minoomy 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ سلام...من این ترم طرح2 دارم و استاد ازمون خواسته بلوکارو کد گذاری کنیم ولی نمیدونم چطوری باید اینکارو کنم..استاد گف ساعتگرد باید اینکارو کنین ولی محله ما بلوکاش خیلی نامرتبو در هم برهمه کسی میتونه کمکم کنه؟ :( 5 لینک به دیدگاه
0 گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ ما ترم 2همچین کاری داشتیم، محله ما تقریبا منظم بود منتها یه جاهایی بلوکا درهم برهم میشد. نمیتونم راه حل مشخصی بهت بگم فقط تا جایی که میتونی خودت یه نظم منطقی بهش بده، یا نقشه رو نشون استادت بده خودش یه ترتیبی بهت میگه دیگه . چه راهنمایی گهرباری کردم:texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
0 minoomy 345 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ مرسی!از شانس بدی که من دارم محلمون ازون مناطقیه که اول غیر قانونی ساخته شده بعدا مجوز گرفتن!اصلا مرز بلوکا هم مشخص نیس که مرتبشون کنم!!حالا یه کاریش میکنم فقط نمیدونم این قضیه ساعت گرد چیه!وقتیم استاد داشت توضیح میداد من قدم نمیرسید که ببینم فقط شنیدم!! :دی 3 لینک به دیدگاه
0 گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ اینی که میگم حدس من هستا:girl_blush2: فک کنم منظورش از ساعتگرد اینه که هرجور خودت دلت میخاد شماره گذاری نکنی.بلوک اول رو که یک هست پیدا کن و درجهت عقربه های ساعت ادامه بده، ینی بلوک بعد از یک اونیه که اگه درجهت عقربه ها حرکت کنی بهش میرسی . البته اینکه بلو ک 1 کدوم باشه و چجوری انتخابش کنی رو نمیدونم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
0 minoomy 345 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ بلوکای وسطی چی میشن؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
0 omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ اگه فرض کنیم بلوکا مثل شکل زیرن ، اینجوری شماره گذاریشون کن: 2 لینک به دیدگاه
سوال
minoomy 345
سلام...من این ترم طرح2 دارم و استاد ازمون خواسته بلوکارو کد گذاری کنیم ولی نمیدونم چطوری باید اینکارو کنم..استاد گف ساعتگرد باید اینکارو کنین ولی محله ما بلوکاش خیلی نامرتبو در هم برهمه کسی میتونه کمکم کنه؟ :(
لینک به دیدگاه
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده