DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من الان خوابم میاد در یک فرصت مناسب شرح میدم آقا دوماد بره بخوابه هر چی شد من بهش میگم حواسم به عروس خانم هست نمیدزدنش 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ می گم تیتان رو بفرستیم شوی لباس ... یکی میخواد تو رو بفرسته ارشادت کنن با این عکست 3 لینک به دیدگاه
wartan 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ آقا دوماد بره بخوابه هر چی شد من بهش میگم حواسم به عروس خانم هست نمیدزدنش من رفتم شب خوش داود ناموس سپردم دستت حواست باشه:icon_razz::vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ یکی میخواد تو رو بفرسته ارشادت کنن با این عکست خیلی هم دلشون بخواد عکسم هیچ مشکلی نداره 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من رفتم شب خوش داود ناموس سپردم دستت حواست باشه:icon_razz::vahidrk: رفتی؟ () من تنها اینجا چیکار کنم؟ () دلم از حالا واست می تنگه! () 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ فعلا بقیه عروسی بمونه بعدا... ما دیگه بریم لالا... شب همه خووووش بای 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من رفتم شب خوش داود ناموس سپردم دستت حواست باشه حواسم هست داش خیلی هم دلشون بخواد عکسم هیچ مشکلی نداره من تارهای موهایت را دیدم این خودش اشکاله 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ حواسم هست داش من تارهای موهایت را دیدم این خودش اشکاله مشکل چشمای توست که باید درویش بشن 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ خب دیگه عروسی بازی تموم شدُ رفت! خوش گذشت! دستِ همتون مرسی! و جا دارد از وارتن هم بسی تشکر بنماییم بابتِ این بازی زیبایش! و همینطور از تیتان و تی تی!:2rqfst4: وارتنم که رفت () منم میرم!:persiana__hahaha: شبِ همگی خوش 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ خب دیگه عروسی بازی تموم شدُ رفت! بازی نبودااا 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ بازی نبودااا چرا بود!!!....سره منم داد نزن! 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ چرا بود!!!....سره منم داد نزن! :banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ سلام سلام سلاااااام علیک علیک 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ سلاممممممممممممممممم:hapydancsmil: اونی که باید خوشش بیاد اومد خداروشکر ولی من که خوشم اومده! مبارکه سلاااااااام به همه ی خانوما و آقایونی که در این جشن حضور دارن. سلامممم ما که حرفای خصوصی نداریم! اگرم داشته باشیم شماها که محرمین دیگه! احتیاجی به اینکارا نیس! :ws28: ما که غریبه نیستییییم اخه نگرانه تیتانم ساعت خوابشه گذشته شما که زیر 18 این از تاپیک خارج شید زود تند سریع پیشته بینیم باو وااااا اسفاااا واااا مصیبتااااا واااای بر من عاشورایی عروسی گرفتین؟:vahidrk: ای بابا کار اینا دیگه تمومه خب دیگه عروسی بازی تموم شدُ رفت!خوش گذشت! دستِ همتون مرسی! و جا دارد از وارتن هم بسی تشکر بنماییم بابتِ این بازی زیبایش! و همینطور از تیتان و تی تی!:2rqfst4: وارتنم که رفت () منم میرم!:persiana__hahaha: شبِ همگی خوش پس من چی :vahidrk: ضد حال داشتیم واسه تدارکات عروسی برنامه میچیدیم :vahidrk: بیچاره داماد حتما خیلی دلشو خوش کرده بود 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ علیک علیک یه علیکُ جا گذاشتی! سلاممممممممممممممممم:hapydancsmil: خداروشکر مبارکه سلامممم :ws28: اخه نگرانه تیتانم ساعت خوابشه گذشته پیشته بینیم باو ای بابا کار اینا دیگه تمومه پس من چی :vahidrk: زد حال داشتیم واسه تدارکات عروسی برنامه میچیدیم :vahidrk: بیچاره داماد حتما خیلی دلشو خوش کرده بود سلااااااام میخواستم بهت ضد حال بخوره که به هدفم رسیدم! 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ ی سلااااااام میخواستم بهت ضد حال بخوره که به هدفم رسیدم! شما همیشه تو کاره ضد حالی 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ شما همیشه تو کاره ضد حالی خوب منُ شناختیا! آواتور نو مبارک! 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ خوب منُ شناختیا!آواتور نو مبارک! مخسی عجله ای انتخابیدمش شاید دوباره عوض کنمش! 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ مخسیعجله ای انتخابیدمش شاید دوباره عوض کنمش! بهتره بعوضیش! چون اصن به شخصیتت نمیاد! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده