* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 فروردین، 2012 به به بلاخره اومدی خوش اومدی نه بابا کجا سرده تازه امسال گرم 5 شنبه اومدم؛ باااباااا به این سردی
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 5 شنبه اومدم؛ باااباااا به این سردی نه بابا خوبه عادت میکنی 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 فروردین، 2012 نه بابا خوبه عادت میکنی من تا بخوام عادت کنم که برمیگردم رشت؛ ؛ :hapydancsmil:
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 من تا بخوام عادت کنم که برمیگردم رشت؛ ؛ :hapydancsmil: اینم حرفیه حالا شهر خودتون بهتره یا اینجا 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 فروردین، 2012 اینم حرفیه حالا شهر خودتون بهتره یا اینجا از اون مقایسه ها بودا؛ خوب معلومه شهر خودم رو بیشتر دوست دارم؛ اینجا هم خوبه، اما خیلی دیگه سرده
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 از اون مقایسه ها بودا؛ خوب معلومه شهر خودم رو بیشتر دوست دارم؛ اینجا هم خوبه، اما خیلی دیگه سرده حالا وایسااا بچه ها بیان یه کاری میکنم حالا با کامپیوتر کی وصل شدی 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 فروردین، 2012 حالا وایسااا بچه ها بیان یه کاری میکنم حالا با کامپیوتر کی وصل شدی لپ تاپمو آورم خو:hapydancsmil:
wartan 206 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 سلام چطورین؟ پایان:smiley-gen165: 1 ماه مصیبتو حرص و جوش:w74:, و هلول ترم جدید:icon_pf (34): تبریک و تهنیت عرض مینمایم ... 3
haniye.a 5626 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 چقدر سرد این همدانتونا؛ اامشب دما زیر صفره ماشالله چقدر قیمت لباساتون هم خوبه:hapydancsmil: ونوسی کی اومدی من خبردار نشدم؟ هوا خیلیم سرد نیس من که قبلا واست درمورد تخفیفو اینا تو همدان گفته بودم 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 ونوسی کی اومدی من خبردار نشدم؟هوا خیلیم سرد نیس من که قبلا واست درمورد تخفیفو اینا تو همدان گفته بودم خسته نباشید :vahidrk: 4 روز همدان بود هیچ مهمون داری نکردین :vahidrk: 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 خسته نباشید :vahidrk:4 روز همدان بود هیچ مهمون داری نکردین :vahidrk: پاینده باشید:vahidrk: قرار شد خبر بده میاد من ندونستم وگرنه خوب مهمونداری میکردم اصلا تو خودت مهمونداری کردی؟:vahidrk: 2
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 به به بروبچ همداني اين جان فقط جاي گل سر سبد جمع خالي بود كه اومد 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 پاینده باشید:vahidrk:قرار شد خبر بده میاد من ندونستم وگرنه خوب مهمونداری میکردم اصلا تو خودت مهمونداری کردی؟:vahidrk: من بهش گفتم ولی نیومد دیگه نمیدونم لولوم به به بروبچ همداني اين جان فقط جاي گل سر سبد جمع خالي بود كه اومد به به سلام چرا اینقدر دیر 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 به به بروبچ همداني اين جان فقط جاي گل سر سبد جمع خالي بود كه اومد خوش اومدی 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 من بهش گفتم ولی نیومد دیگه نمیدونم لولوم خب از راه دور مهمونداری میکردی 1
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 من بهش گفتم ولی نیومد دیگه نمیدونم لولوم به به سلام چرا اینقدر دیر درگير پايان نامه اينا مكلات زندگي بچه داري شوهر داري و هزار كار ديگه چطوري داود خوبي 1
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 خوش اومدی مرسي حانيه جون ميخواي اينجا اون بحثو كه مي دوني چي مطرح كنم وقت خوبيه ها 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 31 فروردین، 2012 ونوسی کی اومدی من خبردار نشدم؟هوا خیلیم سرد نیس من که قبلا واست درمورد تخفیفو اینا تو همدان گفته بودم گفته بودم که 5 شنبه میام, خیای هم سرد بود؛ البته این سری فقط کبودرآهنگ بودیم؛ اصلا وقت نشد بیایم همدان؛ اما خیلی خوب بود:hapydancsmil:
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 درگير پايان نامه اينا مكلات زندگي بچه داري شوهر داري و هزار كار ديگه چطوري داود خوبي مگه متاهلی ؟؟ 1
ارسال های توصیه شده