titi.kh 1793 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 :girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2: آخی :aghosh: عروووس خانوم حالا خجالت نکش... 2
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2011 بچه ها گلی هم اومد بزن کف قشنگ رو :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: بده ادم دوستشو تو لباس دامادی ببینه :hapydancsmil::hapydancsmil: باز عشوه های عروس خانومی اومد بلند شو برو بساطِ آهنگ اینارو راه بنداز! البته چون ماهِ محرمِ بهتره صدای آهنگُ کم کنی و بقیه هم دو انگشتی دست بزنن! 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 سلام سلاماینجا چه خبره ؟ کی میخواد ازدواج کنه؟ هیــــــــــــــــــــــــــــس صداشو در نیار دونفر تفاهم زیادی بهم دارن 4
titi.kh 1793 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 اونشو دیگه شما بهتر میدونید من تو کار دکتر جماعت دخالت نمیکنمداود جان برگرد دیدی روحیت شاد شد... بخند بیشتر... دوماد هم که شدی تو این گیرو داااد...به به برو حالشو ببر:hapydancsmil: 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 ماه محرم و این کارا پیامیر اعظم (صلوات) گفته ازدواج نصف دینو کامل میکنه .. ما که نمیخوایم دارام دیریم راه بندازیم :vahidrk: 2
titi.kh 1793 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 دکتر تی تی پی تی به بخش اورژانس دینگ دینگ دینگ ......... جانم؟ به بنده کاری داشتید؟ بخشید دیر شد مریض اورژانسی داشتم... 2
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2011 آخ جووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون قر قر قر... ددددددست به افتخار این 2 نو گل تازه بشکفته شده مهم تفاهم که دارین... به پای هم پیر شین :girl_blush2: میسییییینگ:girl_blush2: سلام سلاماینجا چه خبره ؟ کی میخواد ازدواج کنه؟ سلاااااام خوبی؟ عروسیه! من من !:girl_blush2: ماه محرم و این کارا شوما نگران نباش....گفتم صدای ظبطُ کم کنن و همه دو انگشتی دست بزنن! آخی :aghosh: عروووس خانوم حالا خجالت نکش... میسیییییی:aghosh: آخه نمیشه که! همش خیجالتم میاد!:girl_blush2: هیــــــــــــــــــــــــــــس صداشو در نیار دونفر تفاهم زیادی بهم دارن بگو ماشالااااااااا 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 آخ جوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووون قر قر قر... ددددددست به افتخار این 2 نو گل تازه بشکفته شده مهم تفاهم که دارین... به پای هم پیر شین ببین شاهد منم همیشه حرف منو قبول داره حالا :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3
wartan 206 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 دیدی روحیت شاد شد...بخند بیشتر... دوماد هم که شدی تو این گیرو داااد...به به برو حالشو ببر:hapydancsmil: ای بابا چه میشه کرد :girl_blush2::1238: 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 هیــــــــــــــــــــــــــــس صداشو در نیار دونفر تفاهم زیادی بهم دارن بازم عطر بارون:icon_pf (34): مبارکه مبارکه بسه دیگه اینکارا چیه الان محرمه برین توبه کنین شاید بخشوده بشین! 4
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2011 ای بابا چه میشه کرد :girl_blush2::1238: :girl_blush2: دیدی چی شد؟ یهویی همُ پیدایدیم!.....اشک شوق () بازم عطر بارون:icon_pf (34):مبارکه مبارکه بسه دیگه اینکارا چیه الان محرمه برین توبه کنین شاید بخشوده بشین! میسی توام بیا واسه خوشبختیمون دعا کن 2
titi.kh 1793 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 سلام سلاماینجا چه خبره ؟ کی میخواد ازدواج کنه؟ بدووو بدووو که به موقع رسیدی 1
wartan 206 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 ببین شاهد منم همیشه حرف منو قبول داره حالا :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: این بجای خود اما هنوز 8 تا از اون 11 تا مونده عمو جون برگرد 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 بسه دیگه اینکارا چیه الان محرمه برین توبه کنین شاید بخشوده بشین! حسود بردن جهنم سرشو شستن با تاید و ریکا 1
haniye.a 5626 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 :girl_blush2:دیدی چی شد؟ یهویی همُ پیدایدیم!.....اشک شوق () میسی توام بیا واسه خوشبختیمون دعا کن بچه پرو الان تو باید سرتو بندازی پایین هیچی نگی وگرنه داماد پس میفرستت بدووو بدووو که به موقع رسیدی پس زودتر قرار عروسیو بزارین وگرنه من میرما 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 این بجای خود اما هنوز 8 تا از اون 11 تا مونده عمو جون برگرد من میدم خانم دکتر برام بزنه شوما زحمت نکش 1
titi.kh 1793 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 بلند شو برو بساطِ آهنگ اینارو راه بنداز! البته چون ماهِ محرمِ بهتره صدای آهنگُ کم کنی و بقیه هم دو انگشتی دست بزنن! عروووس خاانوم بگو بله بگو بله بگو بله 4
haniye.a 5626 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 حسود بردن جهنم سرشو شستن با تاید و ریکا پس تو چرا اینجایی مگه الان نباید تو جهنم باشی؟ 4
ارسال های توصیه شده