking: لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ من دوتا شو غلط گفتم بقیه رو درست حدسیدم لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ متاسفانه همه رو درست گفتم.:texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ جالب بوود خیلی منم که ....:girl_blush2: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ چرا اون اعداد رو بار اول من 5000 تا در اوردمبعدش هر چی حساب میکنمبالای 4100 نمیره :JC_thinking:مگه هر دفعه حساب کنی باید تغییر کنه؟؟؟ اون خوردهها ۳۰+۴۰+۲۰+۱۰=۱۰۰ نه هزار واسه همین اول ۵۰۰۰ در آوردی:biggrin: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده