Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ من یه فایل word و powerpoint دانلود کردم که خیلی برای تحقیق دانشگام واسم مهمه... با ورژن 2003 آفیس هست ..آفیسم 2007 بود powerpoint رو که کلا باز نکرد و فایل word هم نوشته هاش خرچنگ قورباغه شده حالا آفیس 2003 نصب کردم بازم درست نمیشه....کسی میدونه باید چیکار کنم ؟ :sad0: فایل ها : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ برو تو سایت zamzar.com فرمت ها را برات عوض میکنه و به ایمیلت میفرسته. 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ احتمالا اونی که دانلود کردی فونت هاش تو سیستمت موجود نیست شاید هم آفیس10 بودن 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ لینک بده . برم دانلود کنم . یا برام بفرست . درست می شه. 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ متاسفم من نمی تونم کمکت کنم ... :girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ من رفتم دانلود کردم, باز مشکل داشت؛ حالا از خود کسی که فایل رو گذاشته پرسیدم که خودش تونسته باز کنه!:JC_thinking: ببینیم کی جواب میده لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ ی سرچ زدم . ی سری لینک بدست اورم دارم بررسی شون می کنم . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ من رفتم دانلود کردم, باز مشکل داشت؛ چی رو دانلود کردی؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ ارور داره میگه کد هات درست نیست:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ فایلی که باهش مورد دارین رو بزارین تا یه بررسی روش انجام بدیم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ چی رو دانلود کردی؟:JC_thinking: لینکشو بهم داده بود؛ رفتم دانلود کردم .... لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ من رفتم دانلود کردم, باز مشکل داشت؛ حالا از خود کسی که فایل رو گذاشته پرسیدم که خودش تونسته باز کنه!:JC_thinking: ببینیم کی جواب میده مرسی گلــــــم... :aghosh: ی سرچ زدم .ی سری لینک بدست اورم دارم بررسی شون می کنم . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چقد خارجکی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ارور داره میگه کد هات درست نیست:JC_thinking: فایلی که باهش مورد دارین رو بزارین تا یه بررسی روش انجام بدیم لینکشو گذاشتم پست اول لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ دانلود کردم ولی متاسفانه نمیدونم چطور درست میشه ... 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ کسی اینگلیسیش خوبه این لینک رو بخونه :JC_thinking: توضیح داده :JC_thinking: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ ببین افسانه خانوم مشکل از کد های داخلی فایل هست کسی که فایل روسیو کرده و برای دانلود گذاشته فایل خرابی رو گذاشته من تا الان هر جوری کلنجار رفتم نشد فکر هم نکنم که بشه کاری کرد ولی بارم طبق لینکی که داوود برات گذاشته عمل کن ببین نتیجه میده من اگر موفق شدم درستش میکنم میذارم براتون 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ ببین افسانه خانوممشکل از کد های داخلی فایل هست کسی که فایل روسیو کرده و برای دانلود گذاشته فایل خرابی رو گذاشته من تا الان هر جوری کلنجار رفتم نشد فکر هم نکنم که بشه کاری کرد ولی بارم طبق لینکی که داوود برات گذاشته عمل کن ببین نتیجه میده من اگر موفق شدم درستش میکنم میذارم براتون منم با پوریا گوگولی موافقم ایراد از طرف بوده که بد سیو کرده 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ من فایل رو با یه نرم افزاری باز کردم این چن خط اولش بود: ولی برنامه کرک نشده بود نمیشد save ش کرد دارم میگردم حالا نرم افزار مشابه پیدا کنم اینم منابعش نتونستی باز کنی برو منابع رو بخون 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ من فایل رو با یه نرم افزاری باز کردماین چن خط اولش بود: ولی برنامه کرک نشده بود نمیشد save ش کرد دارم میگردم حالا نرم افزار مشابه پیدا کنم اسم برنامه رو بگو منم نگاه کنم 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ من فایل رو با یه نرم افزاری باز کردماین چن خط اولش بود: ولی برنامه کرک نشده بود نمیشد save ش کرد دارم میگردم حالا نرم افزار مشابه پیدا کنم چی هست برنامه بگو شاید داشته باشم 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ اسم برنامه رو بگو منم نگاه کنم چی هست برنامهبگو شاید داشته باشم برنامش این بود: Recovery Toolbox for Word اینم سایتش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البت الان نگا کردم همش رو درست نکرده بود..تقریبا 80 درصدشو درست کرده بود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده