DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااااااااااااااام به برو بچ همدان مخصوصا حانیه لوس 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ فقط گفته باشما... من نقش داماد بازی نمی کنما.... پدر عروس منظورم داوود نبود که... تویی پدر عروس... عروس هم شبنم دیگه... به وقتش دوماد هم می شی...بزار اول دخملتو بفرستیم خونه بخت 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ سلام گلمخوفم خوفی؟:hapydancsmil: من که همیشه هستم تو نمیای فعلا عروس خانم نیستن پس در این صورت شما میشی عروس:hapydancsmil: اقا داماد زود بیاد اعلام کنه؟ نه بابا قوربونت از ما دیگه گذشت... 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ پدر عروس منظورم داوود نبود که...تویی پدر عروس... عروس هم شبنم دیگه... به وقتش دوماد هم می شی...بزار اول دخملتو بفرستیم خونه بخت اووووووو عجب حرف پر معنی 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ اووووووو عجب حرف پر معنی کجاش معنی داشت؟!!! حسودیت میشه؟ اشکال نداره قبل از اون خب تورو دوماااد می کنیم...:hapydancsmil: فقط انتخاب کن خودم واست آستین بالا می زنم 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ کجاش معنی داشت؟!!!حسودیت میشه؟ اشکال نداره قبل از اون خب تورو دوماااد می کنیم...:hapydancsmil: فقط انتخاب کن خودم واست آستین بالا می زنم خیلی معنی داشت معنیش طولانیه 1 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ منم میخوام عروس شم :hapydancsmil: دامادم خودم میارم 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ منم میخوام عروس شم :hapydancsmil:دامادم خودم میارم به به مبارکه بگو آقا داماد بیاد اشنا بشیم 1 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ جدی جدی میگم میاد هاااااااا اما الان سرزمینه داره محصول برداشت موکنه برگشت میگم بیاد اینجا ثبت نام کنه بعد خودشو رو می نمیاد 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ جدی جدی میگم میاد هاااااااااما الان سرزمینه داره محصول برداشت موکنه برگشت میگم بیاد اینجا ثبت نام کنه بعد خودشو رو می نمیاد خب جدی جدی بگو بیاد خوشحال میشیم خیلی خوبه که یه عروسی واقعی داریم :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ خب جدی جدی بگو بیاد خوشحال میشیم خیلی خوبه که یه عروسی واقعی داریم :hapydancsmil: باشه میگم بیاد فقط بچه ها عروسی کجا بگیرم هتل باباطاهر یا ارم یا اصلا خونه بگیرم بهتره لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ نه بابا قوربونت از ما دیگه گذشت... کجا گذشته تازه اوله کاری بیا وسط بینم منم میخوام عروس شم :hapydancsmil:دامادم خودم میارم بچه پروووووو دوتا عروسی میگیریم مگه بده؟ زود باش بیارش ما منتظریم جدی جدی میگم میاد هاااااااااما الان سرزمینه داره محصول برداشت موکنه برگشت میگم بیاد اینجا ثبت نام کنه بعد خودشو رو می نمیاد حتما بگو بیاد ما الان دلمون عروسی میخواد 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ دوتا عروسی میگیریم مگه بده؟ زود باش بیارش ما منتظریم حتما بگو بیاد ما الان دلمون عروسی میخواد باشه بزار از سرزمین برگرده میگم بیاد عضو بشه چشم با روز تولدم یکی میگیرم این جوری خیلی بهتره 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها عجب برفی میادهاااااااااااااااا زیر برف نمونیم 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ دوتا عروسی میگیریم مگه بده؟زود باش بیارش ما منتظریم حتما بگو بیاد ما الان دلمون عروسی میخواد باشه بزار از سرزمین برگرده میگم بیاد عضو بشه چشم با روز تولدم یکی میگیرم این جوری خیلی بهتره تولدت کیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ باشه بزار از سرزمین برگرده میگم بیاد عضو بشهچشم با روز تولدم یکی میگیرم این جوری خیلی بهتره تولدت کیه؟ اخرهای اسفند زمان خوبیه هااااا 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ دوتا عروسی میگیریم مگه بده؟زود باش بیارش ما منتظریم حتما بگو بیاد ما الان دلمون عروسی میخواد باشه بزار از سرزمین برگرده میگم بیاد عضو بشه چشم با روز تولدم یکی میگیرم این جوری خیلی بهتره رفته گل بچینه از کشور خارجه 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ تولدت کیه؟ اخرهای اسفند زمان خوبیه هااااا دقیقا چه روزی؟ 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ کجا گذشته تازه اوله کاری بیا وسط بینم بچه پروووووو دوتا عروسی میگیریم مگه بده؟ زود باش بیارش ما منتظریم حتما بگو بیاد ما الان دلمون عروسی میخواد نه بابا گذشت... خوبه دیگه بهاره هست... آخ جوون عروسی هم تولد هم عروسی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها عجب برفی میادهاااااااااااااااا زیر برف نمونیم عادت کردم دیگه... شما ناراحنش نباش زود بوگو دوماد از سر زمین برگرده...کار داریم کمک خواستی من هستمااا عروسی و تفلد با هم...به به:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده