* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ به به بلاخره اومدی خوش اومدی نه بابا کجا سرده تازه امسال گرم 5 شنبه اومدم؛ باااباااا به این سردی لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ 5 شنبه اومدم؛ باااباااا به این سردی نه بابا خوبه عادت میکنی 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ نه بابا خوبه عادت میکنی من تا بخوام عادت کنم که برمیگردم رشت؛ ؛ :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ من تا بخوام عادت کنم که برمیگردم رشت؛ ؛ :hapydancsmil: اینم حرفیه حالا شهر خودتون بهتره یا اینجا 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ اینم حرفیه حالا شهر خودتون بهتره یا اینجا از اون مقایسه ها بودا؛ خوب معلومه شهر خودم رو بیشتر دوست دارم؛ اینجا هم خوبه، اما خیلی دیگه سرده لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ از اون مقایسه ها بودا؛ خوب معلومه شهر خودم رو بیشتر دوست دارم؛ اینجا هم خوبه، اما خیلی دیگه سرده حالا وایسااا بچه ها بیان یه کاری میکنم حالا با کامپیوتر کی وصل شدی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ حالا وایسااا بچه ها بیان یه کاری میکنم حالا با کامپیوتر کی وصل شدی لپ تاپمو آورم خو:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ لپ تاپمو آورم خو:hapydancsmil: بابا امکانات 1 لینک به دیدگاه
wartan 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ سلام چطورین؟ پایان:smiley-gen165: 1 ماه مصیبتو حرص و جوش:w74:, و هلول ترم جدید:icon_pf (34): تبریک و تهنیت عرض مینمایم ... 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ چقدر سرد این همدانتونا؛ اامشب دما زیر صفره ماشالله چقدر قیمت لباساتون هم خوبه:hapydancsmil: ونوسی کی اومدی من خبردار نشدم؟ هوا خیلیم سرد نیس من که قبلا واست درمورد تخفیفو اینا تو همدان گفته بودم 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ ونوسی کی اومدی من خبردار نشدم؟هوا خیلیم سرد نیس من که قبلا واست درمورد تخفیفو اینا تو همدان گفته بودم خسته نباشید :vahidrk: 4 روز همدان بود هیچ مهمون داری نکردین :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ خسته نباشید :vahidrk:4 روز همدان بود هیچ مهمون داری نکردین :vahidrk: پاینده باشید:vahidrk: قرار شد خبر بده میاد من ندونستم وگرنه خوب مهمونداری میکردم اصلا تو خودت مهمونداری کردی؟:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ به به بروبچ همداني اين جان فقط جاي گل سر سبد جمع خالي بود كه اومد 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ پاینده باشید:vahidrk:قرار شد خبر بده میاد من ندونستم وگرنه خوب مهمونداری میکردم اصلا تو خودت مهمونداری کردی؟:vahidrk: من بهش گفتم ولی نیومد دیگه نمیدونم لولوم به به بروبچ همداني اين جان فقط جاي گل سر سبد جمع خالي بود كه اومد به به سلام چرا اینقدر دیر 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ به به بروبچ همداني اين جان فقط جاي گل سر سبد جمع خالي بود كه اومد خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ من بهش گفتم ولی نیومد دیگه نمیدونم لولوم خب از راه دور مهمونداری میکردی 1 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ من بهش گفتم ولی نیومد دیگه نمیدونم لولوم به به سلام چرا اینقدر دیر درگير پايان نامه اينا مكلات زندگي بچه داري شوهر داري و هزار كار ديگه چطوري داود خوبي 1 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ خوش اومدی مرسي حانيه جون ميخواي اينجا اون بحثو كه مي دوني چي مطرح كنم وقت خوبيه ها 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ ونوسی کی اومدی من خبردار نشدم؟هوا خیلیم سرد نیس من که قبلا واست درمورد تخفیفو اینا تو همدان گفته بودم گفته بودم که 5 شنبه میام, خیای هم سرد بود؛ البته این سری فقط کبودرآهنگ بودیم؛ اصلا وقت نشد بیایم همدان؛ اما خیلی خوب بود:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ درگير پايان نامه اينا مكلات زندگي بچه داري شوهر داري و هزار كار ديگه چطوري داود خوبي مگه متاهلی ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده