haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ فافا چیهاین اولین بار که میگی پیشته بینیم باو:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ پیشته بینیم باو:vahidrk: باشه خانم جاهله 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ باشه خانم جاهله بچه پررو:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ من هستییم سلاااااااااااااااااااااااااااااااام به همه... 1 لینک به دیدگاه
oiler 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ اینجا کسی نیست؟ چرا فک کنم من هستمااااا... هستم؟؟؟ آره هستم دگ 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ من هستییمسلاااااااااااااااااااااااااااااااام به همه... سیلاااااااااام به تی تی خودمان:hapydancsmil: چرا فک کنم من هستمااااا... هستم؟؟؟ آره هستم دگ سلام خوش اومدین 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ چرا فک کنم من هستمااااا... هستم؟؟؟ آره هستم دگ نه باااباااااا چه عجب.... درست می بینم!!!!!! لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ سیلاااااااااام به تی تی خودمان:hapydancsmil: سلاااام عزیزم... خوفی؟ چه عجب از این طرفااااااا 1 لینک به دیدگاه
oiler 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ سلام حانیه. سلام تی تی... بعد از 2 ماه ببینیم بچه ها چی کارا کردن آخه....:wht: 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ بابا اینجا داره خاک می خوره... فکر کنم باز باید 1 عروسی راه بندازیم...:hapydancsmil: این دفعه دیگه پدر عروس هم تشریف دارن 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ بابا اینجا داره خاک می خوره...فکر کنم باز باید 1 عروسی راه بندازیم...:hapydancsmil: این دفعه دیگه پدر عروس هم تشریف دارن خود عروس بیارین 2 لینک به دیدگاه
oiler 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ بابا اینجا داره خاک می خوره...فکر کنم باز باید 1 عروسی راه بندازیم...:hapydancsmil: این دفعه دیگه پدر عروس هم تشریف دارن فقط گفته باشما... من نقش داماد بازی نمی کنما.... 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ سلاااام عزیزم...خوفی؟ چه عجب از این طرفااااااا سلام گلم خوفم خوفی؟:hapydancsmil: من که همیشه هستم تو نمیای سلام حانیه. سلام تی تی... بعد از 2 ماه ببینیم بچه ها چی کارا کردن آخه....:wht: سلام بررسی تموم شد بابا اینجا داره خاک می خوره...فکر کنم باز باید 1 عروسی راه بندازیم...:hapydancsmil: این دفعه دیگه پدر عروس هم تشریف دارن فعلا عروس خانم نیستن پس در این صورت شما میشی عروس:hapydancsmil: اقا داماد زود بیاد اعلام کنه؟ فقط گفته باشما... من نقش داماد بازی نمی کنما.... شما نقش پدر عروسو داری 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده