رفتن به مطلب

آیا زنان=اجحاف در جامعه هستن؟؟؟

چند درصد تو جامعه ما در حق زنان اجحاف میشه؟؟  

26 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. چند درصد تو جامعه ما در حق زنان اجحاف میشه؟؟

• 1
    • 7
    • 13
    • 5

ارسال های توصیه شده

درود فراوان به محضر همه دوستان ....

چه اینوریا چه انوریا...

همه تو جریان اجحاف های که در حق زنان جامعه ما میشه در جریان امور هستید.....

از بحث انتخابات گرفته .....تا به استادیوم رفتن بانوان.....و غیره

بنظر شما تو جامعه کنونی که ما هستیم داریم زندگی میکنیم چند درصد اجحاف در حق زنان جامعه ما میشه؟؟!!

1-25%

2-50%

3-75%

4-100%

بنظرتون عمده دلایلی که حقوق زنان تو جامعه ما به خوبی رعایت نمیشه چیه؟؟!!

از دوستان فقط خواهش میکنم از حرفهای چیز دار نزن........چون تایپیک درش تخته میشه بس حرف چیزدار نزنید...

بنظر من ضعف مدیریتی که به بانوان نمیتونه اعتماد داشته باشه و بخاطر همین از اختیارات بانوان کاسته میشه....

نظر بدید

تو جنسیت منم شک نکنید من مردم:biggrin:

ومن الله زجرکم زیاد

• Like 15
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 45
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من به 75 درصد رای دادم.....

مقصرش هم دو گروه از مردان میدونم:

1- مردان متعصب و مذهبی

2- مردان غرب زده بی هویت

هر دوتای اینها به نحوی در جامعه برای زنان بدبختی ایجاد کردن.

از پوشش های اجباری و اجبار به مقنعه سر کردن در فوتبال و دو میدانی بگیر تا مدام بوق بوق کردن گوشه خیابان.....

علت هر دو گروه هم یک چیزه، حس برتری و تملک نسبت به زن، علاوه بر شعارهای قشنگ و پوچ ناشی از مکاتب دروغینشان.

• Like 18
لینک به دیدگاه

من با اسی موافقم...به اضافه اینکه خود زنها رو هم مقصر میدونم....زنهایی که با نااگاهی از حقوق واقعی و جهلشون به همدیگه ضربه میزنن و شرایط رو سختتر میکنن...

من فکر میکنم بیشتر از 75 درصد باشه حالا 100 درصد هم نه...نمیدونم کدوم رو بزنم :JC_thinking:

• Like 11
لینک به دیدگاه
من به 75 درصد رای دادم.....

مقصرش هم دو گروه از مردان میدونم:

1- مردان متعصب و مذهبی

2- مردان غرب زده بی هویت

هر دوتای اینها به نحوی در جامعه برای زنان بدبختی ایجاد کردن.

از پوشش های اجباری و اجبار به مقنعه سر کردن در فوتبال و دو میدانی بگیر تا مدام بوق بوق کردن گوشه خیابان.....

علت هر دو گروه هم یک چیزه، حس برتری و تملک نسبت به زن، علاوه بر شعارهای قشنگ و پوچ ناشی از مکاتب دروغینشان.

من حرفای اسی با اضافه کردن چند مورد قبول دارم

1 در کنار اون مردهای مقصر زنان مقصر هم باید اضافه بشه که اونا هم 2 گروه هستن

1 زنان دین دار و سنتی

2 زنان خیلی احساساتی و به ظاهر راحت طلب

و اینکه مردهایی که اسی گفت غرب زده و بی هویت اگه مردا غرب زده بودن که مشکل نداشتیم مشکل اینه که اینجور مردها به ظاهر غرب زده هستن:icon_razz:

• Like 7
لینک به دیدگاه

من می گم 100 درصد

علتشم تعصب هایی که به نام دین بر زنان تحمیل می شه... :sad0:

حق مالکیت نسبی مردان نسبت به همسر و دختران که جاش با قفس و اندرونی عوض شده... :sad0:

و هزاران دلیل دیگه که اگه بگم فقط اعصاب خودمو خورد کردم همین... :ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه

من اولا فکر میکردم این مشکل به خاطر قانون طبیعته

الان میفهمم به خاطر خود قانونه!

یکم مردارو تو مسائل بیخودی محق کرده!

• Like 6
لینک به دیدگاه

کاش استاتر میپرسید شما به عنوان یه مرد تو جامعه ایا درحق خانمها اجحاف میکنید یا نه ؟ و شما به عنوان یه خانم در جامعه ایا اجحافی که مردهای اطراف تون در حقتون میکنند را می پزیرید یا نه ؟

هرچند میدونم که این جور تاپیک ها زیاد زده شده و تهش فقط به تجربیات شخصی و ناخوشایند ختم میشه بی هیچ حرف و نتیجه جدیدی به جز مقصر دیدن و مذهب و حکومت..

• Like 13
لینک به دیدگاه

و اینکه مردهایی که اسی گفت غرب زده و بی هویت اگه مردا غرب زده بودن که مشکل نداشتیم مشکل اینه که اینجور مردها به ظاهر غرب زده هستن:icon_razz:

اون پسوند زده، خیلی معنای واژه را تغییر میده.

یعنی کسیکه فقط میداند یک مکتبی چون از نظر دیگران خوب است و بدون داشتن زمینه لازم در خودش،از آن مکتب تقلید میکند.

برای همین من غرب زده و مذهب زده را در یک گروه قرار دادم.

چون جهان بینی جفتشون از تقلید مطلقه است،برای همین به دیگران آسیب میزنند و زنان هم بین این دو گروه گیر افتادن.

• Like 7
لینک به دیدگاه
من حرفای اسی با اضافه کردن چند مورد قبول دارم

1 در کنار اون مردهای مقصر زنان مقصر هم باید اضافه بشه که اونا هم 2 گروه هستن

1 زنان دین دار و سنتی

2 زنان خیلی احساساتی و به ظاهر راحت طلب

کاملا موافقم به اضافه اینکه زنها بیشتر مقصرن:icon_razz:
  • Like 2
لینک به دیدگاه
کاملا موافقم به اضافه اینکه زنها بیشتر مقصرن:icon_razz:

یه نمونه کارای شما دخترا.....

برید تو زندان و پسرای جوونی که افتادن تو عشق و حالا مهریه یه عشقو میدن ببینین!!!! شما خانما(البته نه همه) خودتونو داریین میفروشین با مهریه!!!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
درود فراوان به محضر همه دوستان ....

چه اینوریا چه انوریا...

همه تو جریان اجحاف های که در حق زنان جامعه ما میشه در جریان امور هستید.....

از بحث انتخابات گرفته .....تا به استادیوم رفتن بانوان.....و غیره

بنظر شما تو جامعه کنونی که ما هستیم داریم زندگی میکنیم چند درصد اجحاف در حق زنان جامعه ما میشه؟؟!!

1-25%

2-50%

3-75%

4-100%

بنظرتون عمده دلایلی که حقوق زنان تو جامعه ما به خوبی رعایت نمیشه چیه؟؟!!

از دوستان فقط خواهش میکنم از حرفهای چیز دار نزن........چون تایپیک درش تخته میشه بس حرف چیزدار نزنید...

بنظر من ضعف مدیریتی که به بانوان نمیتونه اعتماد داشته باشه و بخاطر همین از اختیارات بانوان کاسته میشه....

نظر بدید

تو جنسیت منم شک نکنید من مردم:biggrin:

ومن الله زجرکم زیاد

میشه چند نمونه ازون اجحافا رو بگی؟

اونایی که دل خانما رو سوزنده!!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه

برید تو زندان و پسرای جوونی که افتادن تو عشق و حالا مهریه یه عشقو میدن ببینین!!!! شما خانما(البته نه همه) خودتونو داریین میفروشین با مهریه!!!!

بنده صد درصد موافقم با شما ولی‌ نمیدونم چرا به من میگی!!‌ مگه من ازت مهریه خواستم؟؟!!! :w58: البته اون پسر‌ها رو هم کسی‌ مجبور نکرده بود خودشون خواستن مهریه باشه! :viannen_38:
  • Like 1
لینک به دیدگاه
بنده صد درصد موافقم با شما ولی‌ نمیدونم چرا به من میگی!!‌ مگه من ازت مهریه خواستم؟؟!!! :w58: البته اون پسر‌ها رو هم کسی‌ مجبور نکرده بود خودشون خواستن مهریه باشه! :viannen_38:

نه من کلا گفتم نارحت نشو....معذرت میخام.:ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه
میشه چند نمونه ازون اجحافا رو بگی؟

اونایی که دل خانما رو سوزنده!!!!

همینکه تو گرمای شدید تابستون که آدم با یه زیر پیرن داره خفه میشه به زور تو سر خانومها باید روسری یا مقنعه باشه که خودش یجور عاملی برای تشدید گرماست.....

دومیش فک کن یه زنه تحصیل کرده مثلا دکترا اصلا فوق دکترا باشه ولی تو کاندیداتوری ریاست جمهوری نمیتونه شرکت کنه چرا؟؟؟؟!!!

سومیش که همونی که اسی گفت بحث حجاب در ورزش........یا اجازه ورود ندادن به بانوان در استادیومها....

وخیلی چیزهای دیگه...:yes:

• Like 7
لینک به دیدگاه
من می گم 100 درصد

علتشم تعصب هایی که به نام دین بر زنان تحمیل می شه... :sad0:

حق مالکیت نسبی مردان نسبت به همسر و دختران که جاش با قفس و اندرونی عوض شده... :sad0:

و هزاران دلیل دیگه که اگه بگم فقط اعصاب خودمو خورد کردم همین... :ws37:

من این تایپیک رو برای اعصاب خورد کنی نزدم که.....

خب دقیقاً درسته حق مالکیته که پدر بانوان رو درآورده......یعنی تو ایران زن و با شوهرش میشناسن......که غلطه

• Like 1
لینک به دیدگاه
کاش استاتر میپرسید شما به عنوان یه مرد تو جامعه ایا درحق خانمها اجحاف میکنید یا نه ؟ و شما به عنوان یه خانم در جامعه ایا اجحافی که مردهای اطراف تون در حقتون میکنند را می پزیرید یا نه ؟

هرچند میدونم که این جور تاپیک ها زیاد زده شده و تهش فقط به تجربیات شخصی و ناخوشایند ختم میشه بی هیچ حرف و نتیجه جدیدی به جز مقصر دیدن و مذهب و حکومت..

آخه این برمیگرده به شخص شاید یکی میکنه یکی نمیکنه البته اجحاف!

بعد من خواستم سوالم هم نظرسنجی داشته باشه هم طرفی که میخواد رای بده نظر شخصی خودش رو هم همراه رایش بگه.....

خب حکومتم برگرفته از همین افراد دور وریامونه.....

مذهب رو هم همین افراد تجزیه و تحلیلش میکنن البته اکثراً غلط تعبیر میشه

• Like 2
لینک به دیدگاه

همین مهریه خودش ی نوع اجحافه

مهریه ینی با دیده کالا ب زن نگاه کردن

حالا اومدن واسش اسم گذاشتن ک شکیل تر بشه و گفتن نشون دهنده مهر مرد ب زنه ولی دیگه همه میدونن واقعیتش اینه ک مثه ی کالا داره بابت زنی ک میگیره پول میده ! یکی از بزرگترین سنتای توهین آمیزیه ک واسه خانوما راه انداختن :icon_razz:

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...