wartan 206 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 اینم نمی شه بگیم ؟؟دووماد عروووسو ببوس یالا یالا یالا یالا...:hapydancsmil: بستگی داره 3
Golnaz.L 57 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 عروس خانوم آقا دوماد تبریک میگم.ببخشید من دیر رسیدم تو ترافیک مونده بودم. 4
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2011 فک کنم تاپیک داره یواش یواش +18 میشه بچه ها برین بیرون حرفاشون داره خصوصی میشه ما که حرفای خصوصی نداریم! اگرم داشته باشیم شماها که محرمین دیگه! احتیاجی به اینکارا نیس!:persiana__hahaha: اینم نمی شه بگیم ؟؟دووماد عروووسو ببوس یالا یالا یالا یالا...:hapydancsmil: استغــــــــــــــــفرالا:icon_pf (34)::persiana__hahaha: شما گلبرگی واتارن هم شاخه گل باهم یه زیبایی خاصی بهم میدین اوه چه چیزی در ورکردم دوماد حواست به عروس باشه بَه بَه! :persiana__hahaha: سرِ آقامون اینا داد نزن! 3
wartan 206 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 سلاااااااام به همه ی خانوما و آقایونی که در این جشن حضور دارن. سلام:w73: ولی من که خوشم اومده! دیگه چی کنیم دیگه 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2011 سلاااااااام به همه ی خانوما و آقایونی که در این جشن حضور دارن. سلام سلاااااااااااااام گلناز جون:hapydancsmil: عروس خانوم آقا دوماد تبریک میگم.ببخشید من دیر رسیدم تو ترافیک مونده بودم. میسیییییینگ ........بفرمایید شیرینی :girl_blush2: تیتااااااااااااااااااان پَ این شیرینی کوووووووو؟ 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 عروس خانوم آقا دوماد تبریک میگم.ببخشید من دیر رسیدم تو ترافیک مونده بودم. سلام سلام دیر رسیدن بهتر ار هرگز نرسیدنه 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 تیتااااااااااااااااااان پَ این شیرینی کوووووووو؟ محرمه شیرینی پیدا نمیشه میشکا میخرم برات 3
titi.kh 1793 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 فک کنم تاپیک داره یواش یواش +18 میشه بچه ها برین بیرون حرفاشون داره خصوصی میشه ما که غریبه نیستییییم 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 فک کنم تاپیک داره یواش یواش +18 میشه بچه ها برین بیرون حرفاشون داره خصوصی میشه شما که زیر 18 این از تاپیک خارج شید زود تند سریع 3
titi.kh 1793 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 سلاااااااام به همه ی خانوما و آقایونی که در این جشن حضور دارن. قوووفووونش بلللم که بلاخره اووومد... خوش اومدی بدو بدو عروسیه 3
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 وااااا اسفاااا واااا مصیبتااااا واااای بر من عاشورایی عروسی گرفتین؟:vahidrk: 5
titi.kh 1793 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 عروس خانوم آقا دوماد تبریک میگم.ببخشید من دیر رسیدم تو ترافیک مونده بودم. تو هر موقع بیای همون موقع سر وقته... 3
titi.kh 1793 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 وااااا اسفاااا واااا مصیبتااااا واااای بر من عاشورایی عروسی گرفتین؟:vahidrk: بیا اشکال نداره 2 انگشتی دست میزنیم... صدای ظبطم کمه ارکست دعوت نکردیم به خاطر محرم 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 وااااا اسفاااا واااا مصیبتااااا واااای بر من عاشورایی عروسی گرفتین؟ حسود 1
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2011 خب بگین ببینم چه خبرا بوده؟کیا اومدن گیا نیومدن؟:4chsmu1: فعلا مجلس خودمونیه! و جشن اصلی بعدا میگیریم وااااا اسفاااا واااا مصیبتااااا واااای بر من عاشورایی عروسی گرفتین؟:vahidrk: ما که کاری نکردیم فقط فهمیدیم تفاهم داریم! من الان خوابم میاد:sleep1: در یک فرصت مناسب شرح میدم 4
ارسال های توصیه شده