رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان عزیز

همیشه اینکه یه بچه رو در قبال انجام یه کاری خوب ،تشویق کنیم یا در مقابل کارهای ناشایستی که انجام میده چطور تنبیه کنیم که نه لوس بشه در قبال تشویق بیش از حد ونه عقده ای بشه از بس تنبیه میشهno.gif

سالیان ساله که محققان مختلفی درزمینه های تربیت فرزندان تحقیق میکنندوهرکس سیستم خاصی با توجه به فرهنگ جامعه خودش ارائه میکنه

اما کشور ما باتوجه به اینکه در فضایی متفاوت از سایر کشورهاست طبعا شیوه تربیت فرزندان ایرانی هم متفاوت از بقیه جوامع است

بهرحال بحث ماسر شیوه صحیح ودرست تنبیه وتشویق است

به نظر شما بهترین شیوه کدام است؟وشما چه شیوه ای را انتخاب میکنید؟چرا؟

منتظر نظرات ارزشمند شما هستیم؟:a030:

• Like 10
لینک به دیدگاه

به نظرم اصلا نباید بچه رو زد /باید خیلی آروم و با طمانینه بغلشون کنیم بعد پرتشون کنیم تو مرغدونی:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

پدر و مادر من خیلی مهربونن:heartshape2: اصلا تو بچگی تا الان هیچ وقت نشده بچه هاشونو بزنن :w70:

فقط مامانم یه بار منو تو بچگی زد:icon_pf (34): اونم واقعا حقم بود :ws47:

تشویق هم زیاد بوده :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه

راستش سیستم تشویق و تنبیه و بعضیا میگن که سیستم درستی نیست

میگن بهتره پدر مادرا اجازه بدن بچه تجربه کنه و خودش به چیزایی که خوب نیست پی ببره

البته فک نکنم بشه گذاشت تا بچه همه چی و خودش تجربه کنه!مثلا دستشو بکنه تو چرخ گوشت بعد بفهمه که دستش چرخ میشه!!!

به نظرم اگه با بچه صحبت کنی و قانعش کنی از همه چیز موثر تره

ماها فک میکنیم بچه ها هیچی نمیدونن و نمیفهمن ،سعی میکنیم با چیزای الکی از سرمون بازشون کنیم

مثلا اینجا لولو داره،این جیزه ،اون اوفه و ازین چیزا

درصورتیکه بچه ها از حدود 3 سالگی میتونن استدلال کنن و استدلال و هم بفهمن

به نظرم فقط باید یه کم حوصله به خرج و داد و مسائل و درست برای بچه ها توضیح داد( با توجه به سنشون)

من زیاد امتحان کردم این موضوعو...همیشه بهتر از قهر کردن و دعوا کردن یا شکلات و آدامس دادن نتیجه داده

• Like 8
لینک به دیدگاه
پدر و مادر من خیلی مهربونن:heartshape2: اصلا تو بچگی تا الان هیچ وقت نشده بچه هاشونو بزنن :w70:

فقط مامانم یه بار منو تو بچگی زد:icon_pf (34): اونم واقعا حقم بود :ws47:

تشویق هم زیاد بوده :a030:

دقت کنید دوستان من نظرم شیوه تنبیه یا تشویق تو خانواده پدری نیست no.gif

در خانواده ای که خودتون تشکیل میدید در آینده چکونه رفتار میکنید؟yes.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه
دقت کنید دوستان من نظرم شیوه تنبیه یا تشویق تو خانواده پدری نیست no.gif

در خانواده ای که خودتون تشکیل میدید در آینده چکونه رفتار میکنید؟yes.gif

خب رفتارهای مادر پدرمونه که رو ما تاثیر میزاره چطور با بچه هامون کنار بیایم

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب رفتارهای مادر پدرمونه که رو ما تاثیر میزاره چطور با بچه هامون کنار بیایم

خوب؟درنهایت شما برای تنبیه یا تشویق فرزندان خود در زندگی آینده خود برنامه ای دارید؟یا روش خاصی مدنظرشما نیست؟:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه

دوره زمونه خیلی فرق کرده. زمان ما که تشویق نبود. تنبیه بود فقط. البته تشویق بیشتر به صورت زبانی بود و به ندرت پیش میومد هدیه یا جایزه ای بهت تعلق بگیره. ولی تنبیه عموما بدنی بود. ولی با بچه های امروزی نمیشه به هیچ وجه اینطوری برخورد کرد.

پسر عموی من یه پسر 4 ساله داره. میگفت یه دونه آروم زدم تو گوشش و انتظار داشتم گریه کنه، بترسه و متنبه بشه. میگفت صاف تو صورتم نگاه کرد گفت برات متاسفم بابا. :w58: در واقع پسرعموم تنبیه شد این وسط. :icon_pf (34):

همونطور که خانم اورامان گفت باید به بچه ها آگاهی داد و بزاریم راهشون رو خودشون انتخاب کنن. و دخالت تنها در صورتی جایزه که ببینیم از مسیر درست خارج شدن.

با تنبیه به صورت بدنی یا احساسی هم مخالفم. باید امکانات رو ازشون دریغ کرد. امکانات هم از تلویزیون گرفته تا دوچرخه و کامپیوتر و گیم. همه رو میشه موقتی ازشون گرفت. و اما تشویق باید بیشتر جنبه احساسی داشته باشه. البته کادو و هدیه هم خیلی خوبه.

• Like 4
لینک به دیدگاه

خب از شوخی بگذریم به نکته ای از یه کتاب اشاره کنم:

تنبیه و تشویق بستگی به سن طرف هم داره. مثلا می گفت تشویقات از 7 سال سوم زندگی باید رنگ معنوی بگیره. یعنی اگه قبل از 14 سالگی دخترمون رو پسرمون رو با خرید رایانه/دوچرخه/.... تشویقش می کردیم بعده 14 سالگی باید جنبه معنوی داشته باشه یه دلیل مهم هم داشت خاطرم نیست.

ولی هر چی فکر کردم این تشویق معنوی چی می تونه باشه نیافتم....

• Like 4
لینک به دیدگاه

با تنبيه بدني اصلا موافق نيستم .

خداروشكر پدر و مادر من هيچوقت ما رو تنبيه بدني نكردن ...... اخم بابام از صدتا كتك بدتره و هنوز من از نگاه غضب بابام ترس دارم .... :sad0:

• Like 3
لینک به دیدگاه

خدایی در برابر بچه های این دوره زمونه سخته از تنبیه بدنی استفاده نکردا !!!

ولی چیزی که خودم تجربه کردم و نتیجشو دیدم اینکه وقتی بچه کار بدی میکنه کم محلی یا یه قهر موقتی که البته بچه بفهمه نتیجه کار نادرستشه تاثیرش خیلی زیاده بعدشم به بچه بفهمونی که از کار نادرستش بدت اومده و عصبانی هستی نه از خودش

بچه وقتی دوست داشته باشه و قبولت داشته باشه اون کم محلی براش از همه چی بدتره

برا تشویقم راه فراوونه

کتاب پدر یک دقیقه ای جالب بود البته شاید دقیقا همون شیوه رو نشه برای بچه های ایرانی به کار برد

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...