رفتن به مطلب

همسر كتك زدن!

A.R-KH-A

ارسال های توصیه شده

در همه ي زندگي هاي زناشويي جرو بحث وجود دارد..

از موارد كوچيك بگير تا موارد بزرگ..

كسي هم نبايد انتظار اين رو داشته باشد كه در زندگي زناشويي خويش اين گونه موارد وجود نداشته باشد..

ولي اين جروبحث كه برخيها آن رو نمك زندگي ميداند تا چقد ميتواند ادامه داشته باشد؟ و يا كلا تا چه حد ميتواند باشد؟!

يك زندگي رو فرض كنيد كه مرد و زن كنار هم مي باشند..

با هم زندگي ميكنند..

ولي در موارد ساده كارشان به جرو بحث ميكشد..

تا اينجاي كار مشكلي نيست

ولي ما شاهد كتك خوردن زن از همسرش باشيم..

به نظرتون چنين زني بايد اين رو جزئي از زندگي مي داند؟!

كتك خوردن را بايد جز همه ي زندگي ها تلقي كنيم؟!

يك زن تا چقدر ميتواند اين كتك خوردن رو به حساب جروبحث هاي عادي زندگي بگذارد؟!

شما چه راهكاري در باب اين زنان ميدهيد؟!

طلاق؟

ادامه زندگي و زندگي بر همين منوال؟!

اگر خودتان جاي كسي باشيد كه هم فرزند داشته باشد و هم از شوهرش كتك بخورد به نظرتون بايد به خاطر بچه اش كوتاه بيايد؟!

ميدانم كلي سوال شد ولي اگر ميشود نظرتان رو در اين زمينه يعني "كتك زدن همسر" و راهكارهاي پيش رو با توجه به شرايطش كه ميتواند بچه دار باشد يا نباشد بگويد..

• Like 15
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 46
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اگه بخواهیم گریز بزنیم به نسل های پیشین، دوره ای که زن جایگاه پایین تری نسبت به مرد داشت و باور های عرفی و سنتی باعث میشد مرد به خودش اجازه هر گونه برخوردی رو در قبال همسرش بده من تا حد زیادی جامعه، عرف، مردها و البته زنها رو مقصر قلمداد میکنم...دلیل مقصر دونستن زنها اینه که زنها با وجود ظلمی که بهشون میشد خودشون این ظلم رو روا و در حقیقت حق خودشون میدونستند :banel_smiley_4:

اما الان که خب شرایط مثل قبل نیست و حداقل تو مسائل خانوادگی و زناشویی نسبت به گذشته زنها بیشتر حق و حقوق و جایگاه خودشون رو میشناسن، مرد ها دیدشون تغییر کرده( خواسته یا نا خواسته) و احترام بیشتر به موقعیت زن قائل هستن

توی این دوره اگه چنین مسائلی اتفاق بیفته یعنی تحت هر شرایطی مرد دست روی همسرش بلند کنه :

- کوتاهی از طرف زن هست..چرا که احترام هر کس دست خودشه ، وقتی شما پایه روابط رو طوری میچینی که طرفت تو موقعیت های مختلف ، خودداری و کنترل نفس رو فراموش کنه و به خودش عادت بده که عکس العملش رو هرچقدر هم شدید بروز بده معلومه شما در اصل ضعف شحصیتی داری

- هر دو در این مشاجره مقصرن ، ولی ممکنه با وجود شناخت از نقطه ضعفهای طرف مقابل، زن باز هم پافشاری میکنه و زمینه رو برای برخورد شدید تر ایجاد میکنه ( در حالی که با پیش گرفتن روش دیگه میدونه که به این نقطه ختم نمیشه) هرچند باز هم کتک زدن توجیه پذیر نیست!

- مرد مشکل روانی و عضبی داره و کلا نمیتونه عصبانیتش رو کنترل کنه و باید تحت درمان قرار بگیره!

• Like 11
لینک به دیدگاه

با اجازه منتقل شد تالار خانواده که بتونیم پاسخ های بهتری بگیریم.

اما در این خصوص من مشکلو از هر دو طرف میدونم. هرچند که معتقدم اون آقایی که دست روی زنش یا هر زن دیگه بلند میکنه یه مشکل شخصیتی داره. انسانهای بزرگ هیچوقت با جنس ضعیف (از نظر فیزیکی میگما خانما گیر ندن) برخورد فیزیکی نمیکنن.

اما مشکل این خانم هم اینه که اولا کاری میکنه که این آقا این اجازه رو به خودش بده تا باهاش اینطوری رفتار کنه. دوما دیگه وقتی میگیم زن و شوهر یعنی دو نفر که همدیگه رو مثل کف دست میشناسن. یعنی میدونن عکس العمل هر کسی نسبت به هر چیزی چی میتونه باشه. اون خانم باید بدونه چه کارهایی از نظر همسرش ناپسنده و ممکنه منجر به اون قضایا بشه.

حالا اگر چنین اتفاقی افتاد و اون خانم در رفتار خودش ایرادی رو پیدا کرد باید ابتدا با همسرش در زمان آرامش صحبت کنه و قول جدی بگیره که این مورد دیگه تکرار نشه و سعی در اصلاح رفتار خودش داشته باشه. اما اگر خانم میبینه در رفتارش ایرادی نداره باید با همسرش صحبت کنه و براش شرط ادامه زندگی بزاره. بعد اگر تکرار شد زندگیش رو ترک کنه.

• Like 5
لینک به دیدگاه

قانون کمبود داره .. وگرنه همون اقایی که میگین روانی هست جرئت نداره توی خیابون رویه مگس که روی دماغش میشینه دست بلند کنه .

• Like 6
لینک به دیدگاه

من یکیو می شناسم....زنه شوهرشو کتک می زد :ws47:

ولی در مورد مردایی که کتک می زنن....گاهی روانشناس و کلاس های کنترل عصبانیت هم تاثیر نداره.....:no:

باید جاشون گذاشت رفت :icon_razz:

• Like 10
لینک به دیدگاه

کتک زدن بستگی داره چی تعریف بشه؟

بعضی وقت ها عصبانیت ممکنه سبب بشه،شما یک سیلی بزنی یا مثلا دست طرف را بگیری و بشوندونیش سر جاش.

بعضی وقت ها یک سیلی خیلی تاثیر گذاره، چه از طرف مرد چه از طرف زن،البته در مواقع حساس فقط. :JC_thinking:

• Like 9
لینک به دیدگاه

ببخشید اصولن میگن کتک زدن مربوط به موجوداتی هست ک فهم و درک و شعور ندارن (ببخشید مثل حیوانات)

حالا تو دنیای همون حیوانات بی فهم و عقل و شعور هم که نگاه میکنیم هیچ وقت نمیبنیم...هیشکدوم جفت خودشون رو بزنن....یا برخورد تهاجمی یا تدافعی باهاش داشته باشن...:icon_razz:

ه نظرتون چنين زني بايد اين رو جزئي از زندگي مي داند؟!

كتك خوردن را بايد جز همه ي زندگي ها تلقي كنيم؟!

يك زن تا چقدر ميتواند اين كتك خوردن رو به حساب جروبحث هاي عادي زندگي بگذارد؟!

اون کسی که کتک خوردن رو جزیی از زندگیش میدونه مطمئنن خونه باباش هم همینطوری بزرگ شده و تحقیر شدن از جنس مخالف رو یه مسئله عادی میدونه...

به خاطر همین باهاش کنار اومده...وگرنه هیچ آدم عادی نمیتونه همچین چیزی رو تحمل کنه...

شما چه راهكاري در باب اين زنان ميدهيد؟!

طلاق؟

ادامه زندگي و زندگي بر همين منوال؟!

اگر خودتان جاي كسي باشيد كه هم فرزند داشته باشد و هم از شوهرش كتك بخورد به نظرتون بايد به خاطر بچه اش كوتاه بيايد؟!

راهکار؟یه بار که کشیده خورد اون هم یکی بزنه که طرف مقابل بفهمه کتک خوردن یعنی چه...

طلاق و ترک کردن خیلی بهتر از زندگی با خفت و تحقیر هست...

کسی که همسر خودش و مادر بچش رو میزنه ارزش یه لحظه زندگی هم نداره...

مخصوصا وقتی آدم بچه داره ...بچه هم تحت تاثیر همچین تربیت غلطی پیدا میکنه و عزت نفس خودش رو از دست میده...

اگر نمیتونن طلاق بگیرن...دنبال حل مشکل باشن...از طریق مشاوره و ....

• Like 13
لینک به دیدگاه
کتک زدن بستگی داره چی تعریف بشه؟

بعضی وقت ها عصبانیت ممکنه سبب بشه،شما یک سیلی بزنی یا مثلا دست طرف را بگیری و بشوندونیش سر جاش.

بعضی وقت ها یک سیلی خیلی تاثیر گذاره، چه از طرف مرد چه از طرف زن،البته در مواقع حساس فقط. :JC_thinking:

اگه تو یک موقعیت حساس یک سیلی از همسرت بخوری چه حسی پیدا میکنی؟

• Like 9
لینک به دیدگاه
اگه تو یک موقعیت حساس یک سیلی از همسرت بخوری چه حسی پیدا میکنی؟

اونموقعیت های حساس خودش خیلی مهمه، اما به نظرم به شدت به خودم میام.

حذف تنبیه به صورت مطلق کار درستی نیست،همین امر باعث شده بچه مدرسه ای ها اینقدر چموش باشن.

البته در مورد زن و شوهر قضیه فرق میکنه، اما بعضی مواقع حساس در حد سیلی لازمه.:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه

حذف تنبیه به صورت مطلق کار درستی نیست،همین امر باعث شده بچه مدرسه ای ها اینقدر چموش باشن.

البته در مورد زن و شوهر قضیه فرق میکنه، اما بعضی مواقع حساس در حد سیلی لازمه.:ws37:

تنبیه حتما باید بدنی باشه؟؟؟

حرفت با بررسی های روانشناسانه یکم تناقض داره....رونشناسا معتقدن هیچ مرد سالمی نمیتونه کتک خوردن از همسرش رو بربتابه...یعنی اگه این موضوع پیش بیاد یه مشکل اساسی این وسط هست...

• Like 6
لینک به دیدگاه

حالا سیلی زدن نه

ولی شاید گاهی هل دادن یا به قول دوستمون نشوندن طرف سر جاش ؛پیش بیاد

این خب خیلی طبیعی هست و ممکن خیلی پیش بیاد

اسم این رو نمیشه کتک زدن گذاشت

گاهی طرف رو به خودش میاره مثل یک تلنگر

البته به شدت عصبانیت دو طرف هم بستگی داره

ولی اصولا اون نوع کتک زدن که مثلا با کمربند بیفتی به جون طرف

یا به شدت به قصد اسیب زدن ازار طرف رو بزنی خب خیلی وحشیانه ست

با این نوع کاملا مخالفم

• Like 4
لینک به دیدگاه
تنبیه حتما باید بدنی باشه؟؟؟

حرفت با بررسی های روانشناسانه یکم تناقض داره....رونشناسا معتقدن هیچ مرد سالمی نمیتونه کتک خوردن از همسرش رو بربتابه...یعنی اگه این موضوع پیش بیاد یه مشکل اساسی این وسط هست...

از نظر من سیلی خوردن در مواقع حساس، کتک زدن نیست.

اونموقع حساس هم خیلی در زندگی کم پیش میاد، مثلا مواردی مثل خیانت،یا دزدی یا .....

بررسی روانشناسان هم در حوزه های آماری خودشون جواب میده و بر روی انسان هایی که روشون تحقیق صورت گرفته.

از نظر من هر آدمی خودش یک دنیاست.....

• Like 7
لینک به دیدگاه

پیرو بحث هایی که بین مهندس اسی و خانم فروغ صورت گرفته:

نظر من به مهندس اسی نزدیک تر است و اضافه می کنم:

بعضی از روانشناسان خودشون مشکل دارن(قصد مزاح ندارم)

تاکید من فقط رو سیلی زدن هست

گرچه مجردم ولی احساس من(به عنوان یه مرد) میگه اون سیلی از طرف همسر(نه در جمع) اثرات مثبتی در پی خواهد داشت

• Like 7
لینک به دیدگاه
پیرو بحث هایی که بین مهندس اسی و خانم فروغ صورت گرفته:

نظر من به مهندس اسی نزدیک تر است و اضافه می کنم:

بعضی از روانشناسان خودشون مشکل دارن(قصد مزاح ندارم)

تاکید من فقط رو سیلی زدن هست

گرچه مجردم ولی احساس من(به عنوان یه مرد) میگه اون سیلی از طرف همسر(نه در جمع) اثرات مثبتی در پی خواهد داشت

امیدوارم در عمل هم همینطور باشه :ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
امیدوارم در عمل هم همینطور باشه :ws37:

دیدین؟ از نظر خودتون هم نباید این کار مشکلی داشته باشه چون امیدوارید /اعتماد کنید به ندای درونتون:w58:

اضافه کنم: همچنان اعتقاد دارم به تاثیر زن خوش اخلاق مث اکثر مردها و اینکه مورد بحث شده منافاتی با بحث خوش اخلاقی نداره اتفاقا در راستای خوش اخلاقی هست:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
دیدین؟ از نظر خودتون هم نباید این کار مشکلی داشته باشه چون امیدوارید /اعتماد کنید به ندای درونتون:w58:

اضافه کنم: همچنان اعتقاد دارم به تاثیر زن خوش اخلاق مث اکثر مردها و اینکه مورد بحث شده منافاتی با بحث خوش اخلاقی نداره اتفاقا در راستای خوش اخلاقی هست:ws37:

جان؟؟:w58:

اصلا متوجه منظورتون نشدم...

• Like 2
لینک به دیدگاه

:ydm47612zsesgift969

سیلی زدن تو موقعیت حساس؟؟

مگه سیلی رو تو موقعیت غیرحساس هم میزنن؟!!:ydm47612zsesgift969 همیشه وقتی کسی عصبانی میشه اینکارو میکنه دیگه!! این دیگه چه مدلشه؟

بعد اونوقت این درجه و معیار حساسیت رو چی تعیین میکنه؟:ydm47612zsesgift969

اسی جان زن بچه نیست که بخوای تربیتش کنی!!

اون یه ادم بالغه مثل خود شما! پس اگه چیزی از رفتار یا عملش رو نمیپسندید از اول سراغش نرید! یا باید بشینید مثل دو تا ادم بالغ حرف بزنید و با مشاوره و ... مشکل رو حل کنید و اگر نه جدا شید! ولی در هیچ صورت شما حق تنبیه بدنی رو ندارید!!!!

اینطوری باشه زنم حق داره و لازمه وقتی رفتار و عمل شما رو نپسندید یا در مواقع حساس از نظر خودش مثلا تو غذاتون سم بریزه و مسمومیت خفیف پیدا کنید!!!!! تا تنبیه بشید!!! یا خیلی کارهای دیگه که وسیله تحقیر مرده!!!

اما ایا این درسته؟

از نظر من سیلی خوردن در مواقع حساس، کتک زدن نیست.

اونموقع حساس هم خیلی در زندگی کم پیش میاد، مثلا مواردی مثل خیانت،یا دزدی یا .....

بررسی روانشناسان هم در حوزه های آماری خودشون جواب میده و بر روی انسان هایی که روشون تحقیق صورت گرفته.

از نظر من هر آدمی خودش یک دنیاست.....

بسیار عالی

شما الان کلا علم روانشناسی رو با این حرف زیر سوال بردی! :texc5lhcbtrocnmvtp8

تو یه حوزه اماری از خیلی تفکرات و شخصیتهای مختلف استفاده میشه و محدود هم نیست!!!

وقتی رو خیلی از شخصیتها و موقعیت ها و فرهنگها نتیجه یکسان بوده نمیتونی بگی ادمها مطلقا با هم فرق دارن!

اینطوری بخوای ببینی علم پزشکی و ... هم زیر سوال میره چون بدن هر کس با دیگری فرق داره!

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...