haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ مرسي حانيه جون ميخواي اينجا اون بحثو كه مي دوني چي مطرح كنم وقت خوبيه ها بهاری اگه تهدید کنی من زودتر میگما 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ گفته بودم که 5 شنبه میام, خیای هم سرد بود؛ البته این سری فقط کبودرآهنگ بودیم؛ اصلا وقت نشد بیایم همدان؛ اما خیلی خوب بود:hapydancsmil: به من نگفتیا خداروشکر که خوش گذشت بازم بیا:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ خب از راه دور مهمونداری میکردی مهمون داری به واقعیشه :vahidrk: لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ مگه متاهلی ؟؟ نه بابا شوهر كوجا بود اما ميگن پايان نامه مثل يك شوهر ميمونه 1 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ بهاری اگه تهدید کنی من زودتر میگما حانيه ميگم هاااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ به من نگفتیاخداروشکر که خوش گذشت بازم بیا:hapydancsmil: ولی اون روز تو تاپیک گیلانیا گفته بودم؛ باشه؛ باز میام؛ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ مهمون داری به واقعیشه :vahidrk: بلد نیستی بگو بلد نیستم سلام به همه سلام خدا حافظ! خدافظ 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ بلد نیستی بگو بلد نیستم مثلا شما که بلدی چرا این چند روزه پیدات نشده تو که میدونستی ونوس میاد :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ نه بابا شوهر كوجا بود اما ميگن پايان نامه مثل يك شوهر ميمونه از اون لحاظ 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ حانيه ميگم هاااااااااااااااااااا بهار من زودتر میگما:vahidrk: ولی اون روز تو تاپیک گیلانیا گفته بودم؛ باشه؛ باز میام؛ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: پس من یادم نیس ببخش گلم خوش اومدی:hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ مثلا شما که بلدی چرا این چند روزه پیدات نشده تو که میدونستی ونوس میاد :vahidrk: واسه اینکه نیدونستم :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ واسه اینکه نیدونستم :vahidrk: فکر نکنم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ پس من یادم نیس ببخش گلم خوش اومدی:hapydancsmil::hapydancsmil: میسی میسییییییییییییییی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ فکر نکنم نکن چیکار کنم مهم اینکه خودش باور میکنه 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ میسی میسییییییییییییییی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: خواهش گلم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ نکن چیکار کنم مهم اینکه خودش باور میکنه 2 لینک به دیدگاه
wartan 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ عجب هوایی تکلیفو مشخص نمیکنه میاد نمیاد رو زمین میمونه نمونه ادم بره یه وری پوسیدیم این مدت :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده