wartan 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ سلام سلام سلام سلام سلام:w73::w963: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ سلام سلام:w73::w963: خوبی؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ خوب چه کارا میکنید میسی منم خوبم! هیچی....فعلا با یاوهو درگیرم! چرا باز نمیشه؟! من کار دارم!!! مال شمام باز نمیشه؟ 2 لینک به دیدگاه
wartan 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ یاهو واسه من بالا میاد مشکلی نداره چی میگه 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ چیزی نمیگه باز نمیشه! نه میلم! نه مسنجر!:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ شلام سلام شیلام سیلام دو عاشق چه تنهایی حال میکنن مزاحم نمیشم میرم خوش بگذرونید 2 لینک به دیدگاه
wartan 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ چیزی نمیگه باز نمیشه! نه میلم! نه مسنجر!:icon_pf (34): اگر مسنجرت ورژنش 11.5پس مشکل از خود یاهو ولی اگر پایین تره باید ابدیتش کنی:coffee: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ شلام سلام شیلام سیلام دو عاشق چه تنهایی حال میکنن مزاحم نمیشم میرم خوش بگذرونید علیک شلام علیک سلام علیک شیلام علیک سیلام خوب کاری میکنی! بدو برو! 1 لینک به دیدگاه
wartan 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ شلام سلام شیلام سیلام دو عاشق چه تنهایی حال میکنن مزاحم نمیشم میرم خوش بگذرونید بودی حالا اقا داود چای هشتیمان انار دان کردیم ....:(87): 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ اگر مسنجرت ورژنش 11.5پس مشکل از خود یاهو ولی اگر پایین تره باید ابدیتش کنی:coffee: پس مشکل از یاهوست!:icon_pf (34): مرسی 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ بودی حالا اقا داود چای هشتیمان انار دان کردیم ....:(87): انار بزار واسه شب یلدا پس مشکل از یاهوست!:icon_pf (34):مرسی خواهش علیک شلام علیک سلام علیک شیلام علیک سیلامخوب کاری میکنی! بدو برو! 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ من امشب انتخاب واحد دارم و نوشته 800 تومن بدهی دارم!چیکار کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ من امشب انتخاب واحد دارم و نوشته 800 تومن بدهی دارم!چیکار کنم؟ ماشاالله 800 تومن اگه پول ریختی باید 24 ساعت وایسی تا واریز بشه به حسابت 2 لینک به دیدگاه
wartan 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ من امشب انتخاب واحد دارم و نوشته 800 تومن بدهی دارم!چیکار کنم؟ اگه پرداخت کردی و واست محاسبه نکردن باید بری صندوق رفاه برات درست کنن اگر پرداختی نداشتی باید پرداخت کنی امشبم میتونی به صورت انلاین بپردازی فردا بصورت حضوری پرداخت کنی برای پس فردا باز میشه 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ ماشاالله 800 تومن اگه پول ریختی باید 24 ساعت وایسی تا واریز بشه به حسابت 885 هزارُ خورده ای! هنوز نریختم!:icon_pf (34): تازه شنیدم شهریه ثابتم باس بریزیم حساب آره؟ 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ 885 هزارُ خورده ای! هنوز نریختم!:icon_pf (34):تازه شنیدم شهریه ثابتم باس بریزیم حساب آره؟ میخوای من خوردشو بدم بقیشو تو بدی اینترنتی پرداخت کن یا صبح پاشو برو بانک 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ باشه فردا میپردازم! فقط نمیدونم این 800 تومن از کجا اومده؟! طبق معادلاتِ من! من فقط باید 500 تومن بدهی داشته باشم! همین! 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ چرا امشب همه چی پیچیده بهم! شارژرم گمیده! و گوشیم داره میخاموشه! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده