soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ از دل نرود هر آنکه از دیده رود! از معدود آدمای اینترنتیه که همیشه تداعی کننده خاطرات خوب و روز های پر از خندست مهرشاد 53 فک نکنم کسی از مصاحبت باهاش لذت نبرده باشه عصری خیلی دلم هواشو کرده بود و رفتم و تاپیکاشو نشستم خوندم و مث همیشه از ادبیات خاصی که داره مستفیض شدم خدا لعنتش کنه و امیدوارم هر جا هست شاد و سلامت باشه اینم نمونه ای از تاپیکاش -طمع چیه؟ - فکر کنم یکی از هفت گناه کبیره......خب که چی؟ -هیچی فقط میخوام ببینم طمع علتش چیه؟ -علت خاصی نداره بعضیها طمع کارن دیگه...... خیر!!! علت اینه که بعضیها مشکل هوش و تفکر و اعتماد به نفس دارن،مثلا طرف 100 میلیارد سرمایه داره ولی چنان برای پول سر و دست میشکنه که حساب نداره!!!!!!!!! یه حساب سر انگشتی: 20 میلیارد بذاره برای ورثه. 80 میلیارد را استفاده کنه. از 80 میلیارد 20 میلیاردش را خونه و ماشین و ویلا و خونه توی لندن و اسپانیا و اینا بگیره! میمونه 60 میلیارد. فرض کنیم این ادم 50 سالشه و 40 سال دیگه میتونه حال کنه! تقریبا روزی 4 میلیون میتونه از جیب بخوره(محصولی بیش از 400 میلیارد داره!!!!!!!!!) در مورد قدرت هم همینه،طرف همه کارس خیر سرش، ولی اگه کسی نفس بکشه براش گرون تموم میشه و انگار فحش بهش دادن!!!!! تمام اینها از یک ذهن کودن و بیمار و تحقیر شده نشات میگیره ،اگه نه یک آدم عاقل میدونه که زندگی و لذت بردن از اون که نهایتا توسط دو تا چشم و گوش و دست و پا و اینا! باید صورت بگیره، اصلا نیاز به این چیز ها نداره و فقط حقارتها و عقده های دوران کودکی میتونه ادم را به چنین حد از طمع برسونه و اگه دقت کنین اغلب ادمای طمعکار و خرپول و قدرت طلب دارای گذشته ای پر از فقر و حقارت و بدبختی بودن.......(توی حکومت خودمون موج میزنن!) -------------------------- توضیح:البته هر پولداری که قبلا پولدار نبوده طمع کار نیست،مثلا بیل گیتس! همین دیگه،عرضی نیست 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ دلم براش تنگ شد... کار جالبی کردی....مهرشاد ادم جالبی بود و حضورش تو جمع ما یه موهبیت... امیدوارم همیشه سالم و موفق باشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده