DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 سلااااااااااااااااااااااااااام به برو بچ همدان مخصوصا حانیه لوس 2
titi.kh 1793 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 فقط گفته باشما... من نقش داماد بازی نمی کنما.... پدر عروس منظورم داوود نبود که... تویی پدر عروس... عروس هم شبنم دیگه... به وقتش دوماد هم می شی...بزار اول دخملتو بفرستیم خونه بخت 3
titi.kh 1793 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 سلام گلمخوفم خوفی؟:hapydancsmil: من که همیشه هستم تو نمیای فعلا عروس خانم نیستن پس در این صورت شما میشی عروس:hapydancsmil: اقا داماد زود بیاد اعلام کنه؟ نه بابا قوربونت از ما دیگه گذشت... 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 پدر عروس منظورم داوود نبود که...تویی پدر عروس... عروس هم شبنم دیگه... به وقتش دوماد هم می شی...بزار اول دخملتو بفرستیم خونه بخت اووووووو عجب حرف پر معنی 2
titi.kh 1793 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 اووووووو عجب حرف پر معنی کجاش معنی داشت؟!!! حسودیت میشه؟ اشکال نداره قبل از اون خب تورو دوماااد می کنیم...:hapydancsmil: فقط انتخاب کن خودم واست آستین بالا می زنم 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 کجاش معنی داشت؟!!!حسودیت میشه؟ اشکال نداره قبل از اون خب تورو دوماااد می کنیم...:hapydancsmil: فقط انتخاب کن خودم واست آستین بالا می زنم خیلی معنی داشت معنیش طولانیه 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 منم میخوام عروس شم :hapydancsmil:دامادم خودم میارم به به مبارکه بگو آقا داماد بیاد اشنا بشیم 1
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 جدی جدی میگم میاد هاااااااا اما الان سرزمینه داره محصول برداشت موکنه برگشت میگم بیاد اینجا ثبت نام کنه بعد خودشو رو می نمیاد 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 جدی جدی میگم میاد هاااااااااما الان سرزمینه داره محصول برداشت موکنه برگشت میگم بیاد اینجا ثبت نام کنه بعد خودشو رو می نمیاد خب جدی جدی بگو بیاد خوشحال میشیم خیلی خوبه که یه عروسی واقعی داریم :hapydancsmil: 1
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 خب جدی جدی بگو بیاد خوشحال میشیم خیلی خوبه که یه عروسی واقعی داریم :hapydancsmil: باشه میگم بیاد فقط بچه ها عروسی کجا بگیرم هتل باباطاهر یا ارم یا اصلا خونه بگیرم بهتره
haniye.a 5626 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 نه بابا قوربونت از ما دیگه گذشت... کجا گذشته تازه اوله کاری بیا وسط بینم منم میخوام عروس شم :hapydancsmil:دامادم خودم میارم بچه پروووووو دوتا عروسی میگیریم مگه بده؟ زود باش بیارش ما منتظریم جدی جدی میگم میاد هاااااااااما الان سرزمینه داره محصول برداشت موکنه برگشت میگم بیاد اینجا ثبت نام کنه بعد خودشو رو می نمیاد حتما بگو بیاد ما الان دلمون عروسی میخواد 2
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 دوتا عروسی میگیریم مگه بده؟ زود باش بیارش ما منتظریم حتما بگو بیاد ما الان دلمون عروسی میخواد باشه بزار از سرزمین برگرده میگم بیاد عضو بشه چشم با روز تولدم یکی میگیرم این جوری خیلی بهتره 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 دوتا عروسی میگیریم مگه بده؟زود باش بیارش ما منتظریم حتما بگو بیاد ما الان دلمون عروسی میخواد باشه بزار از سرزمین برگرده میگم بیاد عضو بشه چشم با روز تولدم یکی میگیرم این جوری خیلی بهتره تولدت کیه؟ 3
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 باشه بزار از سرزمین برگرده میگم بیاد عضو بشهچشم با روز تولدم یکی میگیرم این جوری خیلی بهتره تولدت کیه؟ اخرهای اسفند زمان خوبیه هااااا 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 دوتا عروسی میگیریم مگه بده؟زود باش بیارش ما منتظریم حتما بگو بیاد ما الان دلمون عروسی میخواد باشه بزار از سرزمین برگرده میگم بیاد عضو بشه چشم با روز تولدم یکی میگیرم این جوری خیلی بهتره رفته گل بچینه از کشور خارجه 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2012 تولدت کیه؟ اخرهای اسفند زمان خوبیه هااااا دقیقا چه روزی؟ 3
titi.kh 1793 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 کجا گذشته تازه اوله کاری بیا وسط بینم بچه پروووووو دوتا عروسی میگیریم مگه بده؟ زود باش بیارش ما منتظریم حتما بگو بیاد ما الان دلمون عروسی میخواد نه بابا گذشت... خوبه دیگه بهاره هست... آخ جوون عروسی هم تولد هم عروسی:hapydancsmil: 2
titi.kh 1793 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 بچه ها عجب برفی میادهاااااااااااااااا زیر برف نمونیم عادت کردم دیگه... شما ناراحنش نباش زود بوگو دوماد از سر زمین برگرده...کار داریم کمک خواستی من هستمااا عروسی و تفلد با هم...به به:hapydancsmil: 1
ارسال های توصیه شده