felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ می خوای با هم بریم دستتو می گیرم نترسی .... من دوست موست آفریقایی دارم ... از چی باید بترسم آخه... منم میام:girl_blush2: از قدیم گفتن مهمون حبیب خداست ... شما تاج سری با کارت ویژه دعوتی مهمون دعوت می کنی... آخه کی پول این هزینه ها رو بده ... هوراااااااااااااااااااااااااااااااااونقد دوست دارم جاهای ناشناخته برم که نگوووووووووووووووووووو:girl_blush2: خوب هر کی دوست داره بیاد اول فی 1 بریزه به حساب من .... نام حساب : ستاد کلاهبرداری اینترنتی 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ از قدیم گفتن مهمون حبیب خداست ... مهمون دعوت می کنی... آخه کی پول این هزینه ها رو بده ... خوب هر کی دوست داره بیاد اول فی 1 بریزه به حساب من .... نام حساب : ستاد کلاهبرداری اینترنتی :w58: اصلا من و محمد علی باهم میریم:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ :w58:اصلا من و محمد علی باهم میریم:viannen_38: حالا ناراحن نشو :girl_blush2: اگه رفتین منم ببرین ... اونگه اونگه ... 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ حالا ناراحن نشو :girl_blush2: اگه رفتین منم ببرین ... اونگه اونگه ... نچ نمیشه:vahidrk::biggrin: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ نچ نمیشه:vahidrk::biggrin: می بری یا به زور باهاتون بیام ... :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ می بری یا به زور باهاتون بیام ... :vahidrk: نچ نمیبریمت:viannen_38::biggrin: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ نچ نمیبریمت:viannen_38::biggrin: من تو ساکتون قایم می شم ... :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ من تو ساکتون قایم می شم ... :biggrin: ساک کوچولو میبریم جا نشی 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ ساک کوچولو میبریم جا نشی خوب میو میو بزرگ می شه ... میو میو کوچیک می شه ... :lol: 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ خوب میو میو بزرگ می شه ... میو میو کوچیک می شه ... :lol: نه تو میو میو نیستی که:biggrin: بحث نکن کلا نمیتونی با ما بیای:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ نه تو میو میو نیستی که:biggrin:بحث نکن کلا نمیتونی با ما بیای:vahidrk: اصلا وقتی بلیط خریدی تو رو می دزدم بعد خودمو جای تو جا می زنم و به جای تو می رم :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ من می گم با هم دسته جمعی بریم بیشتر خوش می گذره :shad: 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ اصلا وقتی بلیط خریدی تو رو می دزدم بعد خودمو جای تو جا می زنم و به جای تو می رم :texc5lhcbtrocnmvtp8 هااااااااااااااا پس باشه با هم بریم:biggrin::icon_pf (34): من می گم با هم دسته جمعی بریم بیشتر خوش می گذره :shad: :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ من می گم با هم دسته جمعی بریم بیشتر خوش می گذره :shad: باشه هر چی تو بگی ... :icon_pf (44): ... ما از اون موقع فقط منتظر بودیم تو بیای بعد بریم ... 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ باشه هر چی تو بگی ... :icon_pf (44): ... ما از اون موقع فقط منتظر بودیم تو بیای بعد بریم ... کجا ایشالا همه دارد میرن ؟؟ داریم میریم آفریقا:biggrin: 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ خیلی خوبه تعدادمون همین جور داره زیاد می شه ... زود باشین فقط 10 روز تا پایان ثبت نام باقی مانده ... آی بدو آفریقا به شرط چاقو ... 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ این رو نبندین ... :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ منم پایم فقط بزارید باسه بعد کنکوووور 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ منم پایم فقط بزارید باسه بعد کنکوووور ما میریم بعد برات دعوت نامه می رفستیم که بیای :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده