NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ من یک چیزی هم درباره نسل جدید بگم.این چیزی هست که در همه جای دنیا هم شاهدش هستیم و فقط مختص ایران نیست. حذف مطلق تنبیه، باعث شده با یکسری آدم های فوق العاده لوس، بی جنبه، بی تربیت و بی حیا طرف باشیم. آدم هایی که کوچکترین اصول اخلاقی را هم پایبند نیستند. تنبیه در مواقع اشتباه یک نعمت بزرگ است و زمین تا آسمان با به باد کتک گرفتن و کمربند باز کردن و.... فرق داره. سیلی میتونه یک تشر محسوب بشه، چه به بچه چه به همسر، که البته موارد خاصش را هم ذکر کردم که نادر است. این وسط مرد و زنش هم مهم نیست، من از زنی که اگر دید شوهرش چشم چرانه و یک سیلی بهش میزنه پس از اینکه گفتگو اثر نکرد، خیلی بیشتر خوشم میاد تا زنیکه ترجیح میده بنا به روشن فکری فقط شاهد تباهی اخلاق باشه. یعنی واقعا فکر میکنی زنی بزنه تو گوش همسرش نتیجش میشه همه چی آرومه؟؟؟؟!!!! احتمالا بعدش دعوا بالا میگیره و همه چی بدتر میشه دیگه هیچ احترامی باقی نمیمونه! اگر یه مردی شعورش پایینه و چشم چرونه با کتک خوردن سر به زیر میشه؟؟!!!!! یا مواردی شبیه این? 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ یعنی واقعا فکر میکنی زنی بزنه تو گوش همسرش نتیجش میشه همش چی آرومه؟؟؟؟!!!! احتمالا بعدش دعوا بالا میگیره و همه چی بدتر میشه دیگه هیچ احترامی باقی نمیمونه! اگر یه مردی شعورش پایینه و چشم چرونه با کتک خوردن سر به زیر میشه؟؟!!!!! یا مواردی شبیه این? به عنوان آخرین راه حل، سیلی باید امتحان باشه. ممکنه جواب بده،ممکنه جواب نده. اما اگر کار به مرحله سیلی رسید،مرحله بعدیش طلاقه. 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ اگه بهت سیلی زد و زورت بهش نرسید،چیکار میکنی؟ :JC_thinking: تا حالا جدا تو عمرت دست روی کسی بلند نکردی؟ زور؟ زور نمیخواد یه لگد کافیه:biggrin: چرا من بچگیهام بلا سر پسرا زیاد آوردم الانم گاهی شوخی میکنم ولی اینکه جدی بخوام کسیو بزنم بوده ولی کسی که دوسش دارم نبوده:ydm47612zsesgift969 البته حرف از دستو پا اثرش بهتره 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ زور؟ زور نمیخواد یه لگد کافیه:biggrin: چرا من بچگیهام بلا سر پسرا زیاد آوردم الانم گاهی شوخی میکنم ولی اینکه جدی بخوام کسیو بزنم بوده ولی کسی که دوسش دارم نبوده:ydm47612zsesgift969 البته حرف از دستو پا اثرش بهتره لگد؟؟!! ....... به من میگی خشن !!!! :icon_pf (34): مسلما حرف بهتر از توهین و تنبیه هست. کسی هم اگر کسی را دوست داشته باشد، هیچوقت درصدد تحقیرش برنمیاد. 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ به عنوان آخرین راه حل، سیلی باید امتحان باشه. ممکنه جواب بده،ممکنه جواب نده. اما اگر کار به مرحله سیلی رسید،مرحله بعدیش طلاقه. اسی بازی که نیست مرحله بندیش میکنی واقعیته 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ لگد؟؟!! ....... به من میگی خشن !!!! :icon_pf (34): مسلما حرف بهتر از توهین و تنبیه هست. کسی هم اگر کسی را دوست داشته باشد، هیچوقت درصدد تحقیرش برنمیاد. من کی گفتم؟:ydm47612zsesgift969 بله وقتی کسیو بزنی احساس توهین و تحقیر میکنه و وضع بدتر میشه چون آدما همیشه فک میکنن حق با خودشونه و کتک کاری هیچ وقت باعث بهبود اوضاع نمیشه احتمال اینکه باعث نفرت بشه خیلی بیشتره مهربونی اکثر اوقات نتیجه میده حتی تو بدترین شرایط وقتی خودتو کنترل کنی و دوستیتو نشون بدی طرفت هم کوتاه میاد 3 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ با تشكر از رفقاي عزيز كه اين بحثو پيش بريديد.. خيلي دوست دارم حرف بزنم ولي فعلا حالم خوب نيست در اين مورد چيزي بگم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده