رفتن به مطلب

آیا زنان=اجحاف در جامعه هستن؟؟؟

چند درصد تو جامعه ما در حق زنان اجحاف میشه؟؟  

26 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. چند درصد تو جامعه ما در حق زنان اجحاف میشه؟؟

• 1
    • 7
    • 13
    • 5

ارسال های توصیه شده

بهار خانوم آدمی رو هر طور که بهش خط و مشق بدن همونطور به بار میاد.....این مقصر حکام هستن که یه همچین باور غلطی رو تو ذهن زنان ما نهادینه کردن...

ببینید اگه قانونی گذاشتن شرط هم قرار دادند مثلا همین شرط ضمن عقد .این زکاوت یک خانم نشون میده که اون چیزی که میخواد و روز اول شرط کنه

طرفشم حواسش جمع میشه که خانومش آدم دست و پاچلفتی نیست و نمیتونه زور بگه

البته این یه نمونه مثال بود

بله با حرفتون موافقم دین ما میخواد زن محدود باشه

اما چیزی که دیدمو دارم میگم نصف بیشتر این محدودیتها تقصیر خودمون و همجنسای خودمونه

وقتی خیلی راحت با حرفای خاله زنکی پشت هم صفحه میذاریم

خودمون باعث محدودیتامون تو کارای بیرون میشیم

از ماست که بر ماست

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 45
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ببینید اگه قانونی گذاشتن شرط هم قرار دادند مثلا همین شرط ضمن عقد .این زکاوت یک خانم نشون میده که اون چیزی که میخواد و روز اول شرط کنه

طرفشم حواسش جمع میشه که خانومش آدم دست و پاچلفتی نیست و نمیتونه زور بگه

البته این یه نمونه مثال بود

بله با حرفتون موافقم دین ما میخواد زن محدود باشه

اما چیزی که دیدمو دارم میگم نصف بیشتر این محدودیتها تقصیر خودمون و همجنسای خودمونه

وقتی خیلی راحت با حرفای خاله زنکی پشت هم صفحه میذاریم

خودمون باعث محدودیتامون تو کارای بیرون میشیم

از ماست که بر ماست

خب گیریم که شما صفحه نذارید......و در مقابل بعضی قوانین از خود مقاومت نشان دهید ولی آیا باز موفق خواهید شد؟؟!

بنظر من

نه

چون یه نوع استبداد ذاتی تو وجود حکام ما نسبت به زنان وجود داره

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب گیریم که شما صفحه نذارید......و در مقابل بعضی قوانین از خود مقاومت نشان دهید ولی آیا باز موفق خواهید شد؟؟!

بنظر من

نه

چون یه نوع استبداد ذاتی تو وجود حکام ما نسبت به زنان وجود داره

اره من هم که گفتم تو بعضی موارد واقعا در حق ماها ظلم شده:sad0:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اره من هم که گفتم تو بعضی موارد واقعا در حق ماها ظلم شده:sad0:

آبجی بهار عیب نداره میگن ظلم پایدار نیست......بلاخره یه روز ستونه ظلم استبداد هم میخوابه

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام به همگي.

من 50 درصد رو زدم.چون تبعيضي كه تو جامعه هست با توجه به شرايط مكاني و فرهنگي كشورمون متفاوته.يه سري مقوله هاي كلي هست مثل حجاب و حق طلاق و ...كه اونا هم بحث خودش رو مي طلبه.

كاش مي پرسيدي دلايل اجحافي كه تو جامعه نسبت به زنان هست چيه؟بحث خوبي ميشد كه ميتونستيم نظرات دوستان رو در باب مقوله حقوق شهروندي جويا بشيم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام به همگي.

من 50 درصد رو زدم.چون تبعيضي كه تو جامعه هست با توجه به شرايط مكاني و فرهنگي كشورمون متفاوته.يه سري مقوله هاي كلي هست مثل حجاب و حق طلاق و ...كه اونا هم بحث خودش رو مي طلبه.

كاش مي پرسيدي دلايل اجحافي كه تو جامعه نسبت به زنان هست چيه؟بحث خوبي ميشد كه ميتونستيم نظرات دوستان رو در باب مقوله حقوق شهروندي جويا بشيم.

کاری نداره که مهندس شما این تایپیک رو هوا کن

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...