titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ با عرض پوزش از دوستانی که تو تاپیک شرکت کردن، به خصوص دوستان مشهدی، تاپیک بسته شد. تاپیک میتینگ های عمومی باید با هماهنگی قبلی با مدیر تور گردشگری باشه. اینو محمد ادمین واس مشهدی ها نوشته بچه ها ادمین الان میاد اینجا اینم می نویسه واس ما....بدم تاپیک و تخته می کنه 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ با عرض پوزش از دوستانی که تو تاپیک شرکت کردن، به خصوص دوستان مشهدی، تاپیک بسته شد.تاپیک میتینگ های عمومی باید با هماهنگی قبلی با مدیر تور گردشگری باشه. اینو محمد ادمین واس مشهدی ها نوشته بچه ها ادمین الان میاد اینجا اینم می نویسه واس ما....بدم تاپیک و تخته می کنه اشکال نداره با یاهوو هماهنگ میکنیم 1 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ اشکال نداره با یاهوو هماهنگ میکنیم من کار غیر قانونی نمی کنم... 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ من کار غیر قانونی نمی کنم... غیر قانونی چی هست :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ غیر قانونی چی هست :JC_thinking: نمی دونم... چیه؟!! کیه؟! کیه؟!:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ واااااااااااای تنها یه روز به میتینگ باقی مانده و تنها یه صفحه به 100 باقفی مانده! سلااااااااااااااااااااام طبق آخرین اخبار فعلا من و دوستم! تی تی شاید حانی پدرم و دوستش! بهاره شاید هم اون یکی حانیه در میتینگ هستیم!:texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ واااااااااااای تنها یه روز به میتینگ باقی مانده و تنها یه صفحه به 100 باقفی مانده! سلااااااااااااااااااااام طبق آخرین اخبار فعلا من و دوستم! تی تی شاید حانی پدرم و دوستش! بهاره شاید هم اون یکی حانیه در میتینگ هستیم!:texc5lhcbtrocnmvtp8 خوش بگذره سلام به پدر برسون :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ واااااااااااای تنها یه روز به میتینگ باقی مانده و تنها یه صفحه به 100 باقفی مانده! سلااااااااااااااااااااام طبق آخرین اخبار فعلا من و دوستم! تی تی شاید حانی پدرم و دوستش! بهاره شاید هم اون یکی حانیه در میتینگ هستیم!:texc5lhcbtrocnmvtp8 من شاید دوستمم بیاد گلناز:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ خوش بگذره سلام به پدر برسون :biggrin: باشه! :texc5lhcbtrocnmvtp8 من شاید دوستمم بیاد گلناز:girl_blush2: پس طبق آخرین اخبار فعلا من و دوستم! تی تی و دوستش گلناز! شاید حانی پدرم و دوستش! بهاره شاید هم اون یکی حانیه در میتینگ هستیم! لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ باشه! :texc5lhcbtrocnmvtp8 پس طبق آخرین اخبار فعلا من و دوستم! تی تی و دوستش گلناز! شاید حانی پدرم و دوستش! بهاره شاید هم اون یکی حانیه در میتینگ هستیم! شاید حانی؟!!!! چرا؟ چند تا حانی داریم مگه؟!!! 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ شاید حانی؟!!!!چرا؟ چند تا حانی داریم مگه؟!!! چون یه کاری واسش پیش اومده!:icon_razz: لورنا هم اسمش هانیه ست دیگه! لورنا و پدر میگن کافی شاپ! نظرت چیه تی تی؟ 1 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ چون یه کاری واسش پیش اومده!:icon_razz:لورنا هم اسمش هانیه ست دیگه! لورنا و پدر میگن کافی شاپ! نظرت چیه تی تی؟ من هستم خوبه نزدیک هم هست... 100 ص 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااااااااام مبارکه بالاخره 100 ص شد. شبنمی به آرزوت رسیدی...:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ من هستم خوبهنزدیک هم هست... 100 ص برای منم خوبه! هوراااااااااااااااا مبارکهههههه 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااااااااممبارکه بالاخره 100 ص شد. شبنمی به آرزوت رسیدی...:texc5lhcbtrocnmvtp8 اوهوم...هوراااااااااااااااااااااا راستی علیک :دی 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااااااااممبارکه بالاخره 100 ص شد. شبنمی به آرزوت رسیدی...:texc5lhcbtrocnmvtp8 سلااااام فردا هستی؟ 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ برای منم خوبه!هوراااااااااااااااا مبارکهههههه ادمین ایراد نگیره؟؟ مثل میتینگ مشهدیا؟؟؟ کی؟کجا؟ 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ ادمین ایراد نگیره؟؟مثل میتینگ مشهدیا؟؟؟ کی؟کجا؟ نه باو ما قرار میزاریم ادمین که نمیخواد بیاد! به نظرم از 3نیم به بعد خوبه! ولی نمیدونم کجا! 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ سلااااامفردا هستی؟ نمیدونم شاید نتونم بیام!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده