رفتن به مطلب

مهمان دار هواپیمـــــــــــــــــــ ــــــــــــا....!!!!....مقایسه تصویری

آیا مهمان دار در کنار برخورد خوب باید زیبا هم باشد؟  

91 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا مهمان دار در کنار برخورد خوب باید زیبا هم باشد؟

ارسال های توصیه شده

بله این حرف شما در مورد یه رابطه طولانی مدت کاملاً صادقه.

اما کجا؟ تو هواپیما شما چجوری میخواین به خوش اخلاق بودن اون فرد پی ببری؟ یه بفرمایید و ... رو که همه بلدن. :icon_gol:

اخه بعضی ها همون بفرمایید هم مثل آدم بلد نیستن :icon_razz:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 189
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

!!!!!!!!!!! اره من چون زشتم دارم حسادت می‌کنم:ws47: من نظرم رو گفتم منم می‌دونم قیافه برای مهماندار در سطح جهانی‌ مهمه و می‌دونم واسه چی‌ مهمه البته هزار درصد ربطی‌ به احساس آرامش و ستودنه این حوری زیبا‌ای الههٔ من نداره:ws37: من اعتراضی ندارم کی‌ گفته اعتراض دارم؟؟؟ اتفاقا اینکه عقل مردا به چشمشونه با یه صورت جذاب بلانسبت شما و آقایون انجمن خر میشن خیلی‌ هم به نفعمه ولی‌ واسه اخلاق آدم‌ها ارزش بیشتری قائلم تا زیبایی‌ صورت و درکم به این موضوع می‌رسه :ws37:

اونکه زشت باشی یا زیبا را بنده نمیدونم، هر کسی میتونه ادعای زیبایی کنه. :a030:

شما از منظر یک مرد نمیتونی به دنیا نگاه کنی،چون هیچکدام از ویژگی هات مثل اون نیست، مطمئن باش اگر نگاه کردن مرد به چهره زیبای زن براش جذابیت داره،اما از نظر شما مسخره است، آرایش کردن برای اکثر مردان یک کار خیلی مسخره ای است.

اما چون مسخره است دلیل نمیشه به زنان که آرایش را دوست دارند، توهین شود و بگویند خرها آرایش میکنند. :zadan:

متاسفانه شما مدام این قضیه را داری به جاهای دیگه اجتماع تعمیم میدی و میگی اخلاق مهم تره.

هرچی ما میگیم در هر حوزه ای نقش یک پارامتر خاص از آدم نقش کلیدی داره،باز میگی اخلاق مهمه. :w58:

انگار برای مراسم فشن شو، ما آدم های خوش اخلاق بیاریم،بگیم اخلاق از زیبایی مهم تره، مگر فلانی دل نداره، خانم خیلی خوش اخلاقیه ها !!!!!

• Like 4
لینک به دیدگاه

آفرین بر تو که زیبا می اندیشی

زندگی زیباست ای زیبا پسند گرتو خواهی به زیبایی رسی زیبا اندیش:w12:

پاچه خوار .......... :zadan: :biggrin:

• Like 4
لینک به دیدگاه

چقدر بحث به حاشیه کشیده شد...

دوستانی می گفتن اخلاق نکته مهمی نیست و توی این مدت پرواز اهمتی نداره اخلاق طرف چی باشه باید بگم من منظورم رفتار دلنشین و کردار مناسب شغل مهمانداری هستش

وقتی کسی زیبا باشه اما با اخم و درهم بودن چهرش مواجه بشید ، اگه زمان پرواز نیاز به کمک هم داشته باشید ازش کمک نمیگیرید( به جان خودم پیش اومده برای خودمون!)

این دلنشینی از دید من میتونه با یه لبخند زیبا حتی چهره نا زیبا رو زیبا یا موجه جلوه بده ولی از اونجایی که این نکته برای هرکسی صدق نمیکنه همه جای دنیا زیبایی مهماندارا از شروط اولیه پذیرش اونها محسوب میشه و نه الزما ارزش کاری

پیروز باشید اینقدر هم با هم بحث نکنید خدا رو خوش نمیاد:texc5lhcbtrocnmvtp8 اون وقت میگن چرا هواپیما ها سقوط میکنه :د ی

• Like 7
لینک به دیدگاه
ایشون سلطان اخلاق و ادب خاور میانه هستن.

1vl1itnvtfq6nftzj.jpg

ایشون یک انسان با اخلاق معمولی.

شما ترجیح میدی با کدومشون تو هواپیما باشی؟

اینکه یه آدم سیبیل کلفت تو هواپیماهای ایران باشه صد در صد لازمه

چند وقت پیش سوار یکی از همین پروازهای داخلی به سمت جنوب بودم یهو دیدیم سر مهماندار هواپیما یه آدم سیبیل قشنگ پرید به یه آقایی گفت این کلید که فشارش میدی هی مهماندارو صدا میزنی واسه کارای ضروریه نه اینکه بیاد اینجا شما باهاش بخوای ...بزنی(حرف)...از این به بعدم این دگمه رو بزنی بنده در خدمتتونم:icon_pf (34):

ابنقدر همجا زیبایی رو منع کردیم که طرف عقده ای میشه تو پرواز یه دختر خشگل میبینه فکر میکنه با پرواز وارد بهشت شده و اون فرد از وعدهایی که خدا بهش داده:w58:

• Like 6
لینک به دیدگاه
شرمنده ولی توی پرواز یه مرد با اخلاق از چه لحاظ میتونه واستون با ارزش بشه مگه بعد پروازتون هم باهاش میخوای در ارتباط باشی هر مهماندار یکسری وظایف داره که بایـــد به اون وظایف کاریش عمل کنه که در همون پست اول اشاره کردم که اخلاق نیکو جزو وظایف مهمانداره پس قضیه اخلاق میره کنار و فاکتور اصلی روی انتخاب مهماندار چهره وزییباییش مهم میشه:a030: دقیقا چرا؟سوال من همینه....چرا همجا زیبایی از مهمترین فاکتورهاس تو ایران هرچی شلخته تر و ژولبده تر باشی پستها و خواهی به زیبایی دقیقا اینجا فقط جلب توجه مهمه تو وقتی دنبال لباس عروسی نمیایی نیگا کنی اخلاق خیاطش چطوره ؟چون اصلا اخلاق اون واست مهم نیست تو از خیاط یه چیز میخوای اینه که با نهایت دقت زیباترین لباس رو واست بدوزه وتوقعی که از یه شرکت خدمات پروازی میره اینه که مهماندار زیبا واسه پروازاش انتخاب کنه تور نواندیشان که نیست لیدر با اخلاق بخواد یه سفر چند ساعتس پس شخصیت و تربیت و اینا مهم نیس زیبایی مهمه:whistle:
‌ برای مناصلا مهم نیست وقتی‌ تو هواپیما هستم مهمان دارش چه شکلیه خوب آخه زیباییش ربطی‌ به وظیفه مهماندار نداره و دقیقاً حرف من این بود زیبایی‌ ارزش نیست اما میتونه تبلیغات خوبی‌ باشه منکه منکرش نیستم:ws37:
  • Like 1
لینک به دیدگاه
‌ برای مناصلا مهم نیست وقتی‌ تو هواپیما هستم مهمان دارش چه شکلیه خوب آخه زیباییش ربطی‌ به وظیفه مهماندار نداره و دقیقاً حرف من این بود زیبایی‌ ارزش نیست اما میتونه تبلیغات خوبی‌ باشه منکه منکرش نیستم:ws37:

این امضاتونه

بیچاره آهویی‌ که صید پنجه شیریست/ بیچاره تر شیری که صید چشمان آهویی‌ است....(دقیقا مثال منه:biggrin:)

زیبا پسندی تنها برای انسانها صدق نمیکنه ..

درسته دقیقا واسه تبلیغاته...و من ترجبح میدم تبلیغ رو یه زیبا رو انجام بده تا یه پیرزنه با اخلاق:whistle:

• Like 5
لینک به دیدگاه
هردوش باشه بهتره

ولی زیبایی مهمتره

بیخود میکنه پرو بازی در بیار(مهمانداره)...پس باید خوشگل باشه....

خودشه:ws50: وظیفش برخورد مناسبه ...:a030:صد در صد باید خوشگل باشه:w02::(87):...

• Like 2
لینک به دیدگاه

زیبایی ربطی به وظیفه نداره، اما یکی از ویژگی هایه یک مهمانداره... :ws37: که بتونه در اولین برخورد با مسافر ارتباط خوبی برقرار کنه تا یکی از وطایفش که ارامش و راحتیه مسافر باشه بتونه به خوبی انجامش بده:ws37: اخلاق و طرز برخورد هم کنارشه ..:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه
اونکه زشت باشی یا زیبا را بنده نمیدونم، هر کسی میتونه ادعای زیبایی کنه. :a030:

شما از منظر یک مرد نمیتونی به دنیا نگاه کنی،چون هیچکدام از ویژگی هات مثل اون نیست، مطمئن باش اگر نگاه کردن مرد به چهره زیبای زن براش جذابیت داره،اما از نظر شما مسخره است، آرایش کردن برای اکثر مردان یک کار خیلی مسخره ای است.

اما چون مسخره است دلیل نمیشه به زنان که آرایش را دوست دارند، توهین شود و بگویند خرها آرایش میکنند. :zadan:

متاسفانه شما مدام این قضیه را داری به جاهای دیگه اجتماع تعمیم میدی و میگی اخلاق مهم تره.

هرچی ما میگیم در هر حوزه ای نقش یک پارامتر خاص از آدم نقش کلیدی داره،باز میگی اخلاق مهمه. :w58:

انگار برای مراسم فشن شو، ما آدم های خوش اخلاق بیاریم،بگیم اخلاق از زیبایی مهم تره، مگر فلانی دل نداره، خانم خیلی خوش اخلاقیه ها !!!!!

یک بار پرسیدم چرا مهماندار باید زیبا باشه و صد بار گفتم منکر جنبه تبلیغاتیش نیستم و نظرم اینه که رفتارش برای من آقا جون من مهم تره در ضمن به نظر شما تمام مدل‌ها زیبا هستن؟ تو به یکی‌ میگی‌ زیبا من به یکی‌ دیگه یه مانکن میشه سوپر مدل پول پارو میکنه چون واسش تلاش میکنه واسه رو بورس بودن و ... یکی‌ مانکن معمولی‌ با پول کم میمونه پس اون مانکن هم صرفاً واسه زیباییش موفق نمیشه من گفتم اخلاق یک مهماندار برای من مهمتره خوب برای شما قیافش این برای من جای سوال داشت که پرسیدم و نظرم مخالف بود که گفتم همین به خدا همین:ydm47612zsesgift969 یه چیز دیگه کی‌ گفته از منظر تمام مردان آرایش مسخرست؟؟ از همشون پرسیدی؟ :ydm47612zsesgift969
  • Like 1
لینک به دیدگاه
این امضاتونه

بیچاره آهویی‌ که صید پنجه شیریست/ بیچاره تر شیری که صید چشمان آهویی‌ است....(دقیقا مثال منه:biggrin:)

زیبا پسندی تنها برای انسانها صدق نمیکنه ..

درسته دقیقا واسه تبلیغاته...و من ترجبح میدم تبلیغ رو یه زیبا رو انجام بده تا یه پیرزنه با اخلاق:whistle:

تو خیلی‌ از تبلیغات پیر زن هستا دقت نکردی:biggrin: قضیه سر مهماندار بود که من خوش رفتارشو ترجیح میدم:ws37::ws37:
  • Like 1
لینک به دیدگاه
یک بار پرسیدم چرا مهماندار باید زیبا باشه و صد بار گفتم منکر جنبه تبلیغاتیش نیستم و نظرم اینه که رفتارش برای من آقا جون من مهم تره در ضمن به نظر شما تمام مدل‌ها زیبا هستن؟ تو به یکی‌ میگی‌ زیبا من به یکی‌ دیگه یه مانکن میشه سوپر مدل پول پارو میکنه چون واسش تلاش میکنه واسه رو بورس بودن و ... یکی‌ مانکن معمولی‌ با پول کم میمونه پس اون مانکن هم صرفاً واسه زیباییش موفق نمیشه من گفتم اخلاق یک مهماندار برای من مهمتره خوب برای شما قیافش این برای من جای سوال داشت که پرسیدم و نظرم مخالف بود که گفتم همین به خدا همین:ydm47612zsesgift969 یه چیز دیگه کی‌ گفته از منظر تمام مردان آرایش مسخرست؟؟ از همشون پرسیدی؟ :ydm47612zsesgift969

چرا حالا شاکی میشی؟؟؟

سوال میپرسی خب جواب میگیری ...

اول بگید کی گفته تمام آقایون اسی مثال زد...ولی از نظر من زیادیش مسخرس راجیع این مسئله تو 1000 تا تاپیک بچها نظر دادن ...الان سوال من از شما اینه چرا آواتارتو پروین اعتصامی نزاشتی؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

1- تمامی مدل ها زیبا نیستند، اما اکثر مدل های زیبا موفق ترند.

(وقتی از واژه تمام استفاده میشه،خیلی اشتباهه چون در هر زمینه ای استثنا فراوانه)

2- باز هم جمله منو کامل نخوندین و نوشتین تمام مردان.

بنده گفتم اکثریت مردان،خواستین میتونین در هر جایی یک نظرسنجی بذارین و نظر اکثریت مردها را نسبت به آرایش بدونین.

3- من میزان 50 درصد اخلاق و 50 درصد زیبایی را دادم،نگفتم کدوم به صورت مطلق مهمه و کدام مهم نیست.

فکر کنم شما هم اگه نظر خودت را به درصد بگی بهتره.:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
تو خیلی‌ از تبلیغات پیر زن هستا دقت نکردی:biggrin: قضیه سر مهماندار بود که من خوش رفتارشو ترجیح میدم:ws37::ws37:

آره تو تیلیغای روغن نباتی و ایزی لابف زیاد دیدم:ws27:

سر مهماندار وته مهماندار نداره پس یعنی واست مهماندار مهمه زیبا یاشه این موضعت رو مشخص کنی قضیه تمومه:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
چرا حالا شاکی میشی؟؟؟

سوال میپرسی خب جواب میگیری ...

اول بگید کی گفته تمام آقایون اسی مثال زد...ولی از نظر من زیادیش مسخرس راجیع این مسئله تو 1000 تا تاپیک بچها نظر دادن ...الان سوال من از شما اینه چرا آواتارتو پروین اعتصامی نزاشتی؟

نه مثل اینکه باید کامل توضیح بدم ببین عزیزم من خودم همیشه چشم دنبال خوشگلاست جوری که تو یه مهمونی‌ دوستای نزدیک تا یه پسر خوشگل می‌بینن منو خبر می‌کنن میگن تحویل بگیر وسایلی‌ که میخرم لباسم و.. همیشه با دقت انتخاب میشه که قشنگ‌ترین بشه اگه دختری خوشگل باشه بهش میگم خلاصه زیبایی‌ رو دوست دارم ولیییییییی واسم هیچ وقت ارزش نبوده پسر خوشگل واسم تفریح بوده لباس و لوازم آرایشو و... واسم تفریح بوده ولیییییی پسر خوش اخلاق واسم یه دوسته که براش احترام قائلم دختره خوش اخلاق هم همینطور این ربطی‌ به تایپیک نداشت ولی‌ چون بحث به حاشیه رفت و مبهم شد توضیح دادم در مورد مهماندار هم قیافش برای شخص بنده مهم نیست:ws37:
  • Like 2
لینک به دیدگاه
1- تمامی مدل ها زیبا نیستند، اما اکثر مدل های زیبا موفق ترند.

(وقتی از واژه تمام استفاده میشه،خیلی اشتباهه چون در هر زمینه ای استثنا فراوانه)

2- باز هم جمله منو کامل نخوندین و نوشتین تمام مردان.

بنده گفتم اکثریت مردان،خواستین میتونین در هر جایی یک نظرسنجی بذارین و نظر اکثریت مردها را نسبت به آرایش بدونین.

3- من میزان 50 درصد اخلاق و 50 درصد زیبایی را دادم،نگفتم کدوم به صورت مطلق مهمه و کدام مهم نیست.

فکر کنم شما هم اگه نظر خودت را به درصد بگی بهتره.:a030:

-این نظر شماست من مخالفم ۲-آرایش داریم تا آرایش نیکل کیدمن هم با آرایش درست خوشگل تر میشه هیچ کس از زیبایی‌ بیشتر بدش نمیاد
لینک به دیدگاه
نه مثل اینکه باید کامل توضیح بدم ببین عزیزم من خودم همیشه چشم دنبال خوشگلاست جوری که تو یه مهمونی‌ دوستای نزدیک تا یه پسر خوشگل می‌بینن منو خبر می‌کنن میگن تحویل بگیر وسایلی‌ که میخرم لباسم و.. همیشه با دقت انتخاب میشه که قشنگ‌ترین بشه اگه دختری خوشگل باشه بهش میگم خلاصه زیبایی‌ رو دوست دارم ولیییییییی واسم هیچ وقت ارزش نبوده پسر خوشگل واسم تفریح بوده لباس و لوازم آرایشو و... واسم تفریح بوده ولیییییی پسر خوش اخلاق واسم یه دوسته که براش احترام قائلم دختره خوش اخلاق هم همینطور این ربطی‌ به تایپیک نداشت ولی‌ چون بحث به حاشیه رفت و مبهم شد توضیح دادم در مورد مهماندار هم قیافش برای شخص بنده مهم نیست:ws37:

شما خیلی لات گونه صحبت میکنی!!!چه باحال!!!! اگه توری چیزی شد بیا ببینی مت!:icon_pf (44):

لینک به دیدگاه
پسر خوشگل واسم تفریح بوده لباس و لوازم آرایشو و... واسم تفریح بوده :ws37:

چه تفریحات سالمی :viannen_38::vahidrk::texc5lhcbtrocnmvtp8

پس نتیجه میگیریم تو هواپیما جای تفریح واست نیست:w58: ولی اینو جایی نگو پسر خوشگل رو واسه تفریح میخوای:ydm47612zsesgift969:w58:چون لوازم آرایش و میمالن به صورت پسر خوشگل رو که نمیشه مالید دور چشم:ydm47612zsesgift969:w58:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...