DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ خدا نکنه!بخاطر تعطیلی! کدوم تعطیلی ؟؟:JC_thinking: بچه ها رفتید میتینگ؟من هی منتظر بودم جای دقیقشو بهم اطلاع بدیدا خب شما نیستین با شنبم هماهنگ میکردی شمارشو میگرفتی باهم هماهنگ میکردی 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ کدوم تعطیلی ؟؟:JC_thinking: خب شما نیستین با شنبم هماهنگ میکردی شمارشو میگرفتی باهم هماهنگ میکردی مگه برگزار شد؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ مگه برگزار شد؟:JC_thinking: پ نه پ .............. 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ بچه ها رفتید میتینگ؟من هی منتظر بودم جای دقیقشو بهم اطلاع بدیدا اوهوم! همون شنبه! شبِ قبلش بهت گفتم که!:JC_thinking: کدوم تعطیلی ؟؟:JC_thinking: خب شما نیستین با شنبم هماهنگ میکردی شمارشو میگرفتی باهم هماهنگ میکردی تعطیلیِ عید غدیر! حالت خوب نیستا! چیزی شده؟ 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ تعطیلیِ عید غدیر!حالت خوب نیستا! چیزی شده؟ واقعااااااااا نمیدونستم :icon_razz: اعصاب که رو فرم نباشه این چیزا رو هم داره :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ واقعااااااااانمیدونستم :icon_razz: اعصاب که رو فرم نباشه این چیزا رو هم داره :icon_pf (34): حالا که دونستی!:icon_razz: بد اخلاق!:viannen_38: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ حالا که دونستی!:icon_razz:بد اخلاق!:viannen_38: تو هم هی بگو بد اخلاقااااااااااااااااااااااا :thumbsdownsmiley: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ تو هم هی بگو بد اخلاقااااااااااااااااااااااا :thumbsdownsmiley: دوس دارم...چون واقعا بداخلاقی،بداخلاق!:icon_razz: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ دوس دارم...چون واقعا بداخلاقی،بداخلاق!:icon_razz: هر طور دوست داری صدا کن لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ نیازی به گفتنش نبود! من همیشه هرجور دوست دارم میصحبتم و می رفتارم! 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ نیازی به گفتنش نبود! من همیشه هرجور دوست دارم میصحبتم و می رفتارم! ok ok ok ok ok ok ok 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ سلام به بروبچ گل همدانی:icon_pf (44): یادی از ما نکنین همشهری ها مگه ما دل نداریم :spiteful: سلامممم:texc5lhcbtrocnmvtp8 باشه بروووووو:icon_pf (44): دوباره اومدم:texc5lhcbtrocnmvtp8 :JC_thinking: به چی فک میکنی ؟ :girl_in_dreams: تو رویاهاتی؟ (مثه من) من شدم میگ میگ تاپیک شما .هی میام سر میزنم میرم بچه ها رفتید میتینگ؟من هی منتظر بودم جای دقیقشو بهم اطلاع بدیدا ول کن منم نرفتم بدون من بهشون خوش نگذشته:biggrin: 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ سندلی داق من http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=72556&p=770884#post770884 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ I I love u like a love song baby :connie_24: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ I I love u like a love song baby :connie_24: :biggrin: خواننده هم بودی ما خبر نداشتیم 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ :biggrin:خواننده هم بودی ما خبر نداشتیم یـــــــــــسک! من هنرای زیادی دارم که شوماها خبر ندارین! 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ یـــــــــــسک! من هنرای زیادی دارم که شوماها خبر ندارین! همه رو خبر داریم ولی این یکی تو لیست نبود:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ همه رو خبر داریم ولی این یکی تو لیست نبود:icon_razz: حالا که الان خبردار شدی! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده