Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ گاهی اوقات وقتی دوستام باهام درد ودل میکنن و از مشکلات شون میگن بسته به اون موضوع ممکنه سکوت کنم و یا اینکه راهنمایی شون کنم . ولی لزومی نمیبینم که منم با اونا درد و دل کنم. در این شرایط مهناز جون سکوت بهترین راهه. 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ گاهی اوقات وقتی دوستام باهام درد ودل میکنن و از مشکلات شون میگن بسته به اون موضوع ممکنه سکوت کنم و یا اینکه راهنمایی شون کنم . ولی لزومی نمیبینم که منم با اونا درد و دل کنم. در این شرایط مهناز جون سکوت بهترین راهه. درود فرض سکوت کردن منتها طرف مقابل هی گیر میده که تو هم بگو/ حالا چی؟ 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ این یعنی اینکه تو قبلا اینجور نبودی .. نمیگن چرا اینجوری. میگن چرا اینجور شدی .. یعنی خودت هم هیچی نگی اوناحس کردند یه چیزیت شده .. به نظرم اگه رک وراست بهشون بگی که دوست داری از این به بعد اینجوری باشی و نه اینکه چیز خاصی پیش اومده مشکل حل میشه .. ویا اگه مشکل خاصی هست اما فکر میکنی از دست دوستات و با درد دل حل نمیشه هم بهشون بگی .من فکر نمیکنم مسئله خیلی مهم بشه .... آهااااااااااان...به نکته ی گشنگی اشاره کردی رک و راست که می گم...یعنی گفتم هااااا...می گن: دوست جدید پیدا کردی؟ دیگه ما رو تحویل نمی گیری؟ :viannen_38: اصلا" خودم این شکلی می شم: :ydm47612zsesgift969 بعضی وقتها می خوام دوست داشته نشم خب وقتی قراره تصمیم بگیری نه دوستی داشته باشی و نه دوستت داشته باشند و نه درد دل کنی و نه به سراغت بیان همه اینا اگه نشانگان یک افسردگی نباشه ( که انشالله نیست ) معنیش اینه که شما میخوای کاملا خودت رو ایزوله کنی این میتونه حق تو باشه اگه بتونی همیشه باهاش کنار بیایی . و فکر نمیکنم بعد از اینکه بهشون گفتی که دوست جدید پیدا نکردی و احتمالا یکی دو سوال دیگه مسئله کش پیدا کنه .. اقا خانوم من دوست دارم ازینپس اینگونه زندگی کنم شما هم برو بکار خودت برس ..مرسی ..... و حل میشه ... جواب های رک اسون تر از کش دادن مسئله و گذاشتن راهی برای ادامه ی ان است 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ خب این از این به بعده....می گه من قبلا" به تو همه چیمو گفتم...حالا تو بگو :ydm47612zsesgift969 بگو چيزي ندارم كه بگم...زوري نيست كه ! 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ مهناز خانوم تو سخت در اشتباهی البته به نظر من....چون اون کسی که میاد پیش جنابعالی درد و دل میکنه حتماً تو رو قابل دونسته و داره درد و دل میکنه تو با یه خیلی لحن آروم متین میتونی بگی اشکال نداره یا خدا بزرگه یا خودت صلاحت رو بهتر میدونی طرف رو از خودت آزرده دل نکنی......همین با نمیدونم هرچی خودت میدونی و اینا که مشکلی حل نمیشه:yes: 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ پيش مياد ادم غمگين بشه، سنگين بشه، داغان بشه، ناميد، خراب بشه، ... به هر حال ادم دیگه و همه اين مشكلاتش رو بردارِ تو دلش بزاره و هیچی نگه، كز كنه گوشه ی تنهايش ساکت ومغموم، و اونقد صبر كنه و سكوت تا گرد و غبار زمان رو همه غمگني و خرابي و داغاني و درداش بشينه تا همه چيرو فراموش كنه يا از اول شروع كنه ... خواهشا اونقد فضول نباشيم اونقد فضولي نكنيم ونپرسيم چت بود چرا ساكت بودي اين چند وقت؟ الان چطوري؟ بهتر شدي؟ ...لطف كنيد، بزرگواري كنيد، محبت كنيد، با اين سوالان همه اون چيزايي كه قرار بود زير گذر زمان دفن بشن رو يادش نياريد. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده