Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ رفته گل بچینه از کشور خارجه نه رفته از افعانستان گل خشخاش بچینه 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ اخرهای اسفند زمان خوبیه هااااا دقیقا چه روزی؟ 17 مارس مصادف با 27 اسفند و 19 شعبان:love070: خوشحال میشم کادوی تولد واسم بیاری:happy: 1 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ نه بابا گذشت...خوبه دیگه بهاره هست... آخ جوون عروسی هم تولد هم عروسی:hapydancsmil: باشه عروسی همه دعوتین فقط کادوهای خوب بیارین هااااااااا سکه طلا 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ عادت کردم دیگه... شما ناراحنش نباش زود بوگو دوماد از سر زمین برگرده...کار داریم کمک خواستی من هستمااا عروسی و تفلد با هم...به به:hapydancsmil: باشه خرج عروسی با تو تهیه یک عدد داماد اقا هم با داود چی میشه ای ول :hapydancsmil: فقط داود جان عجله ای هااااااااا 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ دقیقا چه روزی؟ 17 مارس مصادف با 27 اسفند و 19 شعبان:love070: خوشحال میشم کادوی تولد واسم بیاری:happy: الهییییییییییی واست یه سوپرایز میزارم باشه عروسی همه دعوتین فقط کادوهای خوب بیارین هاااااااااسکه طلا تورو خدا تعارف نکن میخوای شمش بیاریم بیشتر می ارزه ها؟ نه بابا گذشت...خوبه دیگه بهاره هست... آخ جوون عروسی هم تولد هم عروسی:hapydancsmil: میگم تازه اول کاری گوش بده بچه جان خب یه بار تو یه بار بهار پس داماد کو؟ 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ باشه عروسی همه دعوتین فقط کادوهای خوب بیارین هاااااااااسکه طلا تو دعوت کن سکه هم میاریم 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ باشه خرج عروسی با تو تهیه یک عدد داماد اقا هم با داود چی میشه ای ول :hapydancsmil: فقط داود جان عجله ای هااااااااا باشه باشه...:hapydancsmil: مگه نگفتی دوماد خودت میاری؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ ا میگم تازه اول کاری گوش بده بچه جان خب یه بار تو یه بار بهار 3 لینک به دیدگاه
oiler 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ آقا جون چی شد بالاخره؟ تولده؟ عروسیه؟ چی شد بالاخره؟ من دوماد میشم یا نه بالاخره؟ 2 لینک به دیدگاه
oiler 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ آقا جون چی شد بالاخره؟ تولده؟ عروسیه؟ چی شد بالاخره؟ من دوماد میشم یا نه بالاخره؟ حال کردین چندتا بالاخره گفتم بالاخره؟ 4 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ حال کردین چندتا بالاخره گفتم بالاخره؟ بله بالاخره... حالا بالاخره مشی دیگه... فعلا بالاخره پدر عروسی شمااا دخترت چه خبر نیست اصلا...عروس خانومه بالاخره 4 لینک به دیدگاه
oiler 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ بله بالاخره... حالا بالاخره مشی دیگه... فعلا بالاخره پدر عروسی شمااا دخترت چه خبر نیست اصلا...عروس خانومه بالاخره نمیدونم والا، ازش خبر ندارم... اون کی بود دنبال شوهر میگشت؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ نمیدونم والا، ازش خبر ندارم... اون کی بود دنبال شوهر میگشت؟؟؟؟؟؟؟؟ چراا خودت شوهرش نمیشی 3 لینک به دیدگاه
oiler 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ چراا خودت شوهرش نمیشی عزیزم پرسیدم کی بود که دنبال شوهر می گشت تا یه فکری به حالش بکنم 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ نمیدونم والا، ازش خبر ندارم... اون کی بود دنبال شوهر میگشت؟؟؟؟؟؟؟؟ پس تو چطور پدری هستی؟ چند وقته نیییست 3 لینک به دیدگاه
oiler 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ پس تو چطور پدری هستی؟چند وقته نیییست خوب حداقل تو یه احوالی ازش می پرسیدی.... :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ خوب حداقل تو یه احوالی ازش می پرسیدی.... :vahidrk: دسترسی نبود... اگه بود می پرسیدم تااااازه تو پدری:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده