رفتن به مطلب

آیا زنان=اجحاف در جامعه هستن؟؟؟

چند درصد تو جامعه ما در حق زنان اجحاف میشه؟؟  

26 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. چند درصد تو جامعه ما در حق زنان اجحاف میشه؟؟

• 1
    • 7
    • 13
    • 5

ارسال های توصیه شده

در 25 % موارد مردان به انها ظلم میکنند

و در 75 % خودشان به خودشان ظلم میکنند !!

میتونید برعکس حساب کنید

میونید 50/50 حساب کنید !!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 45
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

در 25 % موارد مردان به انها ظلم میکنند

و در 75 % خودشان به خودشان ظلم میکنند !!

میتونید برعکس حساب کنید

میونید 50/50 حساب کنید !!!

بابا یه عدد درست حسابی میزدی داداش....

اینطوری که تو زدی یه حسابدار میخواد که حساب و کتاب کنه چی به چی!؟؟

:w58:منظورت رو نگرفتم

• Like 3
لینک به دیدگاه

ببینید.... جدای از اینکه خانما روسری و .... و ... سر کنن خوشگل ترم میشن و خیلی از زشتی هاشون بر طرف و چهر شون بهتر!!!!

اخه مرد حسابی اینم حرفه..... روسری تو تابستون گرمشون میکنه!!!!

لینک به دیدگاه
من که به 75% رای دادم

دلایلش زیاده خب ولی شاید بیشترش مربوط به خود زنان و حتی مردان جامعه باشن

پ نه پ ! به غیر از این دو مورد به چه چیزی بستگی داره؟

همین مهریه خودش ی نوع اجحافه

مهریه ینی با دیده کالا ب زن نگاه کردن

حالا اومدن واسش اسم گذاشتن ک شکیل تر بشه و گفتن نشون دهنده مهر مرد ب زنه ولی دیگه همه میدونن واقعیتش اینه ک مثه ی کالا داره بابت زنی ک میگیره پول میده ! یکی از بزرگترین سنتای توهین آمیزیه ک واسه خانوما راه انداختن icon_razz.gif

البته اگر از اون دید حمایتیش نگاه کنی واقعاً مفیده، اینکه زنی بعد از طلاق پشتوانه مالی داشته باشه. ولی بهتر از اون فکر میکنم قانون تقسیم اموال هر طرف بین زن و مرد باشه. مثل همون چیزی که تو مهد دموکراسی داره اجرا میشه.

من اگر در توانم باشه همون روز اول مهریه زنم رو میدم.

ببینید.... جدای از اینکه خانما روسری و .... و ... سر کنن خوشگل ترم میشن و خیلی از زشتی هاشون بر طرف و چهر شون بهتر!!!!

روسری یه نمونه است، موارد زیادی هست.

• Like 2
لینک به دیدگاه
بابا یه عدد درست حسابی میزدی داداش....

اینطوری که تو زدی یه حسابدار میخواد که حساب و کتاب کنه چی به چی!؟؟

:w58:منظورت رو نگرفتم

داداش این اعداد و ارقام که اماری نیستند

منظورم این بود که مقصر غیر از مردان خود زنان هستند حالا به چه مقدار ؟ بستگی به نظرات دوستان داره ولی در هر حال خود خانومها هم مقصر هستند

لینک به دیدگاه

آفرین چه دقتی میکنی تو به کسای که روسری میکنن که میگی خوشگل میشن......تو بهتره اول جلو چشمات رو بگیری

بعد بهتره یه کم با دید باز به مسله ای که طرح شده جواب بدی نه که هر چی اومد بگی و بحث رو منحرف کنی:yes:

• Like 3
لینک به دیدگاه
داداش این اعداد و ارقام که اماری نیستند

منظورم این بود که مقصر غیر از مردان خود زنان هستند حالا به چه مقدار ؟ بستگی به نظرات دوستان داره ولی در هر حال خود خانومها هم مقصر هستند

داداشم میشه توضیح بدی چرا خانومها مقصرند؟؟

تو جامعه ای که همه حکامش مردن زنان چطوری مقصرند؟؟!

• Like 2
لینک به دیدگاه
داداشم میشه توضیح بدی چرا خانومها مقصرند؟؟

تو جامعه ای که همه حکامش مردن زنان چطوری مقصرند؟؟!

هنگامی همه حکام مرد نبوده اند یا در جاهایی که همه حکام هم مرد نیستند باز در مورد زنان اجحاف میشود البته جوامع مرد سالار اجحاف بیشتره ...

• Like 1
لینک به دیدگاه
هنگامی همه حکام مرد نبوده اند یا در جاهایی که همه حکام هم مرد نیستند باز در مورد زنان اجحاف میشود البته جوامع مرد سالار اجحاف بیشتره ...

ببینید دوست عزیز حرفتون رو قبول دارم ولی در این مقطع چون اینجای که ما زندگی میکنیم ایرانه وتا بحال هیچ کتاب تاریخی رو ندیدم که در1400 سال پیش حکام این کشور زنان باشن.............خب اگه منظور جوامع غربی که اون اصلاً به ما ربطی نداره چون ما داریم وظعیت اجحاف کشور خودمون رو نسبت به زنان بررسی میکنیم....بس مقایسه با جوامع غربی چه در جهت مثبت قضیه چه د جهت منفی معقولانه نیست:yes:

به نظر من 500 درصد:ws37:

بس تو باید 5 بار به گزینه 4 رای بدی که متاسفانه نمیونی.....

البته این بی انصافی بگی 500% چون وضعیت زنان کشور ما نسبت به کشورهای مثل عربستان و اینا بهتره.........ببین دیگه چی شده که ما وضعیت کشورمون را داریم با عربستان میسنجیم:no:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ببینید دوست عزیز حرفتون رو قبول دارم ولی در این مقطع چون اینجای که ما زندگی میکنیم ایرانه وتا بحال هیچ کتاب تاریخی رو ندیدم که در1400 سال پیش حکام این کشور زنان باشن.............خب اگه منظور جوامع غربی که اون اصلاً به ما ربطی نداره چون ما داریم وظعیت اجحاف کشور خودمون رو نسبت به زنان بررسی میکنیم....بس مقایسه با جوامع غربی چه در جهت مثبت قضیه چه د جهت منفی معقولانه نیست:yes:

معقولانه که هست چون اگه در مقام مقایسه نبود اصلا نه دانشی بود و نه مقایسه ای اما باشه

خب نظرت در مورد 40 سال پیش چیه ؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
معقولانه که هست چون اگه در مقام مقایسه نبود اصلا نه دانشی بود و نه مقایسه ای اما باشه

خب نظرت در مورد 40 سال پیش چیه ؟؟

عزیزم اصولاً چون من سنم به 40 سال گذشته قد نمیده نمیتونم برای چهل سال پیش نظر درست و حسابی بدم......ولی میتونم برداشت نسبی نسبت به موضوع داشته باشم.....البته در رابطه با کدوم موضوع که 40 سال پیشم اتفاق افتاده نظر م رو میخوای؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

بله 100 درصد:icon_razz:

دلیلم دارم

همه تفریحاتو ازمون گرفتن چون زشته:ws44:من ارزو به دل موندم دوچرخه سواری کنم نمیدونم چرا اینقد باید مراقبه رفتارو حرکاتمون باشیم ولی اقایون نه:ws37:

من از دسته این جامعه شاکیییییییییییییییییییییییییییم:4564:

• Like 7
لینک به دیدگاه

شاید تو جامعه ما خیلی در حق زنها ظلم شده اما بعضی جاها یا موارد خودمون هم مقصریم

وقتی سعی میکنیم خودمونو ضعیف نشون بدیم یا ترسو طرف مقابل هم باورش میشه جنس برتره

• Like 7
لینک به دیدگاه
بله 100 درصد:icon_razz:

دلیلم دارم

همه تفریحاتو ازمون گرفتن چون زشته:ws44:من ارزو به دل موندم دوچرخه سواری کنم نمیدونم چرا اینقد باید مراقبه رفتارو حرکاتمون باشیم ولی اقایون نه:ws37:

من از دسته این جامعه شاکیییییییییییییییییییییییییییم:4564:

تو بگو کی شاکی نیست ......

تفریح حق هر انسانی که تو جوامع بشری داره زندگی میکنه ولی در اینجا کاملاً برعکسه

• Like 2
لینک به دیدگاه
شاید تو جامعه ما خیلی در حق زنها ظلم شده اما بعضی جاها یا موارد خودمون هم مقصریم

وقتی سعی میکنیم خودمونو ضعیف نشون بدیم یا ترسو طرف مقابل هم باورش میشه جنس برتره

بهار خانوم آدمی رو هر طور که بهش خط و مشق بدن همونطور به بار میاد.....این مقصر حکام هستن که یه همچین باور غلطی رو تو ذهن زنان ما نهادینه کردن...

• Like 3
لینک به دیدگاه
همین مهریه خودش ی نوع اجحافه

مهریه ینی با دیده کالا ب زن نگاه کردن

حالا اومدن واسش اسم گذاشتن ک شکیل تر بشه و گفتن نشون دهنده مهر مرد ب زنه ولی دیگه همه میدونن واقعیتش اینه ک مثه ی کالا داره بابت زنی ک میگیره پول میده ! یکی از بزرگترین سنتای توهین آمیزیه ک واسه خانوما راه انداختن :icon_razz:

دقیقا حق و حقوق هاشو میگیرن و با مهریه می خرنش:no:

• Like 1
لینک به دیدگاه

شما از این به بعد در گرمای تابستون برای خنک شدن روسری سر کن آخه روسری کولر گازی اجنرال که خانم ها در تابستون ازش استفاده می کنن خنک می شن

آخه مرد حسابی عقل هم نعمت خدادادیه ازش استفاده کن

• Like 2
لینک به دیدگاه
یه نمونه کارای شما دخترا.....

برید تو زندان و پسرای جوونی که افتادن تو عشق و حالا مهریه یه عشقو میدن ببینین!!!! شما خانما(البته نه همه) خودتونو داریین میفروشین با مهریه!!!!

ما خودمونو با مهریه نمی فروشیم قانون مارو تبدیل به کالا کرده حقمونو بدن مهریه هم نمی خوایم این عشق ارزونی صاحابش :thumbsdownsmiley:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ما خودمونو با مهریه نمی فروشیم قانون مارو تبدیل به کالا کرده حقمونو بدن مهریه هم نمی خوایم این عشق ارزونی صاحابش :thumbsdownsmiley:

مهریه نمیخوای؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آدرست کجاست؟؟!!که با ددی و مامی خدمت برسم:ws47:

البته شوخی بود جدی نگیرید:ws37:

به یکی از دوستان دیدم گفتی عقلم نعمت خوبی .......ولی نه برای هر کی .....چون به هر کیکه به همین راحتی عقل نمیدن:yes:یعنی بعضی کمالاتشون با عقل سازگار نیست

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...