Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 7 دی، 2011 من یه فایل word و powerpoint دانلود کردم که خیلی برای تحقیق دانشگام واسم مهمه... با ورژن 2003 آفیس هست ..آفیسم 2007 بود powerpoint رو که کلا باز نکرد و فایل word هم نوشته هاش خرچنگ قورباغه شده حالا آفیس 2003 نصب کردم بازم درست نمیشه....کسی میدونه باید چیکار کنم ؟ :sad0: فایل ها : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
Ehsan 112346 ارسال شده در 7 دی، 2011 برو تو سایت zamzar.com فرمت ها را برات عوض میکنه و به ایمیلت میفرسته. 3
El Roman 31720 ارسال شده در 7 دی، 2011 احتمالا اونی که دانلود کردی فونت هاش تو سیستمت موجود نیست شاید هم آفیس10 بودن 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 دی، 2011 من رفتم دانلود کردم, باز مشکل داشت؛ حالا از خود کسی که فایل رو گذاشته پرسیدم که خودش تونسته باز کنه!:JC_thinking: ببینیم کی جواب میده
S.F 24932 ارسال شده در 7 دی، 2011 ی سرچ زدم . ی سری لینک بدست اورم دارم بررسی شون می کنم . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
میلاد 24047 ارسال شده در 7 دی، 2011 من رفتم دانلود کردم, باز مشکل داشت؛ چی رو دانلود کردی؟:JC_thinking: 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 7 دی، 2011 فایلی که باهش مورد دارین رو بزارین تا یه بررسی روش انجام بدیم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 دی، 2011 چی رو دانلود کردی؟:JC_thinking: لینکشو بهم داده بود؛ رفتم دانلود کردم ....
Afsaneh.M 19632 مالک ارسال شده در 7 دی، 2011 من رفتم دانلود کردم, باز مشکل داشت؛ حالا از خود کسی که فایل رو گذاشته پرسیدم که خودش تونسته باز کنه!:JC_thinking: ببینیم کی جواب میده مرسی گلــــــم... :aghosh: ی سرچ زدم .ی سری لینک بدست اورم دارم بررسی شون می کنم . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چقد خارجکی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ارور داره میگه کد هات درست نیست:JC_thinking: فایلی که باهش مورد دارین رو بزارین تا یه بررسی روش انجام بدیم لینکشو گذاشتم پست اول
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 7 دی، 2011 کسی اینگلیسیش خوبه این لینک رو بخونه :JC_thinking: توضیح داده :JC_thinking: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
poor!a 15130 ارسال شده در 7 دی، 2011 ببین افسانه خانوم مشکل از کد های داخلی فایل هست کسی که فایل روسیو کرده و برای دانلود گذاشته فایل خرابی رو گذاشته من تا الان هر جوری کلنجار رفتم نشد فکر هم نکنم که بشه کاری کرد ولی بارم طبق لینکی که داوود برات گذاشته عمل کن ببین نتیجه میده من اگر موفق شدم درستش میکنم میذارم براتون 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 7 دی، 2011 ببین افسانه خانوممشکل از کد های داخلی فایل هست کسی که فایل روسیو کرده و برای دانلود گذاشته فایل خرابی رو گذاشته من تا الان هر جوری کلنجار رفتم نشد فکر هم نکنم که بشه کاری کرد ولی بارم طبق لینکی که داوود برات گذاشته عمل کن ببین نتیجه میده من اگر موفق شدم درستش میکنم میذارم براتون منم با پوریا گوگولی موافقم ایراد از طرف بوده که بد سیو کرده 2
میلاد 24047 ارسال شده در 7 دی، 2011 من فایل رو با یه نرم افزاری باز کردم این چن خط اولش بود: ولی برنامه کرک نشده بود نمیشد save ش کرد دارم میگردم حالا نرم افزار مشابه پیدا کنم اینم منابعش نتونستی باز کنی برو منابع رو بخون 4
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 7 دی، 2011 من فایل رو با یه نرم افزاری باز کردماین چن خط اولش بود: ولی برنامه کرک نشده بود نمیشد save ش کرد دارم میگردم حالا نرم افزار مشابه پیدا کنم اسم برنامه رو بگو منم نگاه کنم 3
poor!a 15130 ارسال شده در 7 دی، 2011 من فایل رو با یه نرم افزاری باز کردماین چن خط اولش بود: ولی برنامه کرک نشده بود نمیشد save ش کرد دارم میگردم حالا نرم افزار مشابه پیدا کنم چی هست برنامه بگو شاید داشته باشم 2
میلاد 24047 ارسال شده در 7 دی، 2011 اسم برنامه رو بگو منم نگاه کنم چی هست برنامهبگو شاید داشته باشم برنامش این بود: Recovery Toolbox for Word اینم سایتش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البت الان نگا کردم همش رو درست نکرده بود..تقریبا 80 درصدشو درست کرده بود 2
ارسال های توصیه شده