DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ عروووس خاانوم بگو بله بگو بله بگو بله عروووس خاانوم بگو بله بگو بله بگو بله .....دیــــــــــــــــــــــــــــــنگ 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ بچه پرو الان تو باید سرتو بندازی پایین هیچی نگی وگرنه داماد پس میفرستت پس زودتر قرار عروسیو بزارین وگرنه من میرما نخیــــرم.....دوماد عاشخِ همین خصوصیاتِ اخلاقیم شدم! () اندکی صبر که سحر نزدیک است عروووس خاانوم بگو بله بگو بله بگو بله چشم!:girl_blush2: بله....بله.....بله:girl_blush2: گفتم بله!:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ نخیــــرم.....دوماد عاشخِ همین خصوصیاتِ اخلاقیم شدم! () اندکی صبر که سحر نزدیک است چشم!:girl_blush2: بله....بله.....بله:girl_blush2: گفتم بله!:persiana__hahaha: بابا عروس بابا داماد 4 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ :girl_blush2:میسییییینگ:girl_blush2: شوما نگران نباش....گفتم صدای ظبطُ کم کنن و همه دو انگشتی دست بزنن! میسیییییی:aghosh: آخه نمیشه که! همش خیجالتم میاد!:girl_blush2: بگو ماشالااااااااا چه عروووس با مزه ای داریییم...:ws28: آقا دومااااد خوش به حالللت مااشااالاااااااااااااااااااااااا 5 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ چشم!:girl_blush2: بله....بله.....بله:girl_blush2: گفتم بله!:persiana__hahaha: عروس دومادو ببوس یالا داماد کجا رفت یکی اونو بگیره 3 لینک به دیدگاه
wartan 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ نخیــــرم.....دوماد عاشخِ همین خصوصیاتِ اخلاقیم شدم! () دقیقا 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ پس این داماد کو چرا در رفت؟ دوماد خیجالتیه آخی 4 لینک به دیدگاه
wartan 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ چه عروووس با مزه ای داریییم...:ws28:آقا دومااااد خوش به حالللت مااشااالاااااااااااااااااااااااا دیگه شانس ر خونه رو با لگد باز کرده عروس دومادو ببوس یالا داماد کجا رفت یکی اونو بگیره داود وارد مسائل شخصی نشو :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ نخیــــرم.....دوماد عاشخِ همین خصوصیاتِ اخلاقیم شدم! () اندکی صبر که سحر نزدیک است چشم!:girl_blush2: بله....بله.....بله:girl_blush2: گفتم بله!:persiana__hahaha: به پای هم پیر شین... خداوند فرزندان صالح به شما عنایت کند... بزن کف قشنگرو:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ چه عروووس با مزه ای داریییم...:ws28:آقا دومااااد خوش به حالللت مااشااالاااااااااااااااااااااااا :girl_blush2: آقا وارتن جان () ببین چه ازم میتعریفن؟! قدرمو بدون! عروس دومادو ببوس یالا داماد کجا رفت یکی اونو بگیره حرفای بد بد نزنین! دوماد همین جاست....فقط کم حرفن! پس این داماد کو چرا در رفت؟ دوماد در نرفته! همین جاهاست!:2rqfst4: دوماااااااااااااااااااااااااااااااد......کوشی پَ ؟ :cryingf: 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ دوماد خیجالتیه آخی ایش ما دوماد خجالتی خوشمون نمیادا دوماد در نرفته! همین جاهاست!:2rqfst4: دوماااااااااااااااااااااااااااااااد......کوشی پَ ؟ :cryingf: دوماد بیا وگرنه همین الانه کار عروس به بیمارستان بکشه 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ دقیقا کلی ذوقیدم:girl_blush2::persiana__hahaha: دوماد خیجالتیه آخی آخییییییییی....مثِ خودمه! اینم یکی از تفاهماتمونه! به پای هم پیر شین...خداوند فرزندان صالح به شما عنایت کند... بزن کف قشنگرو:hapydancsmil: الهی آمین! :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
wartan 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ به پای هم پیر شین...خداوند فرزندان صالح به شما عنایت کند... بزن کف قشنگرو:hapydancsmil: مثل داود نشه ایشالا آقا وارتن جان () ببین چه ازم میتعریفن؟! قدرمو بدون! چشم شما روسر بنده جا دارین حرفای بد بد نزنین!دوماد همین جاست....فقط کم حرفن! داود دفه اخرت باشه ازاین حرفای خاک بر سری میزنی:vahidrk: دوماااااااااااااااااااااا اااااااااد......کوشی پَ ؟ :cryingf: بانو اینجام 2 لینک به دیدگاه
wartan 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ ایش ما دوماد خجالتی خوشمون نمیادا دوماد بیا وگرنه همین الانه کار عروس به بیمارستان بکشه اونی که باید خوشش بیاد اومد 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ فک کنم تاپیک داره یواش یواش +18 میشه بچه ها برین بیرون حرفاشون داره خصوصی میشه 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ اینم نمی شه بگیم ؟؟ دووماد عروووسو ببوس یالا یالا یالا یالا...:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ آقا وارتن جان () ببین چه ازم میتعریفن؟! قدرمو بدون! شما گلبرگی واتارن هم شاخه گل باهم یه زیبایی خاصی بهم میدین اوه چه چیزی در ورکردم حرفای بد بد نزنین! کجاش بده الان تو عروسیا باب شده ایش ما دوماد خجالتی خوشمون نمیادا مگه تو باید خوشت بیاد :vahidrk: مثل داود نشه ایشالا مثلا تو شدی کجای دنیا رو گرفتی دوماد حواست به عروس باشه 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ ایش ما دوماد خجالتی خوشمون نمیادا دوماد بیا وگرنه همین الانه کار عروس به بیمارستان بکشه ولی من که خوشم اومده! مثل داود نشه ایشالا چشم شما روسر بنده جا دارین داود دفه اخرت باشه ازاین حرفای خاک بر سری میزنی:vahidrk: بانو اینجام همین جا کنارم بشین و جایی نرو!:persiana__hahaha: اونی که باید خوشش بیاد اومد 3 لینک به دیدگاه
Golnaz.L 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ سلاااااااام به همه ی خانوما و آقایونی که در این جشن حضور دارن. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده