felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ سلام به تمامی دوستان من مدتهاست که دنبال فیلم مورد علاقم که دو بار از شبکه چهار پخش شد می گردم ولی هنوز نتونستم بعد مدت زیادی پیدا کنم... اسم اصلی فیلم Sword in the moon شمشیر در ماه ساخت کشور کره 2003 فک کنم به نام ماه نو هوای تازه هم معروفه خیلی وقته دنبالشم ولی پیداش نمی کنم کسی هست بتونه کمک کنه به من.... لینکی چیزی ندارین... 6 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ sword in the moon با حجم 300 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود با حجم 700 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام زیرنویس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ چه چیز این فیلمای کره ای جذابه اخه؟؟:ydm47612zsesgift969 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ چه چیز این فیلمای کره ای جذابه اخه؟؟:ydm47612zsesgift969 این فیلم و من ندیدم اما imdb امتیاز پائینی بهش داده. اما کلا راجه به این جور فیلم ها همشون هم بد نیستن.همش این نیست که بزن بزن و کشتن و پرواز و اینا باشه.این چیزا کلی فلسفه پشتش داره.تاریخ این کشورهاس.مثل شاهنامه ی ما.صخره سرخ رو مثلا برو ببین.یا فیلمای انگ لی رو.هفت سامورایی.ببر خیزان اژدهای خشمگین و ... همش که جکی چان و جت لی نیست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده