titi.kh 1793 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 فدات چیش خنده داره؟؟؟؟ من بغض کردم؟؟؟ توام به بغضم بخند مثه.... جیگملی تو به خلاصه ... خندیدم بیا بابا بپیچووون:icon_pf (34): 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 آقا منم فکرامو کردم منم میام فقط ببینم دوستای خودم میان به چندتا از دوستام میخوام بگم ببینم میان ایراد که نداره :biggrin: 3
sinister89 4245 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 آقا منم فکرامو کردم منم میام فقط ببینم دوستای خودم میانبه چندتا از دوستام میخوام بگم ببینم میان ایراد که نداره :biggrin: خیلی هم ایراد داره:viannen_38: اگه توو بیای من نمیام:viannen_38: 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 خیلی هم ایراد داره:viannen_38: اگه توو بیای من نمیام:viannen_38: تو که مشهدی چطوری میخوای بیای همدان 2
titi.kh 1793 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 آقا منم فکرامو کردم منم میام فقط ببینم دوستای خودم میانبه چندتا از دوستام میخوام بگم ببینم میان ایراد که نداره :biggrin: خب کاری می کنی بیای خوش می گدره 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 4 بهمن، 2011 مشق دارم...مشقای این هفتمم ننوشته بودم دیگه نمیشه پیچوند فدات چیش خنده داره؟؟؟؟ من بغض کردم؟؟؟ توام به بغضم بخند مثه.... حیف!!! آقا منم فکرامو کردم منم میام فقط ببینم دوستای خودم میانبه چندتا از دوستام میخوام بگم ببینم میان ایراد که نداره :biggrin: نه نمیشه دوستاتو بیاری! 1
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 4 بهمن، 2011 خب چه خبراا :biggrin: خبری نیس! شوما چه خبر؟امروز خندیدین؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 خبری نیس!شوما چه خبر؟امروز خندیدین؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 شوما خوبی نه بابا نخندیدیم رفتیم کارمونو انجام دادیم
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 بچه ها اگه قرارتونو تو این تاپیک بذارین باید اطلاع بدین اگه نه در حد انجمن نیست و خودتون میخواین برین یه جا باهم خارج از اینجا قرار بذارین...چون اینجا قرار بذارین اسمش میشه قرار نواندیشان 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 4 بهمن، 2011 سلام نعلیکم سلااااااااااااااام خوبی؟ سلااااااااااامفردا چی شد؟ کیا هستن آخر؟ سلاااااااااااااااام فردا 4نیم دیگه! من و دوستم تی تی و دوستش تیتان و دوستش پدرم و دوستش بهاره تنها! 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 4 بهمن، 2011 بچه ها اگه قرارتونو تو این تاپیک بذارین باید اطلاع بدین اگه نه در حد انجمن نیست و خودتون میخواین برین یه جا باهم خارج از اینجا قرار بذارین...چون اینجا قرار بذارین اسمش میشه قرار نواندیشان اطلاع بدیم که چی بشه؟ من هنوز نفهمیدم!:JC_thinking: 2
titi.kh 1793 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 بچه ها اگه قرارتونو تو این تاپیک بذارین باید اطلاع بدین اگه نه در حد انجمن نیست و خودتون میخواین برین یه جا باهم خارج از اینجا قرار بذارین...چون اینجا قرار بذارین اسمش میشه قرار نواندیشان منم گفتم...:girl_blush2: 4
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 بچه ها اگه قرارتونو تو این تاپیک بذارین باید اطلاع بدین اگه نه در حد انجمن نیست و خودتون میخواین برین یه جا باهم خارج از اینجا قرار بذارین...چون اینجا قرار بذارین اسمش میشه قرار نواندیشان میخوای تابلو بزنن سر در شهر چند نفر دختر و پسر قرار نواندیشان گذاشتن :biggrin: 1
ارسال های توصیه شده