titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ هی...شبنمی کجااای... نیستی ببینی تاپیکت داره به 200 صفحه می رسه... 4 لینک به دیدگاه
oiler 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ دسترسی نبود...اگه بود می پرسیدم تااااازه تو پدری:vahidrk: آهااان چشم می پرسم، نزن حالا 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ هی...شبنمی کجااای...نیستی ببینی تاپیکت داره به 200 صفحه می رسه... لووووووس شده نمیاد 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ آهااان چشم می پرسم، نزن حالا تو بیا بشو داماد گزینه خوبی هستی براشا 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ آقا جون چی شد بالاخره؟ تولده؟ عروسیه؟ چی شد بالاخره؟ من دوماد میشم یا نه بالاخره؟ بالاخره عروسیه اول واسه تیتی جون بعد واسه بهاریولی عروسیه بهاری با تولدش یکیه سلامممممممم سلاممممممم خوش اومدین پس تو چطور پدری هستی؟چند وقته نیییست از بس که لوسه هی...شبنمی کجااای...نیستی ببینی تاپیکت داره به 200 صفحه می رسه... هی روزگار........ 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ لووووووس شده نمیاد شاید چیزی شده خب...یا شاید این طوری راحت تره...دلیل داره حتما... بریم خونشون دنبالش... 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ بالاخره عروسیه اول واسه تیتی جون بعد واسه بهاریولی عروسیه بهاری با تولدش یکیه نه اول من نه... هوا سرده آخه عروس نوک بینیش قرمز می شه تو فیلم زشت می شه... من عروسیم باید اردیبهشت باشه صبر کنین تا اون موقع... 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ نه اول من نه...هوا سرده آخه عروس نوک بینیش قرمز می شه تو فیلم زشت می شه... من عروسیم باید اردیبهشت باشه صبر کنین تا اون موقع... با فتو درستش میکنیم نخیرم ما الان دلمون عروسی میخواد 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ نه اول من نه...هوا سرده آخه عروس نوک بینیش قرمز می شه تو فیلم زشت می شه... من عروسیم باید اردیبهشت باشه صبر کنین تا اون موقع... چقدر حساس 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ با فتو درستش میکنیم نخیرم ما الان دلمون عروسی میخواد خوب مغز استخونمو چی کار کنم که یخ میزنه؟؟ اون که دیگه فتو نداره...:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ خوب مغز استخونمو چی کار کنم که یخ میزنه؟؟اون که دیگه فتو نداره...:icon_pf (34): دیگه هوا اینقدم سرد نیست که تحمل کن بچه جان 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ 17 مارس مصادف با 27 اسفند و 19 شعبان:love070:خوشحال میشم کادوی تولد واسم بیاری:happy: الهییییییییییی واست یه سوپرایز میزارم تورو خدا تعارف نکن میخوای شمش بیاریم بیشتر می ارزه ها؟ میگم تازه اول کاری گوش بده بچه جان خب یه بار تو یه بار بهار پس داماد کو؟ خودكشي كرد دارم دنبال يك داماد جديد ميگردم 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ خودكشي كرد دارم دنبال يك داماد جديد ميگردم چیکارش کردی بهاره؟ راستشو بگو خب چون داماد به رحمت ایزدی پیوسط عروسو دوماد اینا میشن: تیتی با پدر شبنم عروسیشون 4 شنبه (در این صورت تیتی میشه مادر شبنمی) بهاره با تیتان عروسیشون جمعه خب دیگه هیچگونه مخالفتی پذیرفته نمیباشد عروسو دوماد میرن حاضر میشن خواستگاری هم در کار نمیباشد 4 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ باشه باشه...:hapydancsmil:مگه نگفتی دوماد خودت میاری؟؟؟ جور نشد ديگه خودكشي كرد تو دعوت کن سکه هم میاریم باشه اون روز بيا دم خونمون 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ چیکارش کردی بهاره؟ راستشو بگو خب چون داماد به رحمت ایزدی پیوسط عروسو دوماد اینا میشن: تیتی با پدر شبنم عروسیشون 4 شنبه (در این صورت تیتی میشه مادر شبنمی) بهاره با تیتان عروسیشون جمعه خب دیگه هیچگونه مخالفتی پذیرفته نمیباشد عروسو دوماد میرن حاضر میشن خواستگاری هم در کار نمیباشد اینا چیه میگی 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اینا چیه میگی چیه مشکلی هست؟ تازشم خیلیم دلت بخواد بهاره زنت بشه فهمیدی؟ برو بجا این حرفا اماده شو:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ آقا جون چی شد بالاخره؟ تولده؟ عروسیه؟ چی شد بالاخره؟ من دوماد میشم یا نه بالاخره؟ گزينه سوم هر دو مورد عزیزم پرسیدم کی بود که دنبال شوهر می گشت تا یه فکری به حالش بکنم من من من كله گنده دنبال داماد ميگردم 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ گزينه سوم هر دو موردمن من من كله گنده دنبال داماد ميگردم خب چون بهاره داره میپیچونه برنامه تغییر میکنه: بهاره با بابای شبنمی (اینطوری بهاره میشه مامانه شبنمی) تیتی با تیتان خب دیگه هیچگونه مخالفتی پذیرفته نمیباشد عروسو دوماد میرن حاضر میشن خواستگاری هم در کار نمیباشد 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ خب چون بهاره داره میپیچونه برنامه تغییر میکنه:بهاره با بابای شبنمی (اینطوری بهاره میشه مامانه شبنمی) تیتی با تیتان خب دیگه هیچگونه مخالفتی پذیرفته نمیباشد عروسو دوماد میرن حاضر میشن خواستگاری هم در کار نمیباشد آیتم ها چقدر زیاده هر دفعه عوض میشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده